Quantcast
Image

La Mer Blue Heart: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη διατήρηση του ωκεανού

La Mer Blue Heart: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη διατήρηση του ωκεανού

Απέραντη έμπνευση. Θεραπευτική ενέργεια. Ακόμα και το όνομά της La Mer. Ο ωκεανός μας χαρίζει όλα αυτά και πολύ περισσότερα και ως αντάλλαγμα δεσμευόμαστε να του το ανταποδώσουμε. Γιατί χωρίς τη θάλασσα, δεν θα υπήρχε ζωή - και σίγουρα δεν θα υπήρχε La Mer. Έτσι, για την εταιρεία -και για όλους μας- η προστασία της είναι προσωπική υπόθεση.

Η υπόσχεση της La Mer

Η θάλασσα είναι εκεί όπου ο ιδρυτής της La Mer ανακάλυψε ότι τα Giant Sea Kelp μπορούν να ξεκλειδώσoυν το Miracle Broth, το ελιξίριο ανανέωσης των κυττάρων που συνεχίζει να παρέχει ενέργεια σε κάθε σύνθεσή της εταιρείας μέχρι σήμερα. Αυτά τα χρυσά-πράσινα φύκη ενέπνευσαν το σκοπό της La Mer και ως αντάλλαγμα, έδωσαν μια υπόσχεση: να δεσμευτούν για τη διαφύλαξη του ωκεανού σε ό,τι κάνουν και να γιορτάζουν τη θάλασσα κάθε χρόνο μέσα από τη La Mer Blue Heart.

Σήμερα, πάνω από το 90% των συστατικών θαλάσσιας προέλευσης της La Mer, είναι από υπεύθυνες πηγές.

Κάτι παραπάνω από μια απλή αλλαγή

Με το φετινό συλλεκτικό σχεδιασμό, εμπνευσμένο από τη θάλασσα τη νύχτα, η limited edition Blue Heart Crème de la Mer περιέχει τον ίδιο συνδυασμό συστατικών που χαρίζει σε κάθε συσκευασία της εμβληματικής ενυδατικής μας κρέμας, τις καταπραϋντικές για την επιδερμίδα ιδιότητές της.

54471 MER 006 211123 0783 R3 CMYK300 min

Δημιουργώντας κύματα αλλαγής, μαζί!

Κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει τον ωκεανό από μόνος του - χρειάζεται εμπιστοσύνη, ομαδική εργασία και ένα κοινό όραμα για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Γι' αυτό το λόγο ιδρύθηκε το La Mer Blue Heart Oceans Fund, ένα μέσο που βοηθά την εταιρεία να στηρίξει οργανώσεις, όπως αυτές που μοιράζονται τη δέσμευσή της να προστατεύσει τον ωκεανό.

GREENWAVE

Η GreenWave κλιμακώνει το μοντέλο αναγέννησης της ωκεάνιας καλλιέργειας σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, σε συνεργασία με αλιείς, αυτόχθονες ομάδες και άλλες παράκτιες κοινότητες χαμηλών πόρων που επηρεάζονται άμεσα από την κλιματική αλλαγή. Με τη συμβολή της La Mer, υποστηρίζεται ο στόχος τους να φυτεύσουν περίπου τέσσερα εκατομμύρια στρέμματα αναγεννητικής καλλιέργειας μέσα στην επόμενη δεκαετία.

EARTHECHO INTERNATIONAL

Η πρωτοβουλία OceanEcho 30X30 της EarthEcho στοχεύει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου νεανικού κινήματος για την προστασία του 30% του ωκεανού μας μέχρι το 2030. Οι βασικές περιοχές στις οποίες εστιάζουν περιλαμβάνουν νησιά Γκαλαπάγκος, Ανταρκτική, ακτές Καλιφόρνιας και νοτιοανατολική Φλόριντα. Μαζί με τη La Mer ξεκίνησαν επίσης την εκστρατεία Future in the Bag, σε συνεργασία με τοπικές κοινότητες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για να μειωθεί η χρήση σε πλαστικές σακούλες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το lamer.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.