Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

Τμήματα μακιγιάζ για προχωρημένους στην MUSE by Chrisanthi Mitrou

Τμήματα μακιγιάζ για προχωρημένους στην MUSE by Chrisanthi Mitrou

Η MUSE by Chrisanthi Mitrou ιδρύθηκε το 2020. Από τα αρχικά γράμματα των λέξεων Make Up SErvices προκύπτει και η ονομασία της σχολής, MUSE. Στην ελληνική γλώσσα η λέξη μούσα αναφέρεται στο πρόσωπο που είναι πηγή έμπνευσης για έναν δημιουργικό καλλιτέχνη. Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία της σχολής. Να ενθαρρύνει και να δώσει κίνητρο και έμπνευση σε όλους όσους αγαπούν το μακιγιάζ και θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτό.

Το 18-Week Advanced Makeup Course της MUSE είναι σχεδιασμένο για τον beauty makeup artist που θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια, για να περάσει στο επόμενο επίπεδο της καριέρας του. Παρακολουθώντας τα μαθήματα, ο επαγγελματίας θα έχει την ευκαιρία να μάθει προχωρημένες επαγγελματικές τεχνικές, όπως είναι η δημιουργία looks για editorials, fashion, τηλεοραση κ.α.

Σε αυτό το επίπεδο πρωταρχικός στόχος είναι η προετοιμασία για το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της συνεχώς εξελισσόμενης βιομηχανίας του μακιγιάζ, μέσω της απόκτησης των δεξιοτήτων που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας του χώρου για να ακολουθήσει τους στόχους του ως makeup artist.

Τόσο η εκπαίδευση όσο και η πρακτική άσκηση, πραγματοποιούνται σε βάθος και κάθε ενδιαφερόμενος έχει την ευκαιρία να εμπλουτίσει το portfolio του κατά τη διάρκεια των τμημάτων, αλλά και να βιώσει την εμπειρία μιας ομαδικής δουλειάς. Μέσα από συνεργασίες με στυλίστες, φωτογράφους και άλλα στελέχη της βιομηχανίας της ομορφιάς, δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία, ενώ παράλληλα επεκτείνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο.

lesson3

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων δίνεται μεγάλη έμφαση στην προηγμένη δημιουργία περιεχομένου για τα social media, αλλά και την ανάπτυξη portfolio. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν γνώσεις σχετικά με το freelancing, το branding αλλά και το marketing.

Επίσης, η ομάδα της MUSE by Chrisanthi Mitrou ενθαρρύνει τους επαγγελματίες που συμμετέχουν στα τμήματα να χτίσουν και να συντηρήσουν το portfolio τους, να δημιουργήσουν την επαγγελματική τους ταυτότητα, την ιστοσελίδα τους και τις επαγγελματικές τους κάρτες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της MUSE by Chrisanthi Mitrou.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!