Γνώρισε τη νέα μέθοδο Power Up Extensions

Γνώρισε τη νέα μέθοδο Power Up Extensions

Για πρώτη φορά είναι διαθέσιμη στον Έλληνα επαγγελματία στυλίστα - κομμωτή η μέθοδος Power Up Extensions, μια πραγματική επανάσταση για τη βιομηχανία φυσικών προσθετικών μαλλιών που είναι δεμένα στο χέρι.

Μια τεχνική που προσφέρει στον επαγγελματία ένα πραγματικό εργαλείο για να εξελίξει τη δουλειά του και να ανοίξει νέες προοπτικές ανάπτυξης των πωλήσεων μέσα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει!

Με ελάχιστα σημεία επαφής στο τριχωτό της κεφαλής, αποτελεί μια από τις λιγότερο επιβλαβείς μεθόδους στην αγορά μόνιμων επεκτάσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.
 

Οι εντελώς κρυμμένες χάντρες είναι αυτές που εξασφαλίζουν στον πελάτη διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα. Η τοποθέτηση προϋποθέτει τη χρήση χειροποίητων wefts.

Τα χειροποίητα wefts συνδέονται με το scalp του κεφαλιού με μια σειρά από χάντρες και νήμα. Η τοποθέτηση είναι εύκολη, χωρίς κόλες, χημικές ουσίες ή ταινία με αποτέλεσμα να εμποδίζεται ο πόνος στο κεφάλι και να μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης φλεγμονών.

276005365 136132382264819 4849990880551658157 n

Για την τοποθέτηση των wefts με τη μέθοδο Power Up χρειάζονται περίπου 2 με 4 ώρες. Η ποσότητα των χειροποίητων wefts και το σημείο τοποθέτησης κάθε σειράς καθορίζεται από τις ανάγκες του πελάτη και το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Συνήθως χρειαζόμαστε από 4 έως 15 wefts.

Αντίστοιχα η διαδικασία αφαίρεσης είναι γρήγορη, απλή και εύκολη. Χρειάζονται μόνο 10 λεπτά.

wefts image close cropped 701x500

Μάθε περισσότερα για αυτη την πρωτοπόρα μέθοδο, η οποία έχει εκτοξεύσει επαγγελματικά πλήθος στυλιστών/τριών, στο powerupextensions.courses

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.