Η Biactive διαθέτει μηχανήματα για κάθε αισθητική εφαρμογή

Η Biactive διαθέτει μηχανήματα για κάθε αισθητική εφαρμογή

Η Biactive, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της PHYTOMER στην Ελλάδα, ειδικεύεται  στην προμήθεια υψηλής ποιότητας προϊόντων αισθητικής, μηχανημάτων και εξοπλισμού με στόχο να αναβαθμίσει το επίπεδο παροχής των αισθητικών. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία συνεργάζεται με επιλεγμένους επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.

Μία επίσκεψη στον κόσμο της ομορφιάς της Βiactive A.E καθίσταται πλέον αναγκαία για κάθε ιδιοκτήτη χώρου αισθητικής.

MULTIEQUIPMENT F-332

f332 800x600

Συσκευή ομορφιάς με καινοτόμο και κομψό σχεδιασμό.

Συνδυάζει 5 λειτουργίες σε μια ενιαία συσκευή:

  • Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια για μη επεμβατική θεραπεία απολέπισης,
  • Χρήση υπερήχων για τη βελτίωση του κυτταρικού μεταβολισμού
  • Ζεστό και κρύο σφυρί για δέρμα λείο μετά την δερμοαπόξεση ενισχύοντας την απορρόφηση του προϊόντος και απολέπιση προσώπου με την εφαρμογή σπάτουλας.

Matrix Pro 4+1 – Εxtra Κεφαλή

Matrix Pro 41 Εxtra Κεφαλή

Το MATRIX PRO EMS με HIFEM προκαλεί περίπου 20,000 εξαναγκασμένες μυϊκές συσπάσεις σε κάθε συνεδρία. Οι εξαναγκασμένες συσπάσεις αυτές θεωρούνται μέγιστες και, συνήθως, δεν επιτυγχάνονται μέσω της εθελούσιας μυϊκής δράσης.

Οι έντονες συσπάσεις ενισχύουν την απελευθέρωση ενδορφίνης η οποία ενεργοποιεί μία αλυσιδωτή δράση οδηγώντας σε μέγιστη λιπόλυση στα λιποκύτταρα.

Το MATRIX PRO EMS έχει 4 κεφαλές 2 μεγεθών. Και οι τέσσερις κεφαλές χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα με πανομοιότυπες παραμέτρους εφαρμογής για να διεγείρουν συγχρόνως το αντίθετο τμήμα του μυός. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η κάθε κεφαλή ξεχωριστά, για μικρότερη επιφάνεια.

CRYOLIPOLISIS

19 460x345

Δυο ζεύγη κεφαλών, δυο μεγάλες δυο μικρές, ειδικά σχεδιασμένες για συμμετρική θεραπεία. Διαθέτει υπέρυθρο φως για γρήγορη αποθεραπεία. Δυνατότητα ρύθμισης χρόνου της συνεδρίας έως 90 λεπτών. Εύχρηστη οθόνη 12 ιντσών καθώς και οθόνη πίσω από κάθε κεφαλή. Η δράση της θεραπείας βασίζεται, μέσω της ελεγχόμενης ψύξης, στη μείωση του τοπικού αποθέματος του λίπους βοηθώντας στη σμίλευση του σώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα επισκεφτείτε τη σελίδα www.biactive.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.