Η αντιηλιακή προστασία συναντά την προστασία των πόρων στο νέο Porescreen SPF 40

Η αντιηλιακή προστασία συναντά την προστασία των πόρων στο νέο Porescreen SPF 40

Ανεξάρτητα από την εποχή, είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο, η έκθεσή μας στην UV ακτινοβολία είναι καθημερινή. Κατανοούμε ότι η αντιηλιακή προστασία αποτελεί τον σημαντικότερο και αδιαπραγμάτευτο παράγοντα στο πρόγραμμα καθημερινής φροντίδας του δέρματός μας, αλλά στις μέρες μας, επιθυμούμε επίσης, τα προϊόντα της αντιηλιακής φροντίδας μας να δρουν πιο αποτελεσματικά. Δεν αρκεί το αντιηλιακό να προσφέρει υψηλή προστασία, αλλά θα πρέπει να αποδίδει και περαιτέρω από το δείκτη αντιηλιακής προστασίας (SPF).

Το Porescreen SPF 40 είναι μία πολυλειτουργική φόρμουλα, που παρέχει αντιηλιακή προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία, υποστηρίζει την υγιή εμφάνιση των πόρων, ελαχιστοποιεί την εμφάνισή τους, όπως το primer και ενισχύει τον χρωματικό τόνο του δέρματος με μια ελαφριά απόχρωση, για δέρμα πιο λαμπερό.

Το ελαφρύ, 100% ορυκτό, πολυλειτουργικό αντιηλιακό της Dermalogica περιέχει Οξείδιο του Ψευδαργύρου (Zinc Oxide), για φυσική αντιηλιακή προστασία ενάντια στη UVΑ/UVB ακτινοβολία και είναι κατάλληλο για διαφορετικούς χρωματικούς τόνους του δέρματος. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά φόρμουλα με 2% Νιασιναμίδη που μειώνει την έκκριση λιπαρότητας, βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων και ενυδατώνει το δέρμα, για βελτιωμένη υφή.

Μια πολυλειτουργική φόρμουλα με μείγμα από Πράσινα μικροφύκια (Green Microalgae), Σκουαλένιο (Squalene) και Βιταμίνη Ε (Vitamin E) που λειαίνει το δέρμα, προκειμένου να υποστηρίξει την υγιή εμφάνιση των πόρων, ενώ μια ενθυλακωμένη απόχρωση ενισχύει τον χρωματικό τόνο του δέρματος για ματ φινίρισμα.

Porescreen SPF40 Model 1x1

Διάθεση

Η φόρμουλα Porescreen SPF40 διατίθεται σε σωληνάριο των 30ml. Θα τη βρείτε μόνο στα εξουσιοδοτημένα κέντρα Dermalogica.

Our Story

Dermalogica Hellas

Η ιστορία της dermalogica ... ξεκινά το 1986 στην Καλιφόρνια, ως αποτέλεσμα έρευνας του International Dermal Institute. Δημιουργήθηκε από ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος με πρωτοποριακή αντίληψη και σκέψη, αλλά και γνώση των αναγκών της αγοράς. Τα προϊόντα της Dermalogica κυκλοφορούν σε περισσότερες από 109 χώρες σε όλο τον κόσμο αποκλειστικά από επαγγελματίες, οι οποίοι ασχολούνται με την υγεία του δέρματος.

Όλα άρχισαν από την εκπαίδευση...

Η Dermalogica είναι μία εταιρεία εκπαιδευτική, η οποία παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα προϊόντων και όχι μια ακόμη εταιρεία καλλυντικών που απλά παρέχει εκπαίδευση. Αποτελεί παγκοσμίως, την 1η επιλογή των επαγγελματιών στο χώρο των προϊόντων φροντίδας του δέρματος, με εξατομικευμένες προτάσεις. Η παροχή των προϊόντων της αποκλειστικά από εκπαιδευμένους επαγγελματίες αποτελεί δέσμευση για τη Dermalogica.

Ανθρώπινη επαφή

Πιστεύουμε στη δύναμη της ανθρώπινης επαφής, που εκπέμπεται από τα χέρια μας, τη φωνή μας και τις προθέσεις μας.  Με τον τρόπο αυτό οι ειδικοί επαγγελματίες συνεργάτες της Dermalogica συνδέονται με τους ανθρώπους και δημιουργούν μοναδικούς, μακροχρόνιους δεσμούς.

Εξατομικευμένη φροντίδα του δέρματος

Δημιουργούμε εξατομικευμένα προγράμματα και υπηρεσίες για κάθε άτομο, γιατί γνωρίζουμε ότι κάθε δέρμα είναι διαφορετικό. Τα προϊόντα μας έχουν καλύτερα αποτελέσματα, όταν συστήνονται από έναν επαγγελματία που θα λάβει υπόψιν του όλες τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του δέρματος. Ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής, το ιστορικό ή την επίδραση του καθημερινού περιβάλλοντος σας, να είστε σίγουροι ότι η Dermalogica θα είναι αποτελεσματική και για εσάς.

Τα προϊόντα Dermalogica δεν περιέχουν λανολίνη, μεταλλικά έλαια, τεχνητά χρώματα και αρώματα, φορμαλδεϋδικά συντηρητικά, παραβένες, ξηραντικές αλκοόλες και γλουτένη.

Η Dermalogica διασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της ενώ δεν επιτρέπει τις δοκιμές των προϊόντων σε ζώα.

Βιωσιμότητα: η δέσμευσή μας στο περιβάλλον

Αν και γνωρίζετε τους στόχους βιωσιμότητας της dermalogica, σας ενημερώνουμε ότι κάνουμε με υπερηφάνεια ένα ακόμη βήμα για τη μείωση των απορριμμάτων.

Για υπενθύμιση, αλλά και για να υποστηρίξουμε τη συνεχή επιθυμία μας να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο πλανήτη για τις επόμενες γενιές, μέχρι το 2025 η Dermalogica θα επιτύχει ή θα ξεπεράσει τους ακόλουθους στόχους βιωσιμότητας:

  • Το 90% των συστατικών μας θα προέρχονται από βιώσιμη πηγή
  • Το 100% των φιαλών και των κιβωτίων μας θα σχεδιαστούν για να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, για ανακύκλωση ή/και κομποστοποίηση
  • Το μεγαλύτερο μέρος του πλαστικού στη συσκευασία μας θα προέρχεται από ανακυκλωμένο υλικό ή φυτικό υλικό
  • Θα συνεργαστούμε κυρίως με προμηθευτές που παρακολουθούν και διαχειρίζονται το αποτύπωμα άνθρακα

Η πρωτοβουλία μας Healthy Skin, Healthy Planet επηρεάζει την εταιρεία από την αρχή του κύκλου ζωής των προϊόντων μέχρι το τέλος. Το πρόγραμμα προωθεί τα ανανεώσιμα συστατικά και το συνειδητό σχεδιασμό συσκευασιών, θα μειώσει δραστικά τα απόβλητα υλικών και θα οδηγήσει σε συζητήσεις που θα επιφέρουν μακροπρόθεσμες αλλαγές.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη Dermalogica, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.dermalogica-hellas.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.