Ανακαλύψτε τα Ιατροτεχνολογικά προϊόντα της Boderm

Ανακαλύψτε τα Ιατροτεχνολογικά προϊόντα της Boderm

H Boderm Φαρμακευτική A.E. είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά με φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και καλλυντικά.

Σκοπός της είναι η παροχή καινοτόμων προϊόντων μέσα από υψηλές υπηρεσίες στον χώρο της υγείας προς όφελος του καταναλωτή. Τα Ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά της εταιρείας διατίθενται σε Ευρωπαϊκές χώρες και Διεθνείς αγορές με το εμπορικό σήμα Boderm συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Παραγωγής και του Εγχώριου Προϊόντος.

Σήμερα, τα προϊόντα της Boderm βρίσκονται σε διάφορες αγορές (όπως Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, κ.α.) αυξάνοντας την εγχώρια ελληνική παραγωγή, την εξωστρέφεια/εξαγωγές και συνολικά την προβολή του ελληνικού προϊόντος.

Η εταιρεία επενδύει στην έρευνα σε συνεργασία με πανεπιστημιακές σχολές και κέντρα έρευνας στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την τεκμηρίωση των προϊόντων της. Παράλληλα, συμμετέχει σε Διεθνή και Ευρωπαϊκά δερματολογικά συνέδρια, εκθέσεις πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας, ανάπτυξης προϊόντων συμβάλλοντας στις καινοτομίες της βιομηχανίας μας.

Πάμε να δούμε δυο προϊόντα της εταιρείας που βοηθούν στην ατομική δερματίτιδα.

ECZAID Shower Gel

ECZAID Shower Gel

Το αφρόλουτρο ECZAID δημιουργήθηκε  για τον καθαρισμό και την ανακούφιση του δέρματος σε ασθενείς που εμφανίζουν συμπτώματα ατοπικής δερματίτιδας (εκζέματος). Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν κυρίως ερύθημα, κνησμό, ξηρότητα και φλεγμονές του δέρματος.

Η μοναδική του σύνθεση είναι πλούσια σε εκτοϊνη, μπεταϊνη, αλόη, πανθενόλη, εκχύλισμα χαμομηλιού, εκχύλισμα ελιάς.

Ο συνδυασμός των συστατικών αυτών στο αφρόλουτρο ECZAID βελτιώνει την λειτουργία του λιπιδικού φραγμού, προσφέρει ενυδατική, μαλακτική δράση στις ερεθισμένες, φλεγμονώδης περιοχές του δέρματος αφήνοντας παράλληλα μία ευχάριστη αίσθηση.

ECZAID Cream

ECZAID Cream

Η κρέμα ECZAID αναπτύχθηκε ως ένα αποτελεσματικό προϊόν μη επεμβατικής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του μικροπεριβάλλοντος των ερεθισμών/φλεγμονών του δέρματος από την ατοπική δερματίτιδα (έκζεμα).

Η κρέμα ECZAID μειώνει τα συμπτώματα της ατοπικής δερματίτιδας όπως ξηρότητα, κνησμός, ερύθημα και φλεγμονή του δέρματος.

Η μοναδική της σύνθεση είναι πλούσια σε αλλαντοϊνη, βούτυρο βουτυρόσπερμου του πάρκειου, εκχύλισμα καλέντουλας, εκτοϊνη,  λακτόζη, πρωτεΐνη γάλακτος, υαλουρονικό νάτριο, εκχύλισμα καρπών ξανθόξυλου (zanthoxylumm bungeanum).

Ο συνδυασμός των συστατικών αυτών στην κρέμα ECZAID βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων της ατοπικής δερματίτιδας και βελτιώνει την λειτουργία του λιπιδικού φραγμού του δέρματος.

H κρέμα ECZAID προσφέρει στο δέρμα μαλακτική δράση και ενυδάτωση, αφήνοντάς του παράλληλα μια ευχάριστη αίσθηση.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα boderm.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.