Στις 2 και 3 Μαρτίου η 47η COSMOESTETICA στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Στις 2 και 3 Μαρτίου η 47η COSMOESTETICA στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

O ΠΣΑΜΚΑ για ακόμη μία χρονιά σε συνεργασία με τα μέλη του, διαμορφώνει ένα νέο τοπίο για τους επαγγελματίες Αισθητικούς και διοργανώνει την 47η COSMOESTETICA, Πανελλήνιο Συνέδριο - Έκθεση, στις 2 & 3 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με τίτλο «Σύγχρονη γνώση, προηγμένη Τεχνολογία στην αισθητική».

Η 47η CosmoEstetica είναι το σημαντικότερο γεγονός για τους επαγγελματίες Αισθητικούς, που συνδυάζει την εμπορική διάσταση με την παροχή γνώσης προς το σύγχρονο επαγγελματία του κλάδου, προσφέροντας ένα νέο επίπεδο υπηρεσιών, απαραίτητη για όλους όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν τα μέγιστα στους πελάτες τους και να εξελίξουν την επιχείρησή τους.

Με 30 και πλέον εκθέτες, με περισσότερους από 30 εξαιρετικούς ομιλητές σε 2.500 τ.μ., σε μια Έκθεση – Συνέδριο ορόσημο οι επαγγελματίες αισθητικοί θα έχουν την ευκαιρία να:

  • γνωρίσουν από κοντά εταιρίες και εκθέτες, καθώς και τα τελευταίας τεχνολογίας καλλυντικά προϊόντα και μηχανήματα.
  • ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της κοσμητολογίας.
  • παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών.
  • συμμετάσχουν στο επιστημονικό συνέδριο με ομιλίες από καταξιωμένους ειδικούς και επιστήμονες.

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 30 κορυφαίες και εξειδικευμένες επιχειρήσεις θα προσφέρουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κάνουν έρευνα αγοράς και να προμηθευτούν με ασφάλεια τα καλλυντικά ή τα μηχανήματα, δίνοντας νέα πνοή στο χώρο τους.

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ θα τεθούν όλα τα ευαίσθητα, αλλά και εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα του κλάδου, με επιστημονική, έγκυρη και ασφαλή ενημέρωση με σκοπό την ποιοτική αλληλεπίδραση και την ύπαρξη διαλόγου. Για το Συνέδριο ο ΠΣΑΜΚΑ έχει εξασφαλίσει εξαίρετες συνεργασίες με Επιστημονικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΠΑΔΑ, ΔΙΠΑΕ), Συλλογικούς Φορείς (ΟΣΕΔΑΕ, ΣΑΑΤΕ), Τοπικούς Συλλόγους Αισθητικών και έγκυρες ομιλίες από κορυφαίους επιστήμονες καθώς και από επαγγελματίες.

ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

Η είσοδος στην 47η CosmoEstetica είναι δωρεάν και επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες, σπουδαστές, δημοσιογράφους και εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδου της Ομορφιάς, αρκεί να έχουν κάνει την εγγραφή τους εδώ.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://psamka.gr/cosmoestetica/

Πρόγραμμα Συνεδρίου: https://psamka.gr/cosmoestetica/

Ομιλητές: https://psamka.gr/cosmoestetica/

Λίστα Εκθετών: https://psamka.gr/cosmoestetica/

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.