Quantcast
Image

H Darphin παρουσιάζει το νέο Intral Inner Youth Rescue Serum

H Darphin παρουσιάζει το νέο Intral Inner Youth Rescue Serum

Με προοδευτικά βήματα στην κατανόηση και την αντιμετώπιση της ευαίσθητης επιδερμίδας, η Darphin παρουσιάζει το Intral Inner Youth Rescue Serum, μια νέα βελτιωμένη σύνθεση που συνδυάζει ενισχυμένα βοτανικά συστατικά με την προηγμένη τεχνολογία, ώστε να εξασφαλίσει γρήγορα και ορατά αποτελέσματα.

Έρευνα για την ευαισθησία της επιδερμίδας

Εκτεταμένες έρευνες έχουν δείξει ότι η ευαισθησία της επιδερμίδας συνδέεται με την πρόωρη γήρανσή της. Οι ειδικοί της Darphin, εργάστηκαν εντατικά στο εργαστήριο μας στο Παρίσι, προκειμένου να τελειοποιήσουν τη σύνθεση του Intral, ως ένα απόλυτα εξειδικευμένο, δερματολογικά ελεγμένο προϊόν στην αντιμετώπιση της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Μέχρι στιγμής, ήταν γνωστό ότι η ευαισθησία της επιδερμίδας αποτελούνταν από δύο στάδια. Στο πρώτο, η επιδερμίδα ενεργοποιεί συναγερμούς λόγω της παρατεταμένης έκθεσης σε εξωτερικούς παράγοντες. Στο δεύτερο στάδιο, εμφανίζονται τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια βλάβης, που εντείνουν την ευαισθησία και οδηγούν σε διάσπαση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Πρόσφατα, ερευνητές ανακάλυψαν κι ένα τρίτο στάδιο, τη διόρθωση της ευαισθησίας, κατά το οποίο η επιδερμίδα ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή λιπιδίων τα οποία καταπολεμούν τους ερεθισμούς που μπορούν να επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας.

Προλαμβάνοντας και διορθώνοντας την ορατή και αόρατη ευαισθησία σε όλα τα στάδια, το Intral Inner Youth Rescue Serum δρα προκειμένου να μειώσει τους ερεθισμούς, συμπεριλαμβανομένης της ερυθρότητας και συμβάλλει στη διατήρηση της υγιούς όψης, της ανθεκτικότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Το Intral Inner Youth Rescue Serum είναι ενισχυμένο με προηγμένα συστατικά, συνθέσεις και τεχνολογίες. Το 84% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.*

* Βάσει κλινικών δοκιμών σε 26 γυναίκες, εντός 60 λεπτών από την εφαρμογή του προϊόντος.

BioC6

Ο ισχυρός συνδυασμός βοτανικών συστατικών όπως Παιώνια, Κράταιγος, Χαμομήλι, Πανθενόλη, Πολυσακχαρίτες και το νέο συστατικό Pink Rock Rose, που στοχεύει στη μείωση της ευαισθησίας κατά 97%.

Τεχνολογία Βιο-Βελτιστοποιητών

Η ενισχυτική αυτή τεχνολογία της Darphin, βοηθά στην βελτιστοποίηση των συστατικών που καταπολεμούν τα 3 στάδια της ευαισθησίας της επιδερμίδας. Το συγκεκριμένο σύστημα μεταφοράς βελτιώνει τη βιοδιαθεσιμότητα του BioC6 και του συμπλέγματος Reservatrol Pro στην επιδερμίδα, ακριβώς εκεί που απαιτείται για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

*Σύμφωνα με το πρότυπο ISO, από φυτικές, μη πετρελαϊκές ορυκτές ή/και υδάτινες πηγές.

*Δοκιμή in-vitro μετά από 120 λεπτά.

*Δοκιμή in vitro μετά από 25 ώρες.

Σύμπλεγμα Pro Complex με Ρεσβερατρόλη

Ο συνδυασμός Ρεσβερατρόλης και Σαλικυλικού Οξέος, ξεκλειδώνει νέα οφέλη. Μετά από 8 χρόνια δοκιμών και εργαστηριακών ερευνών, ανακαλύψαμε ότι αυτό το σύμπλεγμα συμβάλλει αποδεδειγμένα στην ενίσχυση της παραγωγή των φυσικών καταπραϋντικών λιπιδίων της επιδερμίδας κατά 34%* τα οποία την επαναφέρουν σε υγιή επίπεδα.

* Βάσει κλινικών δοκιμών σε 20 γυναίκες, 4 ώρες μετά την εφαρμογή του προϊόντος.

Η εκλεπτυσμένη υφή και το φυσικό άρωμα βοτάνων βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε προϊόντος της Darphin. Μια υψηλή εμπειρία αισθήσεων ήταν πάντα ζωτικής σημασίας για τον Pierre Darphin και την παριζιάνικη κληρονομιά μας, η οποία πέρα από την ευχάριστη αίσθηση κατά την εφαρμογή της, προσφέρει και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ήρεμη επιδερμίδα - Σε 1 ώρα, η ορατή ερυθρότητα μειώνεται.

Νεανική όψη της επιδερμίδας - Οι λεπτές γραμμές ξηρότητας γεμίζουν με +222% ενυδάτωση*.

* Βάσει κλινικών δοκιμών σε 20 γυναίκες, αμέσως μετά την εφαρμογή του προϊόντος.

Επιδερμίδα Δυνατή - 100% των συμμετεχόντων παρουσίασαν ενισχυμένη ασπίδα προστασίας επιδερμίδας.

Δοκιμασμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Δερματολογικά ελεγμένο.

Με την εξαιρετικά ελαφριά και απορρoφήσιμη υφή, ο ορός Intral Inner Youth Rescue Serum αποτελεί απαραίτητο βήμα σε κάθε πρόγραμμα περιποίησης. Η χρήση αυτού του ορού επόμενης γενιάς, ως το πρώτο βήμα μετά τον καθαρισμό, θα εξισορροπήσει και θα βελτιστοποιήσει την επιδερμίδα των πελατών σας, ενώ παράλληλα θα την προετοιμάσει για τα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο darphin.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.