Quantcast

Ecological Compound - Το πιο εμβληματικό προϊόν της Sisley ξαναγεννιέται

Ecological Compound - Το πιο εμβληματικό προϊόν της Sisley ξαναγεννιέται

Ίσως να ακούτε συχνά τη φράση «εμβληματικό προϊόν», όμως στην περίπτωση του Ecological Compound η χρήση της είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Από τη δημιουργία του το 1980, κέρδισε τις καρδιές όσων το δοκίμασαν. Μια παγκόσμια επιτυχία που έγινε ο χρυσός κανόνας της περιποίησης, γοητεύοντας γενιές και γενιές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στον πυρήνα του Ecological Compound βρίσκεται μια πρωτοποριακή ιδέα: Η οικολογία της επιδερμίδας. Ο στόχος του; Να βρεί την τέλεια ισορροπία. Οι επιφανειακές στιβάδες του δέρματος φιλοξενούν πάρα πολλούς μικροοργανισμούς που αποτελούν τη χλωρίδα του, ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και ποικιλόμορφο οικοσύστημα. Η διατήρηση αυτού του ευαίσθητου οικοσυστήματος είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία της επιδερμίδας. Απαιτείται προστασία, ρύθμιση και αναζωογόνηση.

Δημιουργία ισορροπημένης επιδερμίδας με την επιστήμη του μικροβιώματος και στοχευμένα δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης.

To Ecological Compound advanced formula είναι ένα απαραίτητο προϊόν με διπλή δράση. Αυξάνει την ανθεκτικότητα του δέρματος και την ικανότητά του να αμύνεται ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις.

Η βελτιστοποίηση του μικροβιώματος ενισχύει την ισορροπία και την ανοσία της επιδερμίδας. Από την οικολογία της επιδερμίδας στην επιστήμη του μικροβιώματος, τα εργαστήρια της Sisley αξιοποίησαν αυτήν την εντυπωσιακή επιστημονική ανακάλυψη για να την κατευθύνουν προς δύο νέους τομείς, το μικροβίωμα και την ανοσία του δέρματος. Επιλέχθηκαν δύο νέα φυτικά ενεργά συστατικά:

• ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΡΚΤΙΟΥ - επιδρά στο μικροβίωμα και ενισχύει την ισορροπία στη μικροβιακή χλωρίδα.

Η Sisley επέλεξε αυτό το εκχύλισμα από φυτικές ρίζες. Είναι πλούσιο σε ινουλίνη – ένα προβιοτικό σάκχαρο – και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τα «καλά» βακτήρια στην επιφάνεια του δέρματος. Ενισχύει την εξάπλωση τέτοιου είδους βακτηρίων, συμβάλλοντας στην ισορροπία της χλωρίδας της επιδερμίδας.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΕΙΡΑΙΑΣ - επιδρά στην ανοσία της επιδερμίδας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της φυσικής ανοσίας της.

Η Sisley επέλεξε αυτό το εκχύλισμα για την αναζωογόνηση της σύνθεσης των φυσικών αντιμικροβιακών πεπτιδίων. Αυτά τα πεπτίδια ενισχύουν την έμφυτη ανοσολογική απόκριση της επιδερμίδας. Περιορίζοντας την εξάπλωση των «κακών» βακτηρίων, αυτό το εκχύλισμα συμβάλλει στην ισορροπία της χλωρίδας της επιδερμίδας.

SisleyProd

In-vitro δοκιμή

Με σκοπό να ενισχύσει τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας, η Sisley διατήρησε τα πέντε αρχικά φυτικά εκχυλίσματα στον πυρήνα της σύνθεσης, όπως το πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία εκουιζέτο (ιππουρίδα), το τονωτικό τζίντζερ και το αναζωογονητικό δενδρολίβανο. Τα εργαστήρια της Sisley έχουν ενισχύσει την αποτελεσματικότητα δύο βασικών δραστικών συστατικών σε αυτό το προϊόν:

ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΕΝΤΕΛΑ: ενισχυμένη προστασία.

Η ασιατική σεντέλα επωφελείται πλέον από μια προηγμένη διαδικασία εκχύλισης για εξαιρετικά αγνό εκχύλισμα. Πρόκειται για ένα εκχύλισμα με 3.500 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση, κάτι που αυξάνει δραστικά την αποτελεσματικότητά του και συμβάλλει στην υποστήριξη και βελτιστοποίηση της λειτουργίας του επιδερμικού φραγμού.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΛΥΚΙΣΚΟΥ: νέα αντιοξειδωτική δράση.

Πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία και αμινοξέα, ο λυκίσκος είναι γνωστός για τις τονωτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες. Το Βιολογικό Εργαστήριο Κυτταρολογίας της Sisley, διενεργώντας σχολαστικές έρευνες, ανακάλυψε πρόσφατα μια νέα, άγνωστη ως τώρα, αντιοξειδωτική δράση. Πλέον, αναζωογονεί την επιδερμίδα και υποστηρίζει τις ζωτικές της λειτουργίες: pH που ταιριάζει αρκετά με το δέρμα. To Ecological Compound advanced formula έχει pH αρκετά όμοιο (≈ 5) με το φυσικό pH της επιδερμίδας (4,5 - 5,5) προσφέροντας μεγαλύτερη ισορροπία της χλωρίδας της.

Ένα προϊόν περιποίησης για όλους

Η πολλαπλή του δράση είναι επωφελής για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Μπορεί να λειτουργήσει ως κομμάτι κάθε ρουτίνας περιποίησης όλο τον χρόνο.

Το Ecological Compound advanced formula αντιπροσωπεύει την αποστολή της Sisley: Να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα για όλους τους τύπους επιδερμίδας για κάθε ηλικία.

Δείτε περισσότερα στο www.sisley-paris.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.