Η Health Cosmeticals εμπλουτίζει το ινστιτούτο αισθητικής σας με καινοτόμα προϊόντα

Η Health Cosmeticals εμπλουτίζει το ινστιτούτο αισθητικής σας με καινοτόμα προϊόντα

Η Health Cosmeticals εμπλουτίζει το σαλόνι ή το ινστιτούτο αισθητικής σας με καινοτόμα προϊόντα. Η εταιρεία παρέχει εξελιγμένες προτάσεις καλλυντικών περιποίησης που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά μια μεγάλη ποικιλία περιοχών εφαρμογής και προβληματικών περιοχών.

Η ομάδα της Health Cosmeticals εστιάζει ιδιαίτερα σε νέες τεχνολογίες που βασίζονται σε συσκευές (apparative cosmetics), οι οποίες συχνά υπερτερούν των συμβατικών μεθόδων καλλυντικής θεραπείας ή μπορούν να τις υποστηρίξουν με αποτελεσματικό τρόπο.

Λαμβάνουν πάντα υπόψη όλες τις πτυχές από τους τομείς της συμβατικής περιποίησης του δέρματος, καθώς και τις νέες τάσεις στα καλλυντικά προκειμένου να δημιουργήσουν τελικά μια τέλεια συντονισμένη ιδέα περιποίησης για κάθε εφαρμογή, ώστε ο πελάτης σας να είναι όσο το δυνατόν πιο ικανοποιημένος. Όλα τα αναπτυγμένα προϊόντα περιποίησης της εταιρείας είναι αποτέλεσμα αυτής της προσέγγισης.

Πάμε να δούμε κάποια από τα προϊόντα της εταιρείας που μπορείτε να συμπεριλάβετε στον χώρο σας.

Clinical Care Surgery Light

Περιεκτικότητα: 50 ml

Clinical Care Surgery Light

Περιγραφή αντικειμένου:

Αναζωογονητική και ελαφριά φροντίδα για κανονικές, μικτές και λιπαρές επιδερμίδες Υποστηρίζει την επίδραση προηγούμενων προϊόντων. Αποτρέπει τη διαφυγή των ενεργών συστατικών. Συντελεί στη δημιουργία μιας φρέσκιας και όμορφης επιδερμίδας.

Clinical Care Surgery Regeneration

Περιεκτικότητα: 30 ml

Clinical Care Surgery Regeneration

Περιγραφή αντικειμένου:

Για την αναδόμηση του δέρματος από την ηλικία των 60 ετών - όταν τα κύτταρα του δέρματος χρειάζονται αναζωογονητική υποστήριξη. Με βιοπεπτίδια (τριπεπτίδια) και βιταμίνη Α διεγείρει τον σχηματισμό κολλαγόνου στο δέρμα. Αποτελέσματα:

  • Το δέρμα φαίνεται αναγεννημένο
  • Ομαλή και φρέσκια εμφάνιση

Clinical Care Surgery Eye Zone

Περιεκτικότητα: 30 ml

Clinical Care Surgery Eye Zone

Περιγραφή αντικειμένου: Έχει απαλυντική και αποσυμφορητική δράση.

  • Αναζωογονεί το περίγραμμα των ματιών
  • Ενισχύει τον λεπτό ιστό
  • Επιτρέπει την υποχώρηση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων

Περιγραφή σειράς: Τα προϊόντα Clinical Care είναι κατάλληλα για όλους του τύπους επιδερμίδας. Χωρίς parabens, PEG και ορυκτέλαια, προσφέρουν υποστήριξη και σύσφιξη στη δομή του δέρματος και οδηγούν σε μια ομοιόμορφη και λεπτή επιδερμίδα.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα klapp-cosmetics.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.