Με την Cascade Beauty οι επαγγελματίες παραμένουν στην κορυφή

Με την Cascade Beauty οι επαγγελματίες παραμένουν στην κορυφή

Η Cascade Beauty είναι μια διεθνής εταιρεία, η οποία προμηθεύει επαγγελματίες ομορφιάς και ιδιοκτήτες σαλονιών από όλο τον κόσμο με μια ευρεία επιλογή προσιτών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Μπορεί να καλύψει όλες τις κατηγορίες, ακόμα και τις πιο απαιτητικές.

Μια κατηγορία που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος είναι αυτή του μόνιμου μακιγιάζ. Κάθε γυναικά θέλει να είναι πάντα περιποιημένη και βαμμένη χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσει πολύ χρόνο για αυτή τη διαδικασία. Εδώ είναι που χρειάζεται μεγάλη εξειδίκευση από τον τεχνίτη που θα κάνει την εφαρμογή Microblading και φυσικά αξιόπιστα επαγγελματικά (και μόνο) προϊόντα.

Η Cascade Beauty έχει για εσάς τα προϊόντα που αναζητάτε έτσι ώστε να παραμένετε στην κορυφή των επαγγελματιών στις παροχές σας. Ας δούμε κάποια από αυτά!

Crystal Microblading Tool

 Crystal Microblading Tool

Αυτό το όμορφο, κρυστάλλινο, ελαφρύ εργαλείο microblading είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Ο γυάλινος κύλινδρος που διαθέτει είναι γεμάτος με διαφανείς κρυστάλλους. Κάθε πλευρά έχει διαφορετικό κεφάλι για να μπορεί να τοποθετηθεί οποιοσδήποτε τύπος βελόνας Micro Blade, για να σχεδιάσετε όμορφα και φυσικά φρύδια. Το στυλό μπορεί να αποστειρωθεί σε κλίβανο.

  • Χειροκίνητο στυλό τατουάζ φρυδιών, μόνιμο μολύβι φρυδιών, δεν χρειάζεται ηλεκτρική ενέργεια
  • Ασφαλές για το δέρμα για μόνιμο μολύβι φρυδιών
  • Σταυρωτές βελόνες κλειδώματος, η βελόνα δεν θα κουνηθεί αφού κλειδωθεί
  • Χρησιμοποιήστε το με τη χρωστική ουσία πάστας, είναι τα κύρια εργαλεία που χρησιμοποιούνται στη λειτουργία των φρυδιών
  • Εύκολο στην αντιμετώπιση, δεν είναι εύκολο να καταστραφεί
  • Το στυλό ταιριάζει για όλα τα είδη τυπικών βελόνων 3d micro-blading

Ring Cup with Sponge

Ring Cup with Sponge

Αν προτιμάτε να έχετε τα κύπελλα σας σε μια βολική τοποθεσία ανά πάσα στιγμή και ο χώρος εργασίας σας δεν το επιτρέπει, το Ring Cup είναι αυτό που ψάχνετε! Κάθεται στα δάχτυλά σας, έτοιμο να διευκολύνει κάθε σας κίνηση.

Οι συγκεκριμένοι δακτύλιοι κυπέλλου διαθέτουν αποσπώμενο αδιαφανές κύπελλο με ένθετο σφουγγαριού. Αυτό τραβάει το μελάνι προς τα πάνω στο σφουγγάρι, επιτρέποντάς σας να βουτήξετε τη μικρολεπίδα ή τη μηχανή σας χωρίς να αγγίξετε το κάτω μέρος και να καταστρέψετε την αποστειρωμένη βελόνα σας.

Αυτοί οι δακτύλιοι χρωστικής ουσίας χρησιμοποιούνται για τη διανομή μικρών ποσοτήτων χρωστικής κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας microblading, PMU, SPMU ή καλλυντικών τατουάζ.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα makeup4pro.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.