Πρωτοποριακά προϊόντα Ophthalmogen για τη φροντίδα των βλεφαρίδων

Πρωτοποριακά προϊόντα Ophthalmogen για τη φροντίδα των βλεφαρίδων

Οι βλεφαρίδες δεν είναι απλά ένα όμορφο διακοσμητικό γύρω από τα μάτια μας, αλλά αποτελούν ασπίδα προστασίας ενάντια σε σωματίδια και μικροαντικείμενα του περιβάλλοντος, που δυνητικά μπορούν να βλάψουν τους οφθαλμούς.

Για το λόγο αυτό οφείλουμε πρωτίστως να φροντίζουμε για τη σωστή υγιεινή τους, δίνοντας στις πελάτισσες τις απαραίτητες συμβουλές για να υιοθετήσουν μια ρουτίνα περιποίησης που θα διατηρήσει τα βλέφαρα υγιή, προστατεύοντάς τα από βλαβερούς μικροοργανισμούς και ακάρεα.

Το παράσιτο Demodex είναι το πιο συχνό ακάραιο το οποίο ζει και πολλαπλασιάζεται στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες, κυρίως λόγω της ελλιπής υγιεινής της περί-οφθαλμικής περιοχής. Το Demodex είναι ένα γένος μικροσκοπικών ακάρεων/παράσιτων που ζουν μέσα ή κοντά σε θύλακες τριχών στο δέρμα των θηλαστικών. Είναι γνωστά περίπου 65 είδη Demodex.

Δυο από αυτά ζουν στο ανθρώπινο δέρμα:

 • το Demodex brevis
 • το Demodex folliculorum

Τα Demodex folliculorum & Demodex brevis αναφέρονται συχνά ως ακάρεα βλεφαρίδων ή ακάρεα δέρματος τα οποία έχουν την τάση να προξενούν φλεγμονή με αποτέλεσμα την εμφάνιση συμπτωμάτων βλεφαρίτιδας, μαδάρωσης, ξηροφθαλμίας όπως:

 • Πρησμένα βλέφαρα
 • Αδύναμες-προβληματικές βλεφαρίδες
 • Έντονες τσίμπλες
 • Απώλεια βλεφαρίδων (μαδάρωση)
 • Κόκκινα μάτια
 • Αίσθημα άμμου, ξένου σώματος (ξηροφθαλμία)
 • Ευαισθησία στο φως
 • Θολή όραση με οπτικές διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της μέρας
 • Δυσανεξία στους φακούς επαφής
 • Δυσανεξία στη χρήση μακιγιάζ

Η υπερανάπτυξη των παράσιτων Demodex μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εμφάνιση και ποιότητα ζωής μας.

Προϊόντα υγιεινής βλεφαρίδων που προτείνει η Ophthalmogen

Τα πρωτοποριακά Ophthalmogen Gel & Spray ανήκουν στα προϊόντα υγιεινής των βλεφάρων/βλεφαρίδων και συμβάλουν τόσο στην διατήρηση της καλής υγείας και εμφάνισης των βλεφάρων/βλεφαρίδων όσο και στην αντιμετώπιση των πρησμένων-ερεθισμένων βλεφάρων, των αδύναμων-προβληματικών βλεφαρίδων και της βλεφαρίτιδας.

Συμβάλουν ενεργά στην καταπολέμηση της φλεγμονής που συχνά οφείλεται  στην ελλιπή υγιεινή και την υπερανάπτυξη βακτηρίων και παράσιτων Demodex .

OphthalmogenGel

Το Ophthalmogen Gel περιέχει στην ιδιαίτερη σύνθεση του το ευεργετικό συστατικό Tea Tree Oil στην κατάλληλη δοσολογία σε συνδυασμό με έλαιο λευκαγκαθιάς, υαλορονικό οξύ, βιταμίνη Ε, γλυκερίνη, γαλακτικό οξύ, πανθενόλη, γεωθερμικό νερό.

Ophthalmogen Spray

Το Ophthalmogen Spray περιέχει στην ιδιαίτερη σύνθεση του το ευεργετικό συστατικό Tea Tree Oil στην κατάλληλη δοσολογία σε συνδυασμό με γεωθερμικό νερό, έλαιο καρύδας, έλαιο λευκαγκαθιάς, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη D, γλυκερίνη, βιταμίνη Ε και το σύμπλεγμα βιταμινών Β.

Δοσολογία

 • Χ1-3 φορές τη μέρα για 6 μήνες

Το μασάζ στα βλέφαρα με το Ophthalmogen Gel και ο ψεκασμός των βλεφαρίδων με το Ophthalmogen Spray είναι ο εύκολος και άνετος τρόπος θεραπείας των καταπονημένων βλεφάρων/βλεφαρίδων που θα συμβάλει στην βελτίωση της οφθαλμικής εμφάνισης, της ποιότητας ζωής και της ανακούφισης των ματιών από τα οφθαλμικά συμπτώματα που προξενούνται από τα βλέφαρα.

Δείτε περισσότερα στο ophthalmogen.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.