Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

Η Wella Professionals αλλάζει τις συσκευασίες της

Στο πλαίσιο του οράματός της για πιο βιώσιμα προϊόντα, η Wella Professionals, μια κορυφαία μάρκα στο επαγγελματικό χρώμα, ανακοινώνει ότι θα αλλάξει την παραγωγή των σωληναρίων χρώματος σε 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, ενώ επιπλέον θα χρησιμοποιεί πλαστικά καπάκια κατά 96-100% ανακυκλωμένα μετά τη χρήση από τον καταναλωτή (PCR2), εξοικονομώντας έτσι περισσότερους από 180 τόνους ακατέργαστου πλαστικού ετησίως, καθώς και συσκευασίες από χαρτόνι ανακυκλωμένο κατά 85%, υποστηρίζοντας έτσι την υπεύθυνη διαχείριση των δασικών πόρων.

Η αλλαγή περιλαμβάνει τις εμβληματικές επαγγελματικές βαφές της Wella Professionals: τη #1 επαγγελματική βαφή Koleston Perfect ME+ και την κορυφαία βαφή Illumina Color. Η ανακοίνωση είναι μέρος μιας σειράς βημάτων που ακολουθεί το brand προς μια πιο βιώσιμη και υπεύθυνη προσέγγιση στις εμπορικές δραστηριότητες του. Η προσπάθεια συνάδει με τη βελτίωση της αειφόρας γραμμής παραγωγής του brand και είναι επιπρόσθετη της μετάβασης της ευρωπαϊκής μονάδας παραγωγής της σε μηδενικά απόβλητα υγειονομικής ταφής, χρήση 100% ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας, 100% πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας και 100% ουδέτερου αποτυπώματος άνθρακα.

Τα σωληνάρια των βαφών αποτελούν περισσότερο από το 90% της συνολικής συσκευασίας επαγγελματικών προϊόντων χρώματος, συνήθως κατασκευασμένα από αλουμίνιο, και τα οποία συνήθως καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων των κομμωτηρίων. Η μετάβαση σε σωληνάρια από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο βοηθά το brand να υποστηρίζει υπεύθυνα την κυκλική οικονομία.

Wella min

 «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς συνεχίζουμε τις δικές μας προσπάθειες που συνδέονται με τη συσκευασία και την παραγωγή, αλλά και τη συνεργασία μας με τα κομμωτήρια και το λιανικό εμπόριο σε αυτό το ταξίδι προς έναν καθαρότερο και πιο πράσινο πλανήτη», δηλώνει η Ariadne Oliveira Global Vice-President of Wella Professionals. «Από τις δεσμεύσεις σε εταιρικό επίπεδο, έως τη συμπεριφορά στο κομμωτήριο, με την #WellaFamily, οι μικρές αλλαγές προστίθενται και δημιουργούν κάτι μεγαλύτερο. Είτε πρόκειται για ένα μικρό σωληνάριο, καπάκι ή κουτί, προτρέπουμε τους κομμωτές να κάνουν την επιλογή για ένα περισσότερο υπεύθυνο οικολογικά μέλλον, οδηγώντας σε ευμεγέθη αντίκτυπο!»

Η Wella Professionals έχει δεσμευτεί να διαμορφώσει μια πιο υπεύθυνη περιβαλλοντική συνείδηση και κινείται πέρα από τους στόχους 100% ανακυκλώσιμων υλικών, καθώς εγκαινιάζει τη νέα καμπάνια «One Small Change, One Big Change», η οποία στοχεύει στην προώθηση της σχετικής εκπαίδευσης στον κλάδο της επαγγελματικής κομμωτικής, προσκαλώντας τους επαγγελματίες του κλάδου να κάνουν ένα θετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. #MakeChange

Η παγκόσμια πρωτοβουλία έρχεται στα πλαίσια της νέο-ιδρυθείσας εταιρείας, Wella Company, της οποίας η σαφής δέσμευση και φιλοδοξία είναι να συμμετέχει σε ένα οικολογικά υπεύθυνο ταξίδι με ουσιαστικό και φιλόδοξο τρόπο, βοηθώντας τόσο τους επαγγελματίες περιποίησης μαλλιών και άκρων  όσο και τους καταναλωτές να ενεργούν με γνώμονα τη βιωσιμότητα, όταν χρησιμοποιούν προϊόντα Wella.

Δείτε περισσότερα εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!