Quantcast
Image

Νέα iNOA - Η πολυτελής εμπειρία βαφής στο κομμωτήριο

Νέα iNOA - Η πολυτελής εμπειρία βαφής στο κομμωτήριο

Η L’Oréal Professionnel επαναπροσδιορίζει τα όρια του χρώματος με τη νέα iNOA, σε συνδυασμό με το iNOA ID. Η νέα αυτή σύνθεση προσφέρει την πιο πολυτελή, επαγγελματική και εξατομικευμένη εμπειρία βαφής μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα γίνεται πιο βιώσιμη χάρη στη νέα συσκευασία οικολογικού σχεδιασμού, από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά.

Πιο εύκολη & πιο γρήγορη εφαρμογή για τον κομμωτή και εγγυημένα εξαιρετικό χρωματικό αποτέλεσμα, μέσα από μια ολοκληρωμένη, πολυτελή εμπειρία στο κομμωτήριο.

iNOA - Πρωτοποριακή σύνθεση χωρίς αμμωνία

Η πρωτοποριακή σύνθεση της iNOA, η οποία κυκλοφόρησε το 2009, εξασφαλίζει χρώμα υψηλής απόδοσης αξιοποιώντας τη μοναδική δύναμη του ελαίου – χάρη στην πατενταρισμένη, αποκλειστική τεχνολογία OIL DELIVERY SYSTEM (ODS), με σύνθεση με 60% περιεκτικότητα σε έλαιο. Η τεχνολογία ODS ωθεί τις χρωστικές στο εσωτερικό της τρίχας τόσο αποτελεσματικά που δεν χρειάζεται αμμωνία.

Πέρα από καταλύτης για τη βαθύτερη διείσδυση των χρωστικών στην τρίχα, η μοναδική αυτή υψηλή περιεκτικότητα σε έλαιο δημιουργεί υγιές, λαμπερό, αξιόπιστο χρώμα γεμάτο ζωντάνια. Με βέλτιστη άνεση στο τριχωτό, και χωρίς καθόλου δυσάρεστες οσμές καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας, η iNOA εξασφαλίζει επίσης 100% κάλυψη των λευκών και ορατή βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών. Αφήνει τα μαλλιά 48% πιο λαμπερά.

Αυτή η σύνθεση, με τη δύναμη του ελαίου, φέρνει την επιτομή της πολυτέλειας στη διαδικασία της βαφής μέσα από μια απολαυστική εμπειρία στο κομμωτήριο, η οποία εξατομικεύεται χάρη σε μια υπερσύγχρονη επαγγελματική εφαρμογή διάγνωσης, το iNOA [ iD ]. Η νέα έξυπνη σύνθεση, με υφή που δεν στάζει, ξεβγάζεται πιο εύκολα. Η νέα σύνθεση της iNOA σχεδιάστηκε πιο ρευστή, κάτι που διευκολύνει τόσο την εφαρμογή όσο και το ξέβγαλμα, κάνοντας πιο εύκολη τη δουλειά των κομμωτών. Το 97% των κομμωτών που τη δοκίμασαν είπαν ότι η νέα σύνθεση είναι ευχάριστη στη χρήση.

iNOA [ iD ] - Η διάγνωση σε νέα διάσταση

iNOAID

Η νέα iNOA, συνδυάζεται τώρα με μια επαγγελματική διάγνωση. Το iNOA [ iD ] δίνει στην πελάτισσα τη δυνατότητα να δει σε προεπισκόπηση το χρωματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά της, πολύ ρεαλιστικά, ακόμα κι όταν επικαλύπτονται δύο αποχρώσεις από τον κομμωτή. Για τους κομμωτές iNOA, η πρόσβαση σε μια εξατομικευμένη, λεπτομερή συμβουλευτική διάγνωση για τις πελάτισσές τους γίνεται τώρα απλή υπόθεση. Η διάγνωση ανεβαίνει επίπεδο, για την πιο πολυτελή εμπειρία βαφής.

Γιατί, παρ’ όλο που το 80% των κομμωτών λένε ότι ξεκινούν την επίσκεψη κάθε τους πελάτισσας με μια συμβουλευτική διάγνωση, μόνο το 7% των γυναικών αισθάνονται ότι όντως γίνεται μια τέτοια διάγνωση. Η iNOA ενσαρκώνει την τελευταία λέξη του επαγγελματισμού, γι’ αυτό και δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από ένα εξειδικευμένο εργαλείο – κι αυτό το εργαλείο είναι το iNOA [ iD ] – που να διευκολύνει την επικοινωνία κομμωτή-πελάτισσας ώστε να ευθυγραμμίζεται η ιδέα που έχουν και οι δύο σε ό,τι αφορά το χρώμα.

Οι πελάτισσες έχουν τη δυνατότητα εικονικής δοκιμής για το χρώμα που θέλουν, με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης που εμπλουτίστηκε με εκατοντάδες εικόνες από εκπαιδευτές της L’Oréal Professionnel από όλον τον κόσμο. Με το iNOA [iD], παρέχεται πλέον η δυνατότητα προεπισκόπησης μέσα από τη λειτουργία εικονικής δοκιμής που σχεδίασε η Modiface.

Το χρωματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά γίνεται ρεαλιστικό, και η πελάτισσα παίρνει έμπνευση από το look book iNOA και το ψηφιακό δειγματολόγιο. Αυτό το νέο εργαλείο διάγνωσης δίνει επίσης στους κομμωτές την ευκαιρία να αναδείξουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους, με μια υπηρεσία που η πελάτισσα μπορεί να απολαύσει μόνο στο κομμωτήριο. Η διάγνωση 5 βημάτων καλύπτει το ποσοστό των λευκών, τον τύπο της επιθυμητής κάλυψης, την απόχρωση για τη ρίζα και τα μήκη, αλλά και το ρεφλέ που πρέπει να εφαρμοστεί. Στη συνέχεια, ο κομμωτής μπορεί να δει την ακριβή, εξατομικευμένη συνταγή που του προτείνει η εφαρμογή σύμφωνα με τα παραπάνω.

Δείτε περισσότερα στο www.lorealprofessionnel.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.