Quantcast

Exion by BTL: Η απόλυτη δερματική θεραπεία για σφριγηλό πρόσωπο και νεανικό σώμα

Exion by BTL: Η απόλυτη δερματική θεραπεία για σφριγηλό πρόσωπο και νεανικό σώμα

Ήρθε και στην Ελλάδα η επαναστατική πλατφόρμα αισθητικής Exion της BTL Aesthetics, που αξιοποιεί τις Ραδιοσυχνότητες, τους στοχευμένους Υπερήχους και την Τεχνητή Νοημοσύνη για να αλλάξει αποδεδειγμένα τα δεδομένα στο πεδίο της ιατρικής αισθητικής.

Μπείτε σε έναν κόσμο μεταμόρφωσης της ομορφιάς με την τελευταία καινοτομία της BTL Aesthetics – την πλατφόρμα Exion. Δεν πρόκειται απλώς για μια θεραπεία ομορφιάς- είναι μια ολοκληρωμένη ανανέωση που συνδυάζει τη δύναμη της επιστήμης και της τεχνολογίας για να επαναπροσδιορίσει την εμφάνισή σας.

Το Exion είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα με απεριόριστες δυνατότητες, ικανή να θεραπεύσει αποτελεσματικά 23 διαφορετικές περιοχές του δέρματος, παρέχοντας αποδεδειγμένες λύσεις για τη γήρανση του προσώπου και του σώματος, τη χαλάρωση του δέρματος, τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και το τοπικό λίπος. Πρόκειται για ορατή και στοχευμένη αναζωογόνηση, ανανέωση και αναγέννηση ιστών όπως ποτέ άλλοτε. Η καινοτομία του Exion εντοπίζεται σε 3 απλικατέρ, καθένα από τα οποία στοχεύει σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και του προσώπου, ενεργοποιώντας παράλληλα τους φυσικούς μηχανισμούς αναζωογόνησης του σώματος.

Πρώτα, το Exion Micro-Needling RF: Πρόκειται για μία θεραπεία που προσφέρει μια εμπειρία βαθιάς αναζωογόνησης του δέρματος χωρίς ταλαιπωρία. Είναι η πιο προηγμένη θεραπεία micro-needling που υπάρχει διαθέσιμη αυτή τη στιγμή για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, της χαλάρωσης, των ραγάδων, των σημαδιών ακμής και της συνολική αναζωογόνησης του δέρματος. Το μυστικό βρίσκεται στις μικροσκοπικές βελόνες που παρέχουν μονοπολικές ραδιοσυχνότητες (RF). Αυτοί οι ελεγχόμενοι θερμικοί παλμοί κάνουν τα…μαγικά τους στα βαθύτερα στρώματα του δέρματός, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Και το καλύτερο μέρος; Δεν θα αισθανθείτε σχεδόν τίποτα, χάρη στην τεχνολογία AI της Exion που εξατομικεύει τη διάρκεια των παλμών και την παροχή ισχύος για μια άνετη εμπειρία.

Αλλά η καινοτομία της Exion δεν σταματά εκεί. Με την τεχνολογία Fractional RF της Exion, μπορείτε να αποχαιρετήσετε την έντονη δυσφορία που συνήθως συνοδεύει ανάλογες θεραπείες. Αναλυτικότερα, η βελόνα προχωρά μόλις 4 χιλιοστά κάτω από την επιφάνεια του δέρματός, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια πρόσθετη θερμική διαβάθμιση σε βάθος έως και 8 χιλιοστών, εξασφαλίζοντας την άνεση του ασθενή.

Συνεχίζοντας, το Exion Face Applicator αποτελεί ένα πραγματικό θαύμα ομορφιάς που απογειώνει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Επιταχύνει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος στο σώμα, αφήνοντας το δέρμα σας σφριγηλό και νεανικό. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή, μη επεμβατική τεχνολογία που αξιοποιεί τη δύναμη τόσο των ραδιοσυχνοτήτων όσο και των στοχευμένων υπερήχων, όλα μαζί, για να ενισχύσει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος στο δέρμα. Είναι η πρώτη συσκευή του είδους της, που προστατεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Αντίστοιχα, το Exion Body Applicator αποτελεί την απάντησή για τη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος– μία συσκευή που πραγματικά γυρίζει πίσω το χρόνο και μειώνει τη χαλάρωση και το τοπικό λίπος. Διαθέτει τις ίδιες τεχνολογικές ιδιότητες με το απλικατέρ προσώπου, με την πρόσθετη δυνατότητα ενεργής ψύξης του δέρματος για τη μείωση του τοπικού λίπους στα βαθύτερα στρώματα. Με την εναλλαγή μεταξύ θερμότητας και ψύχους στον λιπώδη ιστό, επιτυγχάνει τη διάσπαση των λιποκυττάρων, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί την παραγωγή υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου και ελαστίνης για μια πλήρη αναζωογόνηση του σώματος.

Η πλατφόρμα Exion της BTL Aesthetics είναι η τεχνολογία επόμενης γενιάς για τη φροντίδα του δέρματος από την κορυφή έως τα νύχια, προσφέροντας λιγότερο πόνο και δυσφορία, μαζί με ασύγκριτα ανώτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με όλες τις υπάρχουσες τεχνολογίες του είδους της. Γίνετε μάρτυρες της μεταμόρφωσης από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών με το Exion!

Σχετικά με την BTL Aesthetics:

Ιδρύθηκε το 1993 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αναδειχθεί ως  κορυφαίος κατασκευαστής ιατρικών συστημάτων παγκοσμίως. Απασχολεί περισσότερους από 2500 εργαζόμενους σε περισσότερα από 80 τοπικά υποκαταστήματα σε όλο το κόσμο. Η BTL κατάφερε να φέρει την επανάσταση στον χώρο των μη επεμβατικών θεραπειών σώματος, σύσφιξης, κ.α. με brands όπως το EMSCULPT, EMSCULPT NEO, EMSELLA, EMTONE, VANQUISH ME, EXILIS ULTRA.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα: btlaesthetics.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.