Ανακαλύψτε την IGORA ZERO AMM από την Schwarzkopf Professional

Ανακαλύψτε την IGORA ZERO AMM από την Schwarzkopf Professional

Εάν λατρέψατε την σειρά ESSENSITY της Schwarzkopf Professional, είναι σίγουρο πως θα αγαπήσετε την ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΒΑΦΩΝ IGORA ZERO AMM – μια σειρά χωρίς αμμωνία με την αξιοπιστία της IGORA.

Η Schwarzkopf Professional είναι Partner in Craft κάθε κομμωτή, προσφέροντας του τα εργαλεία και υποστήριξη 360° για να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Μέρος αυτής της προσπάθειας είναι η προσφορά προϊόντων με 100% – γι’ αυτό και για πάνω από 60 χρόνια επιλέγεται η κορυφαία σειρά βαφής, IGORA ROYAL.  Ωστόσο, έχοντας αυτό στο μυαλό μας είναι λογικό να προσφέρουμε όλες οι βασικές επιλογές βαφής κάτω από μια ομπρέλα – την IGORA – με μόνιμες, ημιμόνιμες και πλέον χωρίς αμμωνία μόνιμες βαφές, οι οποίες είναι όλες διαθέσιμες, χάρη στην προσθήκη της νέας σειρά IGORA ZERO AMM.

Η IGORA ZERO AMM είναι μια μόνιμη σειρά βαφών χωρίς αμμωνία και χωρίς οσμές για μια ευχάριστη εμπειρία βαφής και φυσικά χρωματικά αποτελέσματα. Είναι εμπλουτισμένη με την Τεχνολογία Phytolipid, με vegan συστατικά και βιώσιμη συσκευασία.

IGORA ZERO AMM.
ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΩΝΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ.

IGORA ZERO AMM – Μέγιστα Αποτελέσματα

Οι πελάτες των κομμωτηρίων πλέον αναζητούν προϊόντα βαφής χωρίς αμμωνία και χωρίς οσμές –

Η σειρά IGORA ZERO AMM προσφέρει μια ευχάριστη και χωρίς οσμές εμπειρία κομμωτηρίου, χωρίς αμμωνία, προσφέροντας:

  • Μια συλλογή 46 αποχρώσεων – αποτελούμενη από όμορφα μελί μέχρι ζωηρά κόκκινα χρώματα– χωρίς την ανάγκη διαφορετικού developer -IGORA Developer
  • Εμπλουτισμένη με την Τεχνολογία Phytolipid, ένα μείγμα φυσικών μικρομόριων ελαίων και βελτιστοποιημένων μιγμάτων πιγμέντων για μεγιστοποίηση της εμπειρίας χρώματος
  • Βελτιωμένη χρωματική κατεύθυνση, εξουδετέρωση και κάλυψη* για φυσικά χρωματικά αποτελέσματα και πιστότητα αποτελεσμάτων.
  • 100% χωρίς αμμωνία με δυνατότητα διπλής εφαρμογής με την IGORA VIBRANCE
  • Με βιώσιμη συσκευασία (100% ανακυκλωμένο σωληνάριο αλουμινίου, 100% ανακυκλωμένο πλαστικό καπάκι και ελαχιστοποιημένο κατά 92% ανακυκλωμένο κουτί)

*vs ESSENSITY

IGORA ZERO AMM – Χωρίς αμμωνία για βελτιωμένα χρωματικά αποτελέσματα

Η IGORA ZERO AMM προσφέρει τη γνωστή αξιόπιστη απόδοση όπως η υπόλοιπη σειρά της IGORA, αλλά χωρίς αμμωνία:

  • Φυσικά χρωματικά αποτελέσματα με έως 100% κάλυψη λευκών
  • Βελτιωμένη χρωματική κατεύθυνση, κάλυψη και εξουδετέρωση*
  • Έως και 3 τόνους ξανοίγματος (σειρά 10-) και βελτιωμένη απόδοση ξανοίγματος*

*vs ESSENSITY

IGORA ZERO AMM – Χωρίς συμβιβασμούς με μια αξιόπιστη τεχνολογία

Η σύνθεση με την Τεχνολογία Phytolipid περιέχει ένα μίγμα φυσικών μικρομόριων ελαίων και βελτιστοποιημένες μίξεις πιγμέντων για μια ισοδύναμη διείσδυση από τη ρίζα έως τις άκρες:

  • Τα μικρομόρια ελαίων που αποτελούνται από έλαιο σπόρου σταφυλιού και έλαιο σπόρου βερίκοκου, βοηθούν στη βελτίωση της χρωματικής απόδοσης για μεγαλύτερη διάρκεια και πιστότητα αποτελεσμάτων.
  • Ενισχυμένο με Ωμέγα 9 ακόρεστα λιπαρά οξέα , τα έλαια περιβάλλουν την τρίχα υποστηρίζοντας την εξισορρόπηση της υγρασίας στο εσωτερικό της για βέλτιστη απόδοση περιποίησης.

