Νέο deep breakout liquid patch για την πρόληψη ακνεϊκών βλαβών

Νέο deep breakout liquid patch για την πρόληψη ακνεϊκών βλαβών

Τα επιθέματα (patches) έχουν γίνει μια θεραπεία που χρησιμοποιείται για όσα άτομα αντιμετωπίζουν βαθιές, επώδυνες ακνεϊκές βλάβες, αλλά τα μειονεκτήματά τους γίνονται ολοένα και πιο εμφανή. Είναι ιδιαίτερα ορατά, μπορούν να σφραγίσούν μέσα τα βακτήρια και ενδεχομένως να καθυστερήσουν την επούλωση – και ορισμένων εταιρειών είναι υπερ-συσκευασμένα ή περιλαμβάνουν μη ανακυκλώσιμα μέρη.

Τα τυπικά συστατικά για την αντιμετώπιση της ακμής, όπως είναι το Σαλικυλικό Οξύ, δεν αποτελούν την ιδανική λύση για τις βαθιές, ακνεϊκές βλάβες: δεν μπορούν να φτάσουν και να τις αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, καταλήγοντας να εξελιχθούν σε επώδυνα, κόκκινα εξογκώματα.

Επιπλέον, οι θεραπείες ακμής, όπως είναι το Σαλικυλικό Οξύ και η Ρετινόλη δεν θεωρούνται ασφαλείς για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – κάτι που, μαζί με τις μηνιαίες ορμονικές διαταραχές, είναι μια από τις κύριες αιτίες της εν τω βάθει ακμής.

Μία λοιπόν, είναι η λύση. Το νέο Deep Breakout Liquid Patch της Dermalogica:

  • Αόρατο, καθαρίζει σε βάθος, τις μη εμφανείς ακνεϊκές ατέλειες
  • Καταπραΰνει τη φλεγμονή του δέρματος + βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης μελλοντικών ακνεϊκών βλαβών
  • Είναι φόρμουλα ασφαλής για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Σε αντίθεση με τα ιδιαίτερα εμφανή επιθέματα (patches), αυτή η ισχυρή θεραπεία με βάση το Θείο μετατρέπεται από τη ρευστή της μορφή σε επίθεμα (patch), σχηματίζει έναν αόρατο, ημιπερατό φραγμό, που επιτρέπει στη ροή του αέρα να επουλώσει τις ακνεϊκές βλάβες, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από τους ρύπους και τα βακτήρια. 

9x16 Deep Acne Liquid Patch Model 15 INTL min

Η φόρμουλα είναι ασφαλής για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, παρέχει μια στοχευμένη δράση για την αντιμετώπιση της ακμής, μαζί με ένα άμεσο, δροσιστικό αποτέλεσμα που καταπραΰνει την ενόχληση. Επιπλέον, ένα μόνο ανακυκλώσιμο σωληνάριο παρέχει 125 εφαρμογές – και λιγότερα πλαστικά απόβλητα, από τις τυπικές θεραπείες με επιθέματα (patch).

Η φόρμουλα Deep Breakout Liquid Patch διαθέτει τα ακόλουθα καθαριστικά + καταπραϋντικά συστατικά:

  • Το φιλμ που μιμείται το δέρμα (Skin-mimicking film) σχηματίζει ένα ημιπερατό επίθεμα (patch), που επιτρέπει τη ροή του αέρα, ενώ προστατεύει το δέρμα από τους ρύπους και τους ερεθιστικούς παράγοντες.
  • Η Καμφορά (Camphor) παρέχει μια δροσιστική αίσθηση.
  • Το Κολλοειδές Θείο (5% Colloidal Sulfur) σε ποσοστό συγκέντρωσης
  • 5% αντιμετωπίζει άμεσα τις ακνεϊκές βλάβες και καθαρίζει γρήγορα το δέρμα.
  • Η Νιασιναμίδη (4% Niacinamide) σε ποσοστό συγκέντρωσης 4% καταπραΰνει το δέρμα και περιορίζει τη μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση.

Εφαρμόστε το προϊόν άμεσα, όταν αισθανθείτε το σχηματισμό κάποιας ακνεϊκής βλάβης, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ – και σταματήστε τις ακνεϊκές βλάβες, πριν καν εμφανιστούν!

Διάθεση 

Το Deep Breakout Liquid Patch διατίθεται σε σωληνάριο των 15 ml. Θα το βρείτε μόνο στα εξουσιοδοτημένα κέντρα Dermalogica.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη Dermalogica, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.dermalogica-hellas.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.