Image

Bonacure Clean Performance: Η δύναμη της Vegan κερατίνης σε μια επαγγελματική Clean Σύνθεση

Bonacure Clean Performance: Η δύναμη της Vegan κερατίνης σε μια επαγγελματική Clean Σύνθεση

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε μεταξύ clean και performance, μεταξύ vegan συνθέσεων και υψηλής απόδοσης; Οι νέες σειρές Clean Performance της Schwarzkopf Professional ανταποκρίνονται άριστα και στα δύο, χάρη στη δύναμη της προηγμένης τεχνολογίας Bonacure και στη νέα επαγγελματική, clean σύνθεσή τους.

Οι πελάτισσές σας θα φύγουν από το κομμωτήριο νιώθοντας όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση, εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ παράλληλα εσείς θα έχετε κάνει το καθήκον σας προς έναν πιο βιώσιμο κόσμο, χωρίς συμβιβασμούς ως προς τα εξαιρετικά αποτελέσματα μαλλιών που προσδοκάτε σε καθημερινή βάση.

Η Bonacure Clean Performance στοχεύει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των κομμωτών όσο και των καταναλωτών, με τους τρεις θεμελιώδεις πυλώνες της: την προηγμένη τεχνολογία, τις clean συνθέσεις και τη βιώσιμη συσκευασία.

Bonacure Clean Performance - Προηγμένη Τεχνολογία:

Το νέο Vegan Σύμπλεγμα Περιποίησης αποτελεί μια καινοτομία που βρίσκεται στην κάρδια κάθε προϊόντος Bonacure. Αυτή η τεχνολογία είναι ο συνδυασμός της Vegan Κερατίνης, που επαναφέρει αποδεδειγμένα την εσωτερική δύναμη και τη φυσική ελαστικότητα της τρίχας, και της τεχνολογίας Cell Equalizer, που δρα στο εξωτερικό της τρίχας σφραγίζοντας το περιτίχιο.

Αυτή η καινοτόμα τεχνολογία αναπληρώνει πλήρως τα φθαρμένα κύτταρα της τρίχας, από το περιτρίχιο μέχρι και το φλοιό, με συστατικά πανομοιότυπα με αυτά που περιέχονται στη φυσική δομή της τρίχας. Η μοναδική της δράση γεμίζει τα κενά στην επιφάνεια της τρίχας για να δημιουργήσει μια υγιή, σφραγισμένη επιφάνεια, χαρίζοντας άψογη ποιότητα στα μαλλιά που πλησιάζει τη φυσική τελειότητα περισσότερο από ποτέ. Παράλληλα, η τεχνολογία δρα στο εσωτερικό κάθε ίνας για να επαναδημιουργήσει τη δομή της τρίχας με αλυσίδες αμινοξέων πανομοιότυπες με αυτές που περιέχονται στη φυσική δομή της τρίχας. Σαν αποτέλεσμα, τα μαλλιά ανανεώνονται με δύναμη, ανυπέρβλητη ελαστικότητα και υγιή λάμψη.

Η Bonacure Clean Performance έχει επτά βασικές σειρές. Κάθε σειρά σας προσφέρει μια επαγγελματική και clean λύση για κάθε πιθανή επιθυμία ή ανάγκη περιποίησης των μαλλιών:

  • Repair Rescue για ταλαιπωρημένα μαλλιά με Αργινίνη που αντιστρέφει άμεσα 3 χρόνια φθοράς σε μία μόνο εφαρμογή
  • Moisture Kick για κανονικά έως ξηρά μαλλιά με Γλυκερίνη που προσφέρει αίσθηση ενυδάτωσης στα μαλλιά για έως και 48 ώρες.
  • Color Freeze για βαμμένα μαλλιά με pH 4.5 που εξισορροπεί τη δομή της τρίχας στο βέλτιστο επίπεδο pH 4.5, προσφέροντας προστασία του χρώματος με σχεδόν μηδενικό ξεθώριασμα.
  • Volume Boost για λεπτά μαλλιά με Κρεατίνη που προσφέρει περισσότερο όγκο και πιο γεμάτη αίσθηση στα μαλλιά για έως και 48 ώρες.
  • Time Restore για ώριμα και εύθραυστα μαλλιά με Q10+ που προσφέρει περισσότερη ελαστικότητα, ανθεκτικότητα και ζωντάνια.
  • Clean Balance για όλους τους τύπους μαλλιών με Τοκοφερόλη που απομακρύνει τους περιβαλλοντικούς ρύπους, τα υπολείμματα και τη σκόνη.
  • Frizz Away για χονδρά, απείθαρχα μαλλιά που φριζάρουν με Έλαιο Μπαμπασού για έως και 72 ώρες προστασία από το φριζάρισμα για όλους τους τύπους μαλλιών. Διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο του 2022

Bonacure Clean Performance – Clean σύνθεση:

H Bonacure Clean Performance παρέχει 100% vegan* επαγγελματικές συνθέσεις χωρίς sulphates, σιλικόνες, μικροπλαστικά και τεχνητά χρωστικά, με υψηλό επίπεδο βιοδιασπασιμότητας. – από 88% έως 99% βιοδιασπώμενα.

