Ακυρώνονται η BEAUTY DÜSSELDORF και η TOP HAIR για το 2021

Ακυρώνονται η BEAUTY DÜSSELDORF και η TOP HAIR για το 2021

Οι εμπορικές εκθέσεις BEAUTY DÜSSELDORF και TOP HAIR - DIE MESSE DÜSSELDORF δεν θα πραγματοποιηθούν όπως είχε προγραμματιστεί, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας και των σχετικών μέτρων για την αντιμετώπισή της.

Σε στενή συνεργασία με συνδιοργανωτές, συλλόγους και εταίρους, ο Messe Düsseldorf αποφάσισε να ακυρώσει το δίδυμο της εμπορικής έκθεσης, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τα τέλη Μαΐου.

 Beauty192

 

«Δυστυχώς, λόγω του σταθερού επιπέδου των ποσοστών μόλυνσης και χωρίς την ημερομηνία λήξης των περιορισμών, δεν μπορέσαμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας ότι τα event θα γίνονταν ως συνήθως. Επικεντρωνόμαστε στην προετοιμασία των εκθέσεων για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, που είναι 4 έως 6 Μαρτίου 2022», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Erhard Wienkamp, ​​Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού.

Πηγή: www.exposgreece.gr

Εικόνες: Messe Düsseldorf/ctillmann

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 
Image

Το ProBeauty είναι ειδησεογραφικό site με νέα για τους επαγγελματίες της ομορφιάς.

Γίνετε μέλος της κοινότητας και ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα.

Ευμολπιδών 23

11854 Αθηνα

2109245577

info@verticom.gr