Quantcast
Image

Meta-morphosis - Το θέμα του Style & Color Trophy για το 2023

Meta-morphosis - Το θέμα του Style & Color Trophy για το 2023

Η L’Oréal Professionnel, η κορυφαία επαγγελματική μάρκα μαλλιών που από το 1909 συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου της κομμωτικής, ανακοινώνει το Style & Colour Trophy 2023 με θέμα Meta-morphosis προσκαλώντας επαγγελματίες κομμωτές & CGI artists (3D designers) να παρουσιάσουν τα looks τους τόσο στον πραγματικό όσο και στον εικονικό κόσμο.

Το θέμα «Meta-morphosis» υποδηλώνει μια πραγματική μεταμόρφωση και αντανακλά τη δέσμευση της μάρκας να αναδείξει τη δημιουργικότητα των σχεδόν 25.000 κομμωτών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Η επιλογή αυτού του θέματος συνάδει πλήρως με τη συλλογική προσπάθεια της μάρκας να εξερευνήσει τις δυνατότητες του metaverse ως προς την ανάδειξη της δημιουργικότητας και την επίτευξη της απόλυτης ελευθερίας αυτοέκφρασης. Στον φετινό διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θα επιδιώξουν την απόλυτη ελευθερία αυτοέκφρασης, προτείνοντας τολμηρά, ιδιαίτερα, αντισυμβατικά looks.

Με φιλοδοξία της να φέρει την επανάσταση στην ομορφιά των μαλλιών, πέραν από τους επαγγελματίες κομμωτές, η L’Oréal Professionnel ανοίγει επίσης την πόρτα στην κοινότητα των CGI artists (3D designers). Πώς; Καθιερώνοντας από φέτος το Βραβείο Δημιουργίας Εικόνας με Χρήση Υπολογιστή. Οι προγραμματιστές μοντέλων 3D καλούνται να σχεδιάσουν τα δικά τους δημιουργικά looks και να εμπνεύσουν με τη σειρά τους τον κλάδο της κομμωτικής.

Την κριτική επιτροπή του διεθνούς Style & Colour Trophy 2023 θα στελεχώσουν καταξιωμένες προσωπικότητες του χώρου, μεταξύ των οποίων η Min Kim, ο Derick Monroe, ο Charlie Le Mindu και ο CGI artist Samy La Crapule. Αποστολή των κριτών θα είναι να αξιολογήσουν τη δημιουργικότητα των πραγματικών και των 3D looks των φιναλίστ από τις 42 χώρες που θα συμμετέχουν.

Οι νικητές κάθε κατηγορίας θα λάβουν και οι δύο το μεγάλο έπαθλο των 10.000 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει την κορυφαία επαγγελματική εκπαίδευση και καθοδήγηση για κομμωτές.

Σκοπός αυτής της συνδυαστικής προσέγγισης είναι να αποτελέσει έναν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους κομμωτές (χωρίς να συνεργαστούν μεταξύ τους παρόλα αυτά), τους CGI artists και το metaverse, ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ πραγματικού και εικονικού κόσμου αλλά και να αξιοποιηθεί η εμπειρογνωμοσύνη διαφορετικών ειδικοτήτων φέρνοντας την επανάσταση στην ομορφιά των μαλλιών. Δίνοντας στους CGI artists την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο των μαλλιών.

Style & Colour Trophy: πυλώνας μιας πρωτοποριακής στρατηγικής στο metaverse.

Αυτή η προσέγγιση με τον διεθνή διαγωνισμό μας παίζει καθοριστικό ρόλο στην ευρύτερη στρατηγική μας στο metaverse, που ξεκίνησε πέρυσι με έμφαση στις εικονικές ταυτότητες. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, σε 10 χρόνια κάθε άτομο θα έχει τουλάχιστον 5 με 10 avatars. Και, παρ’ όλο που υπάρχει τεράστια εξέλιξη στο εικονικό μακιγιάζ και τη μόδα, δεν έχει γίνει ως τώρα κάτι αντίστοιχο στον χώρο των μαλλιών.

Ως ηγετική μάρκα που εμπιστεύονται οι κομμωτές εδώ και πάνω από 110 χρόνια, η L’Oréal Professionnel πρωτοπόρησε, τον Νοέμβριο του 2022, με μια εικονική συλλογή που προσφέρει τη δυνατότητα μεγαλύτερης αυτοέκφρασης στους gamers μέσα από δημιουργικά looks μαλλιών. Τα πρώτα χτενίσματα για avatar λανσαρίστηκαν στην κορυφαία πλατφόρμα στον κόσμο για avatar χρήσης σε πολλαπλά παιχνίδια –το Ready Player Me, ένα συνδεδεμένο σύμπαν συμβατό με περισσότερα από 4.000 παιχνίδια, πλατφόρμες και εφαρμογές παγκοσμίως.

Η μάρκα θα συνεχίσει να πρωτοπορεί στον εικονικό κόσμο, με νέες συλλογές και ανακοινώσεις το 2023.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μέχρι 17 Ιουλίου 2023 εδώ: https://styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com/country/gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι της L’Oréal Professionnel στο YouTube για να μαθαίνετε όλα τα νέα για το Style & Colour Trophy.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.