Παρέμβαση στη βλεφαρόπτωση με αισθητική ιατρική

Παρέμβαση στη βλεφαρόπτωση με αισθητική ιατρική

Το χέρι του χρόνου κινείται στο πρόσωπο και μεταξύ σαράντα και πενήντα ετών η βλεφαρόπτωση μπορεί να κάνει τη φυσιολογική της εμφάνιση: τη χαλάρωση του ιστού των βλεφάρων. Ένα εντελώς φυσικό φαινόμενο λόγω της απώλειας της ελαστικότητας του δέρματος, που στερείται προοδευτικά φυσιολογικών επιπέδων κολλαγόνου με την πάροδο του χρόνου, το οποίο μπορεί να επηρεάσει το άνω ή κάτω βλέφαρο και να είναι ετερόπλευρο ή αμφίπλευρο.

Η βλεφαρόπτωση είναι ένα ελάττωμα που δεν είναι αυτοσκοπός, αφού η παρουσία της χαλαρότητας έχει επιπτώσεις όχι μόνο σε αισθητικό επίπεδο, αλλά και σε λειτουργικό επίπεδο του οπτικού μηχανισμού. Μάλιστα, πολλοί ασθενείς εκφράζουν την επιθυμία να επέμβουν σε αυτή την περιοχή του προσώπου ακριβώς επειδή το άνω βλέφαρο, χωρίς τόνο, πέφτει για να καλύψει τις κόρες των ματιών, δυσκολεύοντας την όραση.

Πώς να παρέμβετε στη βλεφαρόπτωση

Για τη διόρθωση της βλεφαρόπτωσης είναι δυνατή η χειρουργική επέμβαση ή η επιλογή μη αφαιρετικών θεραπειών που επιτρέπουν απλούστερες μεθόδους διόρθωσης και ταχύτερους χρόνους αποκατάστασης. Μεταξύ των συσκευών αισθητικής ιατρικής, το Handy Plasma συνιστάται ιδιαίτερα για επεμβάσεις blepharolifting. Με την τεχνολογία του Handy Plasma στυλό, είναι δυνατή η πραγματοποίηση οποιασδήποτε αισθητικής δερματολογικής θεραπείας, η διόρθωση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος, όπως στην περίπτωση της χαλάρωσης των βλεφάρων.

Το blepharolifting που γίνεται με το Handy Plasma είναι δυναμικό αφού κατά τη διάρκεια της θεραπείας τα μάτια του ασθενούς μπορούν να ανοιγοκλείνουν για να επιτρέψουν τη θεραπεία μόνο των προσβεβλημένων περιοχών και τρισδιάστατο αφού είναι δυνατή η παρέμβαση σε όλα τα βλέφαρα: πάνω, κάτω καθώς και πάνω στη λεγόμενη κότα.

θεραπεία με Handy Plasma

Η βάση του τρόπου δράσης του Handy Plasma είναι ο ιονισμός των αερίων που υπάρχουν στον αέρα, ο οποίος επιτρέπει στο ηλεκτρόδιο στην κορυφή της συσκευής να εξατμίζει τους ιστούς χωρίς ποτέ να αγγίζει απευθείας το δέρμα. Χάρη σε αυτόν τον τρόπο δράσης, το πλάσμα δρα στο επιφανειακό στρώμα της επιδερμίδας, εξαλείφοντας τη χαλαρότητά του χωρίς να χρειάζεται νυστέρι. Το αποτέλεσμα είναι μια ορατή βράχυνση της περίσσειας του δέρματος που συστέλλεται με αποτέλεσμα lifting.

Σε αντίθεση με άλλες επεμβατικές διαδικασίες, η θεραπεία Handy Plasma είναι τόσο ωφέλιμη για τον γιατρό όσο και για τον ασθενή. Στην πραγματικότητα, ο επαγγελματίας μπορεί να βασιστεί σε μια ιδιαίτερα διαχειρίσιμη, εργονομική και άνετη στη χρήση ιατρική συσκευή, ενώ ο ασθενής δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε προ- και μετεγχειρητικούς χρόνους με σχεδόν άμεση λειτουργική αποκατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα www.diesse.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.