Εντυπωσιακό βλέμμα πάντα με τη Mecosmeo

Εντυπωσιακό βλέμμα πάντα με τη Mecosmeo

Το καλοκαίρι έχει έρθει και αυτό που αναζητούν οι περισσότερες γυναίκες είναι να διατηρούνται πάντα περιποιημένες χωρίς όμως να χρειάζεται να επιβαρύνουν το πρόσωπό τους με πολλά προϊόντα. Ένα αγαπημένο σημείο του προσώπου που φροντίζουν περισσότερο είναι η περιοχή των ματιών. Όλες αναζητούν λύσεις για ένα εντυπωσιακό βλέμμα χωρίς όμως να χρησιμοποιούν προϊόντα που βαραίνουν τα μάτια.

Η Mecosmeo παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντων για ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να βαραίνει το βλέμμα, ιδιαίτερα τις μέρες με πολύ υψηλές θερμοκρασίες.. Ας δούμε τι έχει να προτείνει για σας. 

Ultra Slim Line Lashes MIX C- Curl 0,20

Ultra Slim Line Lashes MIX C Curl 020

Οι Ultra Slim Line Lashes είναι κατασκευασμένες από ειδικά συνθετικά υλικά. Είναι μαλακές, ελαφριές και ελαστικές,ενώ έχουν μεγάλη σταθερότητα διαστάσεων. Οι μαύρες βλεφαρίδες της σειράς έχουν μια φυσική ορμή και είναι κατάλληλες για την τεχνική volume. Είναι διαθέσιμες σε πάχος 0,07 και παρέχουν κάθε τύπο βλεφαρίσματος έχουν την τέλεια εμφάνιση με την καμπύλη της C. Σας τις συνιστούμε για την εφαρμογή tin Ultra Fast Glue, για ένα άψογο αποτέλεσμα!

Ultra Fast Glue 5ml

Ultra Fast Glue 5ml

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί με την κόλλα βλεφαρίδων για επαγγελματικές επεκτάσεις, η οποία σας εξασφαλίζει μεγαλύτερη ευκολία όταν κολλάει και τέλειες συγκολλητικές ιδιότητες.

Η Ultra Fast Glue στεγνώνει εξαιρετικά γρήγορα σε 1-2 δευτερόλεπτα και έχει εξαιρετική διάρκεια ζωής έως και 6 εβδομάδες. Είναι κατάλληλη για την τεχνική 1 προς 1 και για την τεχνική όγκου. Για αυτό, οι αρχάριοι και οι προχωρημένοι στυλίστες βλεφαρίδων μπορούν να εργαστούν άνετα. Για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνουμε το primer της εταιρείας για την προεπεξεργασία.

Η βέλτιστη υγρασία για επεξεργασία είναι 45-60%.

Primer 15ml

Primer 15ml

Το Mecosmeo Eyelashes Primer προετοιμάζει ιδανικά τις βλεφαρίδες για επαγγελματικές επεκτάσεις και έχει αποτέλεσμα απολίπανσης. Το primer βελτιώνει το δέσιμο μεταξύ των βλεφαρίδων και των φυσικών βλεφαρίδων. Η πρόσφυση της κόλλας μπορεί να ενισχυθεί βέλτιστα χρησιμοποιώντας το αστάρι.

Χρόνος έκθεσης περίπου 5 δευτερόλεπτα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα mecosmeo.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.