Αυτό το Σαββατοκύριακο η BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2023

Αυτό το Σαββατοκύριακο η BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2023

Sponsored

Μετά την μεγάλη επιτυχία της "BEAUTY GREECE Άνοιξη 2023", που διεξήχθη αρχές Μαΐου στην Αθήνα, η Σημαντικότερη Έκθεση του κλάδου της Ομορφιάς "BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2023", δίνει Ραντεβού και με τους επαγγελματίες της Βορείου Ελλάδος, από 17 έως και 19 Ιουνίου 2023 στη Θεσσαλονίκη, στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO (Περίπτερο 13).

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Event του Κλάδου της Ομορφιάς στη Βόρεια Ελλάδα και το Σημαντικότερο Σημείο Συνάντησης όλων των επαγγελματιών Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς: Αισθητικής, Μακιγιάζ, Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, Κομμωτικής & Περιποίησης Άκρων.

Στην BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2023, οι επισκέπτες θα έχουν την πολύτιμη δυνατότητα:

  • Να γνωρίσουν περίπου 70 εταιρίες/εκθέτες, από την Ελλάδα & το Εξωτερικό, που έχουν να παρουσιάσουν περισσότερες από 500 φίρμες προϊόντων.
  • Να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν το φετινό καλοκαίρι στον τομέα τους.
  • Να διεξάγουν μια ευρεία έρευνα αγοράς και να πετύχουν συμφέρουσες συμφωνίες & παραγγελίες, κερδίζοντας από τις εκθεσιακές προσφορές που πάντα προσφέρουν οι εκθέτες μας, ειδικά για τους επισκέπτες των Εκθέσεων my BEAUTY GR.
  • Να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών, που θα πραγματοποιηθούν τόσο στα stands των Εκθετών, όσο και στο ανανεωμένο OPEN STAGE Συνεδριακό χώρο του MEETING POINT, όπου θα διεξαχθεί επιτέλους και πάλι (μετά από 3,5 χρόνια λόγω Κορονοϊού), το Διεθνές Επαγγελματικό Συνέδριο Ομορφιάς της my BEAUTY GR.

b

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ - ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ

Η είσοδος στις εκθέσεις BEAUTY είναι δωρεάν, αποκλειστικά και μόνο για επαγγελματίες, σπουδαστές και εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδου παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, αρκεί να είναι εγγεγραμμένοι στην Πλατφόρμα Πιστοποιημένων Μελών των Εκθέσεων BEAUTY GR.

Είσοδος:

Όσοι είστε ήδη εγγεγραμμένοι στα αρχεία της my BEAUTY GR, σας έχει αποσταλεί αυτές τις ημέρες μήνυμα (SMS) στο κινητό που μας έχετε δηλώσει, με link προς την Ψηφιακή σας Κάρτα Εισόδου.

Με την επίδειξη της Ψηφιακής σας Κάρτας στην οθόνη του κινητού σας και την αστυνομική σας ταυτότητα, μπορείτε να μπείτε σε όλες τις Εκθέσεις my BEAUTY GR– διοργάνωσης BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU.

Συνοδοί:

Στις Εκθέσεις my BEAUTY GR, κάθε επαγγελματίας επισκέπτης, μπορεί να συνοδεύεται από ΕΝΑΝ και μόνο Συνοδό. Για την είσοδό του στην Έκθεση, θα πρέπει να είναι ΜΑΖΙ με τον επαγγελματία που συνοδεύει και να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα και την Κάρτα Εισόδου Συνοδού, που ο ίδιος ο Επαγγελματίας / Μέλος, μπορεί να εκδώσει. 

Τιμητική Βεβαίωση Συμμετοχής:

Όσοι θα συμμετέχουν και τις 3 ημέρες στη my BEAUTY GR, μπορούν να λάβουν την Τιμητική Βεβαίωση Συμμετοχής BEAUTY PASSPORT, από την Γραμματεία της Έκθεσης, τη Δευτέρα μετά τις 5μ.μ.

Προγραμματίστε από τώρα την συμμετοχή σας στο beautygreece.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.