IGORA Zero Amm 2

IGORA ZERO AMM – Βασικά Look & Υπηρεσίες Κλειδιά

Βασικό look αυτής της σεζόν αποτελεί το Muted Bronze, το οποίο παρουσιάστηκε στην συλλογή Essential Looks 2:2023-INTENTION NOW. Για αυτό το απίθανο χρώμα, η IGORA ZERO AMM έχει εφαρμογή σε όλες τις περιοχές της ανανεωμένης ρίζας πριν τη χρήση τριών διαφορετικών χρωματικών τόνων στις άκρες, δημιουργώντας ένα λαμπερό εφέ στα μαλλιά.

IGORA ZERO AMM Αποχρώσεις:  6-0 + 6-46 (1:2), 6-46 + 8-46 (1:2).

“Αυτή η τεχνική είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Η αλλαγή της παλέτας μπορεί πραγματικά να αλλάξει το αποτέλεσμα. Διαλέξτε συμπληρωματικούς τόνους για φυσική αίσθηση ή αντίθετους τόνους για μεγαλύτερο αντίκτυπο.”

– Lesley Jennison, Schwarzkopf Professional Global Ambassador  

Πρόσθετες υπηρεσίες κομμωτηρίου IGORA ZERO AMM περιλαμβάνουν:

Highlift & Ανανέωση

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο διπλής εφαρμογής, αυτή η υπηρεσία κομμωτηρίου συνδυάζει τις αποχρώσεις IGORA ZERO AMM για ξάνοιγμα και εξουδετέρωση με μία εφαρμογή – με αποτέλεσμα όμορφα ανανεωμένα ξανθά μαλλιά, προσφέροντας αξιοπιστία στον τόνο.

Balayage σε ψυχρούς τόνους

Ένα κλασσικό look balayage σε ψυχρούς τόνους χρησιμοποιώντας προϊόντα ξανοίγματος BLONDME και στη συνέχεια IGORA ZERO AMM για βαφή. Χάρη στην ειδική εξουδετέρωση, τα ξανοιγμένα τμήματα αναμειγνύονται με τα υπόλοιπα μαλλιά, με αποτέλεσμα ένα δροσερό και μοντέρνο τελείωμα με αποτέλεσμα face-framing.  

Κάλυψη λευκών μαλλιών

Ιδανικό για πιο ώριμες πελάτισσες ή για όσους έχουν λευκά μαλλιά που επιθυμούν να έχουν ένα πιο μικτό αποτέλεσμα. Αυτή η υπηρεσία κομμωτηρίου αξιοποιεί στο έπακρο την απόδοση της IGORA ZERO AMM για να καλύψει έως και 100% τα λευκά μαλλιά.

IGORA ZERO AMM Online & Digital:

Ακολουθώντας μια προσέγγιση επικεντρωμένη στις υπηρεσίες, η Schwarzkopf Professional δίνει τη δυνατότητα στους κομμωτές να χρησιμοποιήσουν έτοιμα εκπαιδευτικά υλικά που βοηθούν στην εκμάθηση του “total look”  όπως εμφανίζεται στα βασικά μοντέλα IGORA ZERO AMM.

Παράλληλα με τα νέα look και τις υπηρεσίες κομμωτηρίου, η IGORA ZERO AMM αποτελεί μια σειρά βασικών βαφών που χρησιμοποιείται στην συλλογή Essential Looks της Schwarzkopf Professional για φθινόπωρο/χειμώνα 2023 – INTENTION NOW Trend. Όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις τάσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της Schwarzkopf Professional: schwarzkopfpro.com/zeroamm

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την σειρά IGORA ZERO AMM και να μην χάνετε τις νέες τάσεις στα μαλλιά, ακολουθήστε το @schwarzkopfpro στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας και τα hashtags #ZEROAMM και #schwarzkopfpro.

Η νέα σειρά IGORA ZERO AMM είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του 2023.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.