Quantcast
Image

Profhilo Body & EMS Sculpt: Καινοτόμος θεραπεία κατά της χαλάρωσης του δέρματος

Profhilo Body & EMS Sculpt: Καινοτόμος θεραπεία κατά της χαλάρωσης του δέρματος

Η χαλάρωση του δέρματος στο σώμα είναι άμεση συνέπεια της γήρανσης ή/και των διακυμάνσεων του βάρους. Η βιο-αναδιαμόρφωση είναι μία καινοτόμος προσέγγιση στην αντιγήρανση, η οποία αντιμετωπίζει τη χαλάρωση της επιδερμίδας στο πρόσωπο και σε περιοχές που παραδοσιακά θεραπεύονται δύσκολα, όπως στο λαιμό, τα χέρια, την κοιλιά και τους βραχίονες.

Για την εξάλειψη της χαλάρωσης, η Dr. Γραμματική Μαργαρώνη στην Skinmed Clinic προσφέρει τώρα την επαναστατική θεραπεία Profhilo Body σε συνδυασμό με EMS Sculpt.

Το Profhilo είναι μία από τις τελευταίες καινοτομίες για την αναδόμηση της επιδερμίδας, ένα ενισχυτικό δέρματος από υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα και λάμψη λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό, γρήγορο και μη μόνιμο filler που έχει άμεσα αποτελέσματα και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. 

Το Profhilo είναι μια σταθεροποιημένη μορφή του υαλουρονικού οξέος, χωρίς BBDE (χημικό πρόσθετο που χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση του υαλουρονικού ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια). Κατά την έγχυση, η αργή απελευθέρωση του υαλουρονικού οξέος διεγείρει τη φυσική σύνθεση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστικών ινών του δέρματος, επαναφέροντας το σφριγηλό δέρμα.

Το Profhilo Body διατίθεται σε φιαλίδιο προγεμισμένης σύριγγας των 3 ml που περιέχει 48 mg υψηλού μοριακού βάρους HA και 48 mg χαμηλού μοριακού βάρους HA, μια από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις υαλουρονικού στην αγορά. Οι ενδείξεις χρήσης είναι επίσης μοναδικές: πολυεπίπεδη αναδόμηση ιστού και βελτίωση της χαλάρωσης του δέρματος του σώματος, ιδιαίτερα για το εσωτερικό χέρι και την κοιλιά.

Before after

Το Profhilo Body ενεργοποιεί τέσσερις διαφορετικούς τύπους κολλαγόνου και ελαστίνης λόγω της αργής απελευθέρωσης υαλουρονικού οξέος και αυτή η διέγερση έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας του ιστού και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Διεγείρει τη φυσική παραγωγή και των τεσσάρων τύπων κολλαγόνου και ελαστίνης για την ανάπλαση της επιδερμίδας επιτυγχάνοντας:

 • Αύξηση σφριγηλότητας και ελαστικότητας
 • Λείανση των σημαδιών γήρανσης
 • Ενίσχυση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας
 • Επιτάχυνση κυτταρικής ανανέωσης και ανάπλασης
 • Αναπλήρωση όγκου
 • Επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης

Πώς γίνεται η θεραπεία Profhilo

Το προφίλ του προϊόντος επιτρέπει την επίτευξη ικανοποιητικής αναδόμησης των ιστών με δύο μόνο θεραπείες σε διαστήματα 4 εβδομάδων.

Το Profhilo προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα ως θεραπεία μόνη της ή σε συνδυασμό με το EMS Sculpt.

Το Ems Sculpt είναι ένα μηχάνημα καινοτόμου τεχνολογίας HI-EMT, δηλαδή υψηλής ισχύος εστιασμένου μαγνητικού πεδίου. Είναι μια μέθοδος εκγύμνασης όλου του σώματος που λειτουργεί με ηλεκτρομαγνητικά κύματα, τα οποία προκαλούν μυϊκές συσπάσεις.

 • Με το Ems Sculpt έχουμε τον αριθμό φαινόμενο των 30.000 συσπάσεων ανά συνεδρία που αντιστοιχεί σε 5 ½  ώρες σκληρής γυμναστικής. Ενεργοποιεί κατά κύριο λόγο το αναερόβιο φωσφορογόνο ενεργειακό σύστημα ATP-PC με το οποίο «καίμε» τις περισσότερες θερμίδες, έως και 600cal/30’ και μάλιστα από τοπικό επίμονο λίπος αναδεικνύοντας το σχήμα των μυών, χαρίζοντας έτσι άμεση γράμμωση.
 • Δρα σε βάθος ενεργοποιώντας όλο το μυ και για αυτό προκαλεί στους υπερκείμενους ιστούς, κοιλιά μπράτσα, γλουτούς και προσαγωγούς εντυπωσιακή ανασήκωση lift.

Το βασικότερο πλεονέκτημα της εκγύμνασης μέσω ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS) εν συγκρίσει με τις υπόλοιπες καθιερωμένες μορφές γυμναστικής, είναι τα οφέλη που προσφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προσφέρει μια ποιοτική μέθοδο αδυνατίσματος με μείωση του λίπους χωρίς όμως μείωση μυϊκής μάζας. Αντιθέτως έχουμε αύξηση μυϊκής μάζας και το αποτέλεσμα είναι ένα εκπληκτικό σμιλευμένο σώμα.

Ιδανικό για:

 • Γλουτιαίους
 • Κοιλιακούς
 • Βραχίονες Μυς
 • Προσαγωγούς

Δείτε περισσότερα στο skinmed.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.