Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

Επιλέξτε τη σωστή συσκευή φωτοδυναμικής θεραπείας

Επιλέξτε τη σωστή συσκευή φωτοδυναμικής θεραπείας

Η επιστήμη πίσω από τη θεραπεία φωτός LED είναι καλά τεκμηριωμένη και η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς, καθιστώντας τις αντίστοιχες συσκευές ακόμη πιο προσιτές. Με βάση την επιστήμη, υπάρχουν καθιερωμένες οδηγίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε μια ενημερωμένη απόφαση αγοράς μιας συσκευής φωτοδυναμικής LED θεραπείας.

Συμβουλή 1η - Τα διαπιστευτήρια είναι σημαντικά

Κατ' αρχάς, επιλέξτε μια συσκευή θεραπείας φωτός που είναι ιατρικά πιστοποιημένη. Αυτό διασφαλίζει ότι το σχέδιο έχει αναθεωρηθεί τόσο για την αποτελεσματικότητα όσο και για την ασφάλεια του από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές. Οι ενδείξεις για χρήση πρέπει να σχετίζονται με τις θεραπείες που θέλετε να εφαρμόσετε.

Συμβουλή 2η - Παράμετροι για ικανοποιητικά αποτελέσματα

Αναζητήστε μια συσκευή φωτοδυναμικής θεραπείας πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να αντιμετωπίσει μια ποικιλία παθήσεων, ελαχιστοποιώντας την επένδυσή σας και απαιτώντας ελάχιστο χώρο.

Επιλέξτε μια συσκευή που εκπέμπει διάφορα μήκη κύματος (μπλε, κόκκινο και υπέρυθρο φως), που αυξάνουν την παραγωγή ΑΤΡ σε κύτταρα που κινδυνεύουν λόγω γήρανσης, ασθένειας ή κακού τρόπου ζωής. Το μπλε φως αντιμετωπίζει προβλήματα ακμής, ενώ το κόκκινο και το υπέρυθρο μειώνουν τη φλεγμονή και αυξάνουν τη μικροκυκλοφορία για να φέρουν περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στην πληγείσα περιοχή.

Επιλέξτε μια συσκευή που δρα όσο το δυνατόν πιο κοντά στην περιοχή θεραπείας για βέλτιστη απορρόφηση ενέργειας. Οι νόμοι της οπτικής φυσικής έχουν αποδείξει ότι όσο πιο κοντά τοποθετείται το μηχάνημα στο δέρμα, τόσο περισσότερη ενέργεια απορροφάται.

celluma lite

Συμβουλή 3η - Σωστή δόση ενέργειας

Τα ευεργετικά αποτελέσματα της φωτοδυναμικής θεραπείας απαιτούν μια συγκεκριμένη ενεργειακή δόση για να απορροφηθεί από τον ιστό. Οι σωστές παράμετροι θα οδηγήσουν σε διεργασίες που είναι γνωστό ότι βελτιώνουν την επούλωση των πληγών, μειώνουν τον πόνο και βελτιώνουν την υγεία του δέρματος, μεταξύ άλλων.

Το αποδεκτό εύρος ενέργειας που διατίθεται για απορρόφηση στην επιφάνεια του δέρματος ή κοντά σε αυτό, πρέπει να κυμαίνεται από 2-10 J / cm2. Η μετάδοση της φωτεινής ενέργειας με παλμικό τρόπο ενισχύει την ικανότητα του κυττάρου να απορροφά περισσότερη ενέργεια κατά την διαδικασία της θεραπείας.

Η κατανόηση της επιστήμης και η χρήση αυτών των συμβουλών μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια καλύτερη επένδυση, να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματα των θεραπειών σας, να αυξήσετε τα κέρδη σας. Η σειρά συσκευών θεραπείας φωτός Celluma πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να σας δώσει τα αποτελέσματα που αναμένετε εσείς και οι πελάτες σας.

Αναζητήστε τα προϊόντα εδώ.

Πηγή: Aestheticmed

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!