Η RevitaLash Cosmetics παρουσιάζει 2 συλλογές για Lash & Brow Lovers

Η RevitaLash Cosmetics παρουσιάζει 2 συλλογές για Lash & Brow Lovers

Η RevitaLash Cosmetics, ηγέτης και καινοτόμος στην κατηγορία των βλεφαρίδων και των φρυδιών, παρουσιάζει τη Lash & Brow Recharge Collection! Πρωταγωνιστές της κάθε συσκευασίας είναι οι πολυβραβευμένοι οροί για βλεφαρίδες και φρύδια RevitaLash Advanced eyelash conditioner & RevitaBrow Advanced eyebrow.

H Lash Rercharge Collection για βλεφαρίδες περιλαμβάνει τον best-selling ορό RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner 3.5ml σε κανονικό μέγεθος, ο οποίος με την επιστημονικά προηγμένη τεχνολογία BioPeptin Complex και τα βοτανικά εκχυλίσματα που περιέχει, συμβάλλει στην ενυδάτωση των βλεφαρίδων, διατηρώντας τες απαλές, με πλούσια και υγιή εμφάνιση.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης την υπεραναπλαστική μάσκα για βλεφαρίδες & φρύδια Lash & Brow Masque για ενυδάτωση βλεφαρίδων & φρυδιών, 1 Signature Eyelash Curler & 1 τσάντα bucket!

H Brow Rercharge Collection για φρύδια  περιλαμβάνει τον best-selling ορό σε κανονικό μέγεθος RevitaBrow Advanced Eyebrow Conditioner 3.0ml, ο οποίος με την επιστημονικά προηγμένη τεχνολογία BioPeptin Complex και τα βοτανικά εκχυλίσματα που περιέχει, συμβάλλει στην ενυδάτωση των φρυδιών, διατηρώντας τα ενυδατωμένα, με πλούσια και υγιή εμφάνιση.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης την υπεραναπλαστική μάσκα για βλεφαρίδες & φρύδια Lash & Brow Masque, η οποία ενυδατώνει βλεφαρίδες & φρύδια, 1 Precision Tweezer & 1 τσάντα bucket!

Η RevitaLash Cosmetics είναι ένα beauty brand με αποστολή να βοηθά όσους θέλουν να αποκτήσουν τις καλύτερες δυνατές βλεφαρίδες και φρύδια.

Τα προϊόντα RevitaLash περιέχουν αρίστης ποιότητας συστατικά και είναι σχεδιασμένα ώστε να θρέφουν και να ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες και τα φρύδια και να τους προσδίδουν υγιή και ελκυστική όψη.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα κέντρα αισθητικής, ιατρεία, κομμωτήρια, spa και στο revitalash.gr.

AboutRevitaLash Cosmetics

Η RevitaLash Cosmetics είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων καλλωπισμού βλεφαρίδων, φρυδιών και μαλλιών. Ιδρύθηκε το 2006, η συλλογή περιλαμβάνει τα βραβευμένα RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner και RevitaBrow Advanced Eyebrow Conditioner, και είναι διαθέσιμη σε ιατρεία, spa, κομμωτήρια και εξειδικευμένους λιανοπωλητές σε 70+ χώρες.

Υποστηρικτής των μη κερδοσκοπικών πρωτοβουλιών για τον καρκίνο του μαστού, η RevitaLashCosmetics δωρίζει ένα μέρος των εσόδων σε ερευνητικές και εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, επιστρέφοντας στην κοινότητα καρκίνου του μαστού όλο το χρόνο, όχι μόνο τον Οκτώβριο. Για πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.revitalash.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.