Quantcast
Image

Η Kérastase σας παρουσιάζει τη SYMBIOSE

Η Kérastase σας παρουσιάζει τη SYMBIOSE

Η Kérastase συγχωνεύει τη δύναμη της προηγμένης επιστήμης με μια πραγματικά πολυτελή, ευχάριστη εμπειρία περιποίησης, σε μια ευέλικτη σειρά που είναι ασφαλής στη χρήση και αποτελεσματική κατά της πιτυρίδας.

Η συνεργιστική αυτή λύση συνδυάζει τη ρύθμιση της ταχύτητας της κυτταρικής ανανέωσης για άμεση εξάλειψη των ορατών νεκρών κυττάρων και αποκατάσταση της ισορροπίας του τριχωτού, με την απαραίτητη δόση φροντίδας για όμορφα, υγιή μαλλιά.

Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΟΣ

Η Kérastase αποκωδικοποιεί την πιτυρίδα, ένα βιολογικό φαινόμενο που ξεκινά σε κυτταρικό επίπεδο μέσα στο τριχωτό και απειλεί την αυτοπεποίθηση των γυναικών σε όλον τον κόσμο. Μετά από περισσότερα από 30 χρόνια ερευνών, η Kérastase ανακάλυψε ότι αιτία της πιτυρίδας είναι στην πραγματικότητα η επιτάχυνση της κυτταρικής ανανέωσης στο τριχωτό. Η απορρύθμιση αυτή πυροδοτείται από ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες, και επηρεάζει την υγεία του τριχωτού και των μαλλιών πλήττοντας την αυτοεικόνα και την αυτοπεποίθηση όσων πάσχουν από αυτή.

Το άγχος, η κόπωση, οι ορμονικές μεταβολές και οι εξωτερικοί επιθετικοί παράγοντες μπορεί να οδηγήσουν σε υπερπολλαπλασιασμό του μικροοργανισμού malassezia restricta εις βάρος άλλων, ωφέλιμων μικροοργανισμών. Το τριχωτό χάνει την ισορροπία του. Ο επιδερμικός φραγμός αποδυναμώνεται και δεν μπορεί πια να επιτελέσει τον προστατευτικό του ρόλο, προκαλώντας οξείδωση του σμήγματος και αφυδάτωση και, κατ’ επέκταση, φλεγμονή και δυσφορία.

Αντιμέτωπο με αυτή την απειλή, το τριχωτό επιταχύνει τον ρυθμό της κυτταρικής ανανέωσης σε μια προσπάθεια να εκδιώξει τους επιτιθέμενους παράγοντες. Τα νέα κύτταρα ανεβαίνουν στην επιφάνεια 2 φορές πιο γρήγορα. Μην έχοντας τον χρόνο να ωριμάσουν σωστά, φτάνουν στην ανώτερη στοιβάδα του τριχωτού προτού προλάβουν να αποκολληθούν από τα γειτονικά τους κύτταρα. Τα νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται στην επιφάνεια και κολλάνε μεταξύ τους, σχηματίζοντας ορατές πλάκες και πιτυρίδα.

ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΉΝ ΠΙΤΥΡΙΔΑ

Χάρη στην επιστήμη της βιοσυγγένειας, η Symbiose συνδυάζει τρία συστατικά αναφοράς για στόχευση της πιτυρίδας εκεί από όπου ξεκινά –στο τριχωτό. Η άμεση απολεπιστική της δράση απομακρύνει τις ορατές νιφάδες, ενώ εξαλείφει τους μη ωφέλιμους μικροοργανισμούς αφήνοντας χώρο στα ωφέλιμα βακτήρια να αποικίσουν το οικοσύστημα του τριχωτού, για ένα ισορροπημένο τριχωτό χωρίς πιτυρίδα. Και όλα αυτά, προσφέροντας ταυτόχρονα βαθιά περιποίηση στην τρίχα.

thumbnail

PIROCTONE OLAMINE

Προχωρώντας βαθύτερα στη μάχη ενάντια στην πιτυρίδα, το συστατικό Piroctone Olamine περιορίζει την ανάπτυξη του μύκητα malassezia restricta, ο οποίος ευθύνεται για την ταχύτερη κυτταρική ανανέωση και τον σχηματισμό πιτυρίδας. Μόλις ο μικροοργανισμός αυτός τεθεί υπό έλεγχο, το τριχωτό δεν αισθάνεται πλέον ότι απειλείται, και έτσι η κυτταρική ανανέωση επανέρχεται στον βέλτιστο ρυθμό.

ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ

Ισχυρός απολεπιστικός παράγοντας, και αγαπημένο συστατικό στην περιποίηση της επιδερμίδας. Το Σαλικυλικό Οξύ δρα ενάντια στα συμπτώματα της πιτυρίδας, μπαίνοντας ανάμεσα στα επιδερμικά κύτταρα και διαλύοντας τις πρωτεΐνες που τα συνδέουν μεταξύ τους. Μόλις αποκολληθούν, τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται ευκολότερα. Έτσι, εξασφαλίζεται άμεση απολέπιση και μειώνεται αμέσως η ορατή πιτυρίδα.

BIFIDUS

Πρόκειται για βακτηριακό πρεβιοτικό κλάσμα που δρα ως θρεπτικό συστατικό ευνοώντας τον πολλαπλασιασμό βακτηρίων ωφέλιμων για το τριχωτό. Παράγεται μέσω μιας διαδικασίας ζύμωσης πράσινης χημείας, κατά την οποία, αφού τραφούν με σπόρους μπιζελιού, τα βακτήρια διηθούνται και κλασματοποιούνται. Το πρεβιοτικό κλάσμα Bifidus είναι γνωστό για την ευεργετική του επίδραση στο μικροβίωμα, κάτι που το καθιστά ισχυρό σύμμαχο για ένα υγιές οικοσύστημα στο τριχωτό. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΠΕΡΙΠΟΙΉΣΉ

Χτισμένη πάνω σε ισχυρά επιστημονικά θεμέλια, η σειρά Symbiose προσφέρει ισχυρή κυτταρική δράση για εξάλειψη της πιτυρίδας, ρύθμιση της ταχύτητας της κυτταρικής ανανέωσης του τριχωτού και αναζωογόνηση των μαλλιών, δημιουργώντας μια καθαρή και υγιή βάση για όμορφα μαλλιά και μια ζωή γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Δείτε περισσότερα στο kerastase.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.