Η Bonacure Clean Performance έχει μια δέσμευση για το περιβάλλον πέρα από τη βιοδιασπασιμότητα. Η νέα μοναδική τεχνολογία Fast-Rinse στα conditioner σημαίνει ότι απαιτείται 50% λιγότερο νερό για το ξέβγαλμα του προϊόντος Επιπλέον, τα προϊόντα χωρίς sulphates τείνουν να δημιουργούν λιγότερο αφρό από αυτά που το περιέχουν. Παρ' όλα αυτά, τα νέα σαμπουάν Bonacure Clean Performance έχουν την ίδια εξαιρετικά ισχυρή δράση με τις προηγούμενες σειρές Bonacure, χωρίς την ανάγκη για sulphates και με ανώτερη απόδοση.

* Εξαιρείται το Volume Boost Jelly Conditioner

Bonacure Clean Performance – Φιλική προς τον πλανήτη συσκευασία:

Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι βιώσιμες πρακτικές στα κομμωτήρια αποτελούν προτεραιότητα για τους κομμωτές με περιβαλλοντική συνείδηση που θέλουν να συμβάλουν σε μια θετική αλλαγή στην κομμωτική, υποστηρίζοντας παράλληλα τις επιλογές του τρόπου ζωής των πελατισσών τους.

Η συσκευασία της Bonacure Clean Performance είναι φιλική προς τον πλανήτη, πλήρως ανακυκλώσιμη και σχεδιασμένη με έως και 97% ανακυκλωμένο πλαστικό. Για την παραγωγή της νέας συσκευασίας Bonacure Clean Performance, η Schwarzkopf Professional θα ανακυκλώσει περισσότερους από 260 τόνους πλαστικού, ενώ θα χρησιμοποιεί 72% λιγότερο πλαστικό με την εισαγωγή του νέου πώματος φιάλης.

Bonacure Clean Performance Digital και Education:

Η Bonacure Clean Performance της Schwarzkopf Professional είναι δίπλα στους κομμωτές και στους καταναλωτές – εμπνέοντας εμπιστοσύνη σε όλους, κάθε μέρα! Ανακαλύψτε περισσότερα στον νέο ιστότοπο της Schwarzkopf Professional: schwarzkopf-professional.com

Η ομάδα ASK Education της Schwarzkopf Professional, έχει επιμεληθεί μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων, εστιασμένα στην περιποίηση των μαλλιών. Πρόκειται για έναν κόμβο μάθησης γεμάτο με εργαλεία, για να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα, να αναπτύξει δεξιότητες και να παρακινήσει την επαγγελματική ανάπτυξη - 24/7. Σε συνδυασμό με την προσφορά του φυσικού σεμιναρίου και τις ευκαιρίες προσωπικής μάθησης, μαζί γιορτάζουμε την τέχνη της κομμωτικής για να ενδυναμώσουμε εσάς, τους συνεργάτες μας, να συνδεθείτε, να μάθετε και να δημιουργήσετε. Επίσης, ικανοποιώντας τις ανάγκες ενός ολοένα και πιο ψηφιακού κόσμου, είμαστε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε μπροστά από τις εξελίξεις και να επεκτείνετε τις τεχνικές σας δεξιότητες με διαδικτυακές ευκαιρίες μάθησης μέσω του ASK eAcademy: ask-elearning.com

Όλα αυτά είναι εμπνευσμένα από μια ομάδα κομμωτών με ίδιο όραμα και ιδέες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρέχουν προσωπικές γνώσεις σχετικά με τον τρόπο προώθησης και αύξησης της κερδοφορίας του κομμωτηρίου, δημιουργώντας ομάδες κομμωτηρίων με υψηλά κίνητρα.

Το λανσάρισμα της Bonacure Clean Performance θα υποστηριχθεί με συμβουλές και tricks κατευθείαν από τους ειδικούς, μαζί με μια σειρά πληροφοριών γύρω από τα προϊόντα. Επιπλέον, μαζί με το Refinery29 (εταιρεία ψηφιακών μέσων και ψυχαγωγίας που επικεντρώνεται στις νέες γυναίκες) θα παρουσιαστεί μια καμπάνια που αφορά τον τελικό καταναλωτή με επίκεντρο το clean beauty.

Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και προϊόντα, ακολουθώντας την @schwarzkopfpro στο Instagram και χρησιμοποιήστε τα hashtags #BCWECARE και #CleanPerformance για να μοιραστείτε την εμπειρία σας με τα Bonacure Clean Performance.

Η νέα σειρά της Schwarzkopf Professional Bonacure Clean Performance είναι διαθέσιμη στα κομμωτήρια από τον Μάρτιο του 2022.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.