Quantcast
Image

Προστάτεψε το δέρμα σου, φρόντισε το περιβάλλον - Αυτό είναι το σύνθημα της Uriage

Προστάτεψε το δέρμα σου, φρόντισε το περιβάλλον - Αυτό είναι το σύνθημα της Uriage

Τα εργαστήρια της Uriage ανεβάζουν την προστασία του δέρματος σε νέα επίπεδα, προσφέροντας μια βασική σύνθεση για τη σειρά Bariésun, με δύο δερματολογικές πατέντες που ενισχύουν την προστασία από τις κυτταρικές βλάβες και εμποδίζουν τη φωτογήρανση, έναν συνδυασμό 4 βιολογικών φίλτρων που περιλαμβάνουν, βέβαια, το ιαματικό νερό της Uriage.

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ BARIÉSUN

Η φόρμουλα ηλιοπροστασίας Bariésun βασίζεται στην πατέντα Telomeres Protect, το σύμπλεγμα Bariésun και το ιαματικό νερό της Uriage. Τα συστατικά αυτά λειτουργούν συνεργατικά και παρέχουν βέλτιστη προστασία για το δέρμα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην προστασία του DNA των κυττάρων και στην πρόληψη της φωτογήρανσης.

  • Η πατέντα Telomeres Protect θωρακίζει τα χρωμοσώματα, ιδίως τις άκρες τους, που ονομάζονται τελομερή. Το μέγεθός των τελομερών αποτελεί ένδειξη μακροβιότητας: μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου, σε συνδυασμό με εξωτερικούς φορείς όπως το στρες, η ρύπανση, η διατροφή και οι ακτίνες UV. Γι’ αυτό, τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Uriage συμπεριέλαβαν εκχύλισμα Arthrospira Platensis (σπιρουλίνα), πλούσιο σε φυκοκυανίνη, που έχει τη δυνατότητα να περιορίζει τις κυτταρικές βλάβες εξαιτίας της ακτινοβολίας UV και του blue light. Με τον τρόπο αυτόν, η πατέντα συμβάλλει στην πρόληψη της φωτογήρανσης.
  • Το σύμπλεγμα Bariésun, που είναι επίσης πατενταρισμένο, είναι ένας συνδυασμός PVP και Polyquaternium. Ο ρόλος του είναι να διατηρεί το στρώμα των αντηλιακών φίλτρων στην επιφάνεια κι έτσι να βελτιστοποιεί τη φωτοπροστασία. Η σύνθεση περιλαμβάνει επίσης aquaspongins, που διατηρούν την υγρασία της επιδερμίδας, καθώς και βιταμίνη Ε, που είναι εξαιρετικό αντιοξειδωτικό.
  • Το ιαματικό νερό της Uriage είναι η ναυαρχίδα των δραστικών συστατικών σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας. Το ιαματικό συστατικό εμπλουτίζεται με συστατικά στο μακρύ ταξίδι του στα διάφορα στρώματα των βράχων. Αυτό το αγνό και φυσικό συστατικό ενδυναμώνει τον φραγμό του δέρματος. Χάρη στη μοναδική περιεκτικότητά του σε μεταλλικά συστατικά και ιχνοστοιχεία έχει ενυδατικές, προστατευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Uriage εγκλωβίζουν τα οφέλη του σε προϊόντα περιποίησης δέρματος για κάθε τύπο επιδερμίδας, τα οποία είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Η υψηλή προστασία είναι σημαντική για την προφύλαξη του δέρματος και του DNA από τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος. Ωστόσο, τα αντηλιακά προϊόντα πολύ συχνά ενοχοποιούνται για τις αρνητικές επιπτώσεις τους στο περιβάλλον. Η Uriage είναι εδώ και πολλά χρόνια ευαισθητοποιημένη στην προστασία των κοραλλιογενών υφάλων. Σταθερή της επιδίωξη είναι να ελαχιστοποιήσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της, γι’ αυτό προτιμά συσκευασίες που κατασκευάζονται με περισσότερη οικολογική υπευθυνότητα και τηρεί τις δεσμεύσεις της απέναντι σε ΜΚΟ που εργάζονται για την προστασία του περιβάλλοντος.

289423671 3293568077566944 5265508355380165760 n min

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Ο ήλιος είναι φίλος αλλά και εχθρός των ωκεανών, και αυτό για έναν λόγο: τα αντηλιακά προκαλούν βλαβερές συνέπειες στα κοράλλια και τη θαλάσσια ζωή. Τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Uriage λαμβάνουν υπόψη αυτόν τον προβληματισμό. Τα προϊόντα της σειράς Bariésun φέρουν τη σήμανση Ocean Protect, ακριβώς επειδή η ασφάλειά τους είναι αποδεδειγμένη.

H Uriage δοκίμασε τα φίλτρα που περιέχονται στις συνθέσεις της μέσα σε ενυδρείο με τμήματα κοραλλιών. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε in vivo μελέτη σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Έρευνας για Ανάπτυξη στη Νουμέα (Νέα Καληδονία). Η αντηλιακή κρέμα Bariésun SPF50+ δοκιμάστηκε σε ζωντανά κοράλλια, σε συνθήκες έκθεσης πολύ κοντινές με τις πραγματικές, τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα. Η μελέτη κατέδειξε μηδενική επίπτωση στη φυσιολογία των κοραλλιών (Acropora muricata και Stylophora pistillata)

BARIÉSUN: ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ

Με ευαισθησία στα περιβαλλοντικά ζητήματα, η Uriage καταβάλλει έμπρακτες προσπάθειες για την προστασία τόσο του δέρματος όσο και του πλανήτη. Μια από αυτές είναι ο σχεδιασμός συσκευασιών με οικολογική υπευθυνότητα, και συγκεκριμένα το Eco Tube (οικολογικό σωληνάριο). Αποτελείται εν μέρει από καφέ χαρτί προερχόμενο από δάση που υπάγονται στην FSC (Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών).

Η διαχείριση των συγκεκριμένων δασών γίνεται με όρους βιωσιμότητας. Έτσι, η εταιρεία μείωσε τη χρήση πλαστικού κατά 48%. Καθώς το πλαστικό της συσκευασίας είναι κατά ένα ποσοστό ανακυκλώσιμο, η εταιρεία πετυχαίνει μείωση 10% στη χρήση αμιγών, μη ανακυκλώσιμων πλαστικών. Η Uriage όμως δεν σταματά εδώ. Καταργεί τις εσώκλειστες οδηγίες κι έτσι αποφεύγει την παραγωγή 39 τόνων χαρτιού.

Δείτε περισσότερα στο www.uriage.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.