Δώστε φυσικό αποτέλεσμα απογειώνοντας τις δημιουργίες σας με την Artyst

Δώστε φυσικό αποτέλεσμα απογειώνοντας τις δημιουργίες σας με την Artyst

Τα νέα χρώματα micropigmentation artyst παράγονται επί του παρόντος σύμφωνα με το πρότυπο REACH της ΕΕ και διατίθενται σταδιακά σε απόθεμα. Όλες οι χρωστικές τους έχουν αναπτυχθεί για την επίτευξη τεσσάρων βασικών στόχων: ασφάλεια, ζωντάνια, μακροχρόνια διατήρηση χρώματος και εργασιμότητα. Για την εταιρεία, εσείς και η ασφάλεια των πελατών σας προηγούνται. Δεν κάνουν κανέναν συμβιβασμό εδώ!

Για το λόγο αυτό, σχεδίασαν και ανέπτυξαν ειδικά τα μικροχρωστικά τους χρώματα για Μόνιμο Μακιγιάζ σε στενή συνεργασία με χημικούς και επαγγελματίες καλλιτέχνες.

Η παραγωγή πραγματοποιείται στη δική τους μονάδα στη Γερμανία και παρακολουθείται συνεχώς από ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τα ιατρικά πρότυπα.

Ας δούμε δυο από τις κατηγορίες χρωμάτων που διαθέτει η εταιρεία.

Red 05 C

Red 05 C 10ml

Τα χρώματα χειλιών artyst είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών οργανικών και ανόργανων κόκκινων χρωστικών. Χρησιμοποιούν επίσης πολύ λίγο ή και καθόλου διοξείδιο του τιτανίου. Έτσι, τα μόνιμα χρώματα μακιγιάζ εξασφαλίζουν μακροχρόνια, υψηλή ποιότητα και φροντίζουμε επίσης να διατηρείται χαμηλή η πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης.

Τα χρώματα micropigmentation artyst πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Δεν είστε σίγουροι ποιο χρώμα χειλιών ταιριάζει στον τύπο δέρματος και μαλλιών των πελατών σας;

Τότε ο πίνακας συμβουλών artyst για το χρώμα των χειλιών μπορεί να σας βοηθήσει. Όλοι οι χρωματικοί τόνοι των χειλιών εμφανίζονται σε ένα σημείο. Είτε πρόκειται για ξανθά μαλλιά και ζεστό δέρμα είτε σκούρα μαλλιά και ψυχρό τόνο δέρματος, η εύρεση του τέλειου χρώματος χειλιών για τον πελάτη σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Ο χρωματικός χάρτης προσφέρει επίσης τη δυνατότητα για μια γρήγορη επισκόπηση όλων των χρωματικών τόνων artyst, αφού όλες οι αποχρώσεις εμφανίζονται καθαρά με πινελιές. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να συγκρίνετε, να βρείτε και να συνδυάσετε χρώματα για ανάμειξη. Επιπλέον, η artyst έχει επιλέξει διαλυτικά και διορθωτικά χρώματα για εσάς.

Dark Brown 02 N

Dark Brown 02 N 10ml

Διαμορφωμένα με έναν εσωτερικό παράγοντα διόρθωσης, τα καφέ χρώματα αντισταθμίζουν αυτόματα τη μετατόπιση του κόκκινου και του γκρι κατά τη διάρκεια της επούλωσης. Αυτό εγγυάται μακροχρόνια υψηλή απόδοση.

Δεν είστε σίγουροι για το ποιο χρώμα φρυδιών ταιριάζει στον τύπο δέρματος και μαλλιών των πελατών σας; Ο πίνακας συμβουλών χρώματος φρυδιών artyst μπορεί να σας βοηθήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα artyst-international.com

Ανακαλύψτε τα προϊόντα στο e-tattoo.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.