Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

CG Styler 600: νέο filler κατά των ρυτίδων

CG Styler 600: νέο filler κατά των ρυτίδων

Η phaceMedical παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά ιατρικής αισθητικής το CG Styler 600 της Caregen, ένα νέο filler διασταυρωμένου υαλουρονικού οξέος για πλήρωση των δυναμικών ρυτίδων με φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί έως 6 μήνες.

Η προηγμένη σύνθεση του CG Styler 600 περιέχει επίσης νευροπεπτίδια που αναστέλλουν τη απελευθέρωση ακετυλοχολίνης, έτσι ώστε οι συσπάσεις των μυών στο πρόσωπο να χαλαρώνουