Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

Δωρεάν webinars από την Yellow Rose

Δωρεάν webinars από την Yellow Rose

Από την αρχή της πρώτης καραντίνας η Yellow Rose, προσπαθώντας να παραμείνει κοντά στους επαγγελματίες αισθητικούς, ξεκίνησε σεμινάρια απομακρυσμένης εκμάθησης αποκλειστικά για τους ειδικούς του κλάδου.

Στόχος των εν λόγω webinars είναι η σωστή κατάρτιση των αισθητικών, όσον αφορά την χρήση των προϊόντων Yellow Rose, καθώς και η ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της αλλά και κλινικές μελέτες που αφορούν την αποτελεσματικότητα τους.

Τα σεμινάρια διεξάγονται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 11:00 – 12:00, μέσω της πλατφόρμας Zoom. Η σύγχρονη τηλεκπαίδευση πραγματοποιείται με την χρήση PDF και βίντεο στα οποία παρουσιάζεται η εκάστοτε διαδικασία εφαρμογής των προϊόντων βήμα - βήμα.

Ο λόγος που η Yellow Rose δεν προτιμά μια ασύγχρονη, βιντεοσκοπημένη τηλεκπαίδευση είναι διότι επιδιώκει τη δημιουργία συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα τα οποία πραγματεύεται το κάθε σεμινάριο.

Υπεύθυνη διαδικτυακών σεμιναρίων: Νίνα Θεοδωροπούλου.

Το επόμενο σεμινάριο

Webinar 89

Το επόμενο webinar, με θέμα «Προϊόντα Αντηλιακής Προστασίας & Παρουσίαση των νέων Mini sets» θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 23/04/2021 στις 11:00πμ. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου (60 λεπτά) θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των αντηλιακών προϊόντων της Yellow Rose και των Mini sets Golden Line & Collagen2 Line. Στο τέλος του webinar θα ανακοινωθούν οι νικητές των δώρων για τον μήνα Απρίλιο.

Για τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν ειδικές προσφορές σχετικά με την αγορά προίόντων Yellow Rose και για οποίον επιθυμεί θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακολουθώντας ένα live webinar μέχρι και τις 23 Απριλίου 2021 συμμετέχετε αυτόματα σε κλήρωση για ένα πακέτο προϊόντων Yellow Rose!

Δείτε την ανακοίνωση της online εκδήλωσης εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ενημερωτικά σεμινάρια επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Yellow Rose στο Facebook.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!