Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

Επαγγελματικά προϊόντα μικροχρωμάτωσης από την Clinita

Επαγγελματικά προϊόντα μικροχρωμάτωσης από την Clinita

Η Clinita προσφέρει τις πιο καινοτόμες συσκευές υψηλής απόδοσης, δερματογράφους και χρωστικές ουσίες για δερματομελάγχρωση. Στόχος της είναι να υποστηρίξει την έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που βελτιώνουν τις επιδόσεις των επαγγελματιών στο μόνιμο μακιγιάζ και την παραϊατρική δερμομελάγχρωση.

Η αναζήτηση καινοτόμων λύσεων σε συσκευές μικροχρωματισμού είναι το στοιχείο που οδήγησε την Clinita να αναγνωριστεί ως η πιο δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία σε ολόκληρο τον τομέα του δερμοχρωματισμού. Η εταιρία δημιουργεί ασφαλή και μακράς διάρκειας χρώματα, ισχυρούς δερματογράφους, αθόρυβα και ακριβή συστήματα βελόνων και αυτά είναι μόνο μερικά από τα εγχειρήματα που έχουν οδηγήσει διάσημους διεθνείς καλλιτέχνες να επιλέξουν την Clinita ως τεχνικό συνεργάτη τους.

Η επαναστατική συσκευασία μπουκαλιών των 2,5ml που χρησιμοποιεί, προσφέρει στους επαγγελματίες την μέγιστη δυνατή διάρκεια προϊόντος. Το ειδικό dispenser ακριβείας που διαθέτει, επιτρέπει την κατανάλωση του χρώματος ως και την τελευταία σταγόνα αποφεύγοντας την σπατάλη των συσκευασιών ή των παραδοσιακών dispensers.

Clinita Product

Μέγιστη διάρκεια

Η υψηλή συγκέντρωση των προϊόντων, η προηγμένη παρασκευή τους και η αγνότητα των συστατικών τους, διασφαλίζουν εξαιρετικά σταθερά αποτελέσματα μακράς διάρκειας, προσφέροντας απόλυτη ικανοποίηση στους πελάτες. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των χρωμάτων Clinita πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές στην αγορά, αυτές των φαρμακευτικών και καλλυντικών σκευασμάτων.

Αποστείρωση

Τα προϊόντα κατασκευάζονται σε αντισηπτικό περιβάλλον με πιστοποιημένα αποστειρωμένες πρώτες ύλες. Χρησιμοποιείται αποστειρωμένο νερό ως έκδοχο, το οποίο καθαρίζεται από βαρέα μέταλλα και ελέγχεται από ειδική μονάδα ψηφιακού ελέγχου. Τα χρώματα Clinita αποστειρώνονται επιπλέον μέσω ακτινοβολίας γάμμα στο τέλος της παραγωγής, με αποτέλεσμα την εκμηδένιση κάθε κινδύνου μόλυνσης.

Ιδανικά για microblading

Η συγκέντρωση και η πυκνότητα της χρωστικής ουσίας των προϊόντων Clinita τα καθιστά ιδανικά γι’ αυτή την αρχαία Ανατολίτικη τεχνική. Τα χρώματα δεν αλλάζουν. Με τη σωστή τεχνική παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και ειδικά στις περιπτώσεις που απαιτείται ακραία απόδοση χρώματος, όπως στο microblading και τον τριχολογικό χρωματισμό (trichological pigmentation).

Ασφάλεια

Τα χρώματά τους υπόκεινται στους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους, όπως πιστοποιεί και ένα από τα κορυφαία ανεξάρτητα ευρωπαϊκά εργαστήρια, το Ctl Bielefeld στη Γερμανία. Επιπροσθέτως, η Clinita ελέγχει τα χρώματά της μέσω της διαδικασίας της φασματοφωτομετρίας προκειμένου να πιστοποιήσει την ποιότητα ωρίμανσης της χρωστικής ουσίας ώστε να μην διαφοροποιείται η απόχρωση τους. Είναι καταχωρημένα στο CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) ως προϊόντα εγκεκριμένα υπό αυτές τις αυστηρές παραμέτρους.

Φιλικό στα Check-Up

Χάρη στην καινοτόμα σύνθεση της χρωστικής ουσίας χαμηλού μοριακού βάρους, το χρώμα δεν ανιχνεύεται από διαγνωστικά μηχανήματα όπως ο μαγνητικός τομογράφος.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!