Θεραπεία είσφρυσης σε 3 βήματα με το νέο Lift Up Gel by Somfis

Θεραπεία είσφρυσης σε 3 βήματα με το νέο Lift Up Gel by Somfis

Νύχια που έχουν εισχωρήσει στο δέρμα; Πόνος; Δυσκολία στο περπάτημα; Νύχια με έντονη κυρτότητα, ερυθρότητα και οίδημα στην γύρω περιοχή; Κάθε επαγγελματίας ονυχοπλαστικής έχει συνηθίσει να συναντά τέτοιες περιπτώσεις. Βοηθήστε τους πελάτες σας να βελτιώσουν την όψη των νυχιών τους άμεσα, γρήγορα και ανώδυνα με το νέο Lift Up Gel της Somfis.

Το Lift Up Gel της εταιρείας Somfis, είναι μια νέα, άμεση λύση στο πρόβλημα της είσφρυσης των νυχιών. Η επαναστατική του σύνθεση, ανασηκώνει το νύχι που έχει εισχωρήσει στο δέρμα, ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και βελτιώνει την αισθητική εικόνα του νυχιού. Το Lift Up Gel είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, που όχι μόνο θεραπεύει αλλά και διατηρεί το νύχι σε υγιή κατάσταση.

Δείτε τα νύχια να αλλάζουν αμέσως μετά την εφαρμογή του Lift Up Gel

  • Ανακουφίζει από τον πόνο που προκαλείται από την είσφρυση
  • Ισιώνει τα κυρτά νύχια
  • Βελτιώνει στην αισθητική εικόνα του νυχιού

Χαρακτηριστικά

  • Άμεσο αποτέλεσμα: Η ιδιότητα του προϊόντος να ανασηκώνει το νύχι αλλά και να ισιώνει τα κυρτά νύχια αμέσως μετά την θεραπεία έως και 24-36 ώρες μετά.
  • Εύκολη εφαρμογή: Δεν τρέχει στις άκρες των νυχιών λόγω της σύστασης και της κατάλληλης πηκτότητας.
  • Προσαρμοσμένη θεραπεία: Παρέχεται το κατάλληλο και εξειδικευμένο προϊόν για τα διαφορετικά περιστατικά που θα συναντήσετε (ήπια, πιο σοβαρά ή συντήρηση σε ήδη θεραπευμένο νύχι)

Εφαρμογή

Εφαρμόστε το Lift Up Gel ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με το ημιμόνιμο βερνίκι (Βάση – Care Gel - Top). Πρόκειται για μια απλή και εύκολη διαδικασία εφαρμογής, χωρίς ελάσματα και εξειδικευμένα εργαλεία.

Βήμα 1

Lift Up Base | 1 λεπτή στρώση

Ειδική σύσταση με ενισχυμένες ιδιότητες προσκόλλησης του φυσικού νυχιού με το Care Gel που συμβάλλει στο να ανασηκωθεί το νύχι στην πορεία της θεραπείας. Πολυμερισμός: 30-60 sec.

Βήμα 2

Ανάλογα με την κατάσταση του νυχιού επιλέγετε το κατάλληλο Lift Up Care Gel.

Moderate | 2-3 Λεπτές στρώσεις

Εφαρμόζεται σε νύχια με ήπια είσφρυση με κυρτότητα/καμπύλη μικρότερη από 40%. Πολυμερισμός: 30-60 sec.

Vivace | 2-3 Λεπτές στρώσεις

Εφαρμόζεται σε νύχια με είσφρυση με κυρτότητα/καμπύλη μεγαλύτερη από 40% και σε χοντρά νύχια. Πολυμερισμός: 30-60 sec.

Protect | 2-3 Λεπτές στρώσεις

Για συντήρηση των ήδη θεραπευμένων νυχιών, για αποτροπή είσφρυσης εκ νέου αλλά και για τις περιπτώσεις που ο πελάτης δεν θέλει να αισθάνεται την ενόχληση κατά την διαδικασία του καθαρισμού πλάι και κάτω από τα νύχια. Πολυμερισμός: 30-60 sec.

Βήμα 3

Lift Up Top | 1 λεπτή στρώση

Ειδικό τοπ, το οποίο σφραγίζει και συμπληρώνει τα προηγούμενα υλικά, ενώ ενισχύει και παρατείνει τα αποτελέσματα του θεραπευτικού gel και προστατεύει τα νύχια. Πολυμερισμός: 30-60 sec.

Προμηθευτείτε τα προϊόντα Lift Up Gel στο www.somfisnails.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.