Quantcast
Image

Eyebrow Mapping: πώς να δημιουργήσετε το καλύτερο περίγραμμα

Eyebrow Mapping: πώς να δημιουργήσετε το καλύτερο περίγραμμα

Για μια επιτυχημένη εφαρμογή permanent makeup στα φρύδια, ένας καλλιτέχνης χρειάζεται ένα πλήρες φάσμα δεξιοτήτων. Από τη γνώση της θεωρίας χρωμάτων, έως και την εμπειρία για τον χειρισμό των πιο δύσκολων πελατών. Ωστόσο, το βήμα που φαίνεται να αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τους αρχάριους καλλιτέχνες είναι η χαρτογράφηση των φρυδιών.

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα από συμβουλές και κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε τη χαρτογράφηση σας.

Δοκιμάστε διάφορα εργαλεία

Μερικές φορές είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποιο εργαλείο θα σας είναι πιο χρήσιμο. Οι έμπειροι καλλιτέχνες επιλέγουν συνήθως τα βασικά, όπως ένα διαβήτη ή μια συμβολοσειρά χαρτογράφησης φρυδιών. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε brow stencils. Γενικότερα, μην διστάσετε να συνδυάσετε εργαλεία ή ακόμη και να σχεδιάσετε ελεύθερα το περίγραμμα.

Εφαρμόστε πρώτα αναισθητική κρέμα

Ανεξάρτητα από το pen που χρησιμοποιείτε για τη χαρτογράφηση των φρυδιών, μια αναισθητική κρέμα θα αλλοιώσει το αποτέλεσμα αν την εφαρμόσετε από πάνω. Συνεπώς, θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία.

Γι 'αυτό, η εφαρμογή της αναισθητικής κρέμας αποτελεί το πρώτο βήμα για τους περισσότερους καλλιτέχνες. Εφαρμόστε την κρέμα στην περιοχή και περιμένετε να ενεργήσει. Μετά από 15-20 λεπτά, σκουπίστε την και βεβαιωθείτε ότι η περιοχή είναι καθαρή και στεγνή. Στη συνέχεια, προχωρήστε στο περίγραμμα.

Χρησιμοποιήστε λευκό μαρκαδόρο

Εάν χρησιμοποιείτε σκουρόχρωμο μαρκαδόρο ή μολύβι για περίγραμμα, υπάρχει πιθανότητα το μελάνι να εισχωρήσει στις τομές μόλις ξεκινήσετε τη διαδικασία του microblading. Αυτό μπορεί να προκαλέσει άνιση εξασθένιση του χρώματος με την πάροδο του χρόνου. Γι' αυτό πολλοί καλλιτέχνες χρησιμοποιούν ένα μολύβι ή μαρκαδόρο χαρτογράφησης σε λευκό χρώμα.

Δοκιμάστε mapping apps

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές χαρτογράφησης φρυδιών που μπορούν σίγουρα να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο. Ο τρόπος που λειτουργούν είναι απλός. Τραβάτε μια φωτογραφία του πελάτη και το πρόγραμμα προ-σχεδιάζει το σχήμα. Ωστόσο, το μαθηματικά ακριβές περίγραμμα μπορεί να μη φαίνεται φυσικό. Αυτός είναι ο λόγος που οι έμπειροι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν άλλα εργαλεία και απλώς ελέγχουν το τελικό αποτέλεσμα μέσω της εφαρμογής.

Βάλτε τους πελάτες σας να σηκωθούν

Η χαρτογράφηση σε έναν πελάτη που είναι ξαπλωμένος μπορεί να είναι πιο βολική, αλλά είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη ότι περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας σε όρθια στάση και ότι το δέρμα αναπόφευκτα τραβιέται προς τα κάτω. Επομένως, πρέπει να χαρτογραφήσετε ανάλογα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους πιο ώριμους πελάτες των οποίων το δέρμα κρεμά περισσότερο.

Βάλτε τους να κλείσουν τα μάτια τους

Πρέπει πάντα να χαρτογραφείτε όταν τα μάτια του πελάτη είναι κλειστά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να χαλαρώσουν οι μύες του μετώπου.

Παρατηρήστε την κίνηση των μυών

Οι μύες κάτω από το δέρμα παίζουν τεράστιο ρόλο στο σχήμα των φρυδιών. Όλοι έχουν μια κυρίαρχη πλευρά, όπου οι μύες είναι ισχυρότεροι. Όμως, δεν είναι πάντα δυνατό να προσδιορίσετε ποια πλευρά είναι ισχυρότερη κατά τη διάρκεια της θεραπείας, επειδή ορισμένοι πελάτες δυσκολεύονται να χαλαρώσουν.

Μπορείτε ωστόσο να δοκιμάσετε να μιλήσετε μαζί τους, να τους κάνετε να χαμογελάσουν και να χαλαρώσουν, ώστε να παρατηρήσετε την κίνηση των χαρακτηριστικών τους όταν δεν σκέφτονται τα φρύδια τους.

Πηγή: PMUHub

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.