Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών για άνδρες

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών για άνδρες

Είναι λάθος να πιστεύει κανείς πως η ομορφιά είναι μια καθαρά γυναικεία υπόθεση. Εδώ και αρκετά χρόνια, ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών έχει σπάσει τα ταμπού και στρέφεται σε beauty experts προκειμένου να διορθώσει ατέλειες που επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή τους. Μεταξύ αυτών, δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν τεχνικές permanent makeup για να αλλάξουν την εικόνα των φρυδιών τους.

Σε περιπτώσεις μεγάλης αραίωσης των τριχών ή ολικής απώλειάς τους, το ημιμόνιμο μακιγιάζ σε ανδρικό πρόσωπο μπορεί να είναι άκρως ενισχυτικό για την ψυχολογία του πελάτη.

Το ανδρικό δέρμα σίγουρα δεν έχει τις προδιαγραφές του γυναικείου: είναι τραχύ, παχύ, πορώδες και αρκετά πιο λιπαρό. Αν μια τεχνίτρια ημιμόνιμου μακιγιάζ δεν έχει την απαιτούμενη πείρα για το ανδρικό δέρμα, υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που πιθανότατα δεν θα ευχαριστήσει τον άνδρα πελάτη.

Το αποτέλεσμα που θέλουμε συνήθως να επιτύχουμε στο γυναικείο πρόσωπο, είναι διαφορετικό από αυτό που θα πρέπει να επιδιώξουμε στην περίπτωση του ανδρικού.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών στο ανδρικό πρόσωπο θα πρέπει ιδανικά να προσδίδει ένταση στο βλέμμα, χωρίς όμως το σχήμα να είναι επιτηδευμένο. Θέλουμε να είναι συμμετρικό και παράλληλα κάπως ατελές, έτσι ώστε να δείχνει απόλυτα φυσικό.

Μην ξεχνάτε τον γενικό κανόνα στο ημιμόνιμο: οι μικρές ατέλειες δημιουργούν ένα ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

brow

Το ανδρικό πρόσωπο, όταν πράγματι έχει ανάγκη από αισθητική παρέμβαση, γίνεται πιο γοητευτικό αν η τεχνική εφαρμοστεί χωρίς να αποκαλύπτεται η παρουσία της.

Σε κάθε περίπτωση, οι επαγγελματίες οφείλουν να εξετάζουν προσεκτικά το περιστατικό που έχουν απέναντί τους και να εφαρμόζουν υπηρεσίες που σέβονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου του πελάτη τους.

Στόχος, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να δημιουργούμε ένα αποτέλεσμα τόσο φυσικό που να μην αποκαλύπτει την ύπαρξη ημιμόνιμου μακιγιάζ. Να είναι ανεπιτήδευτα όμορφο.

Πηγή: stavroulagiannouli.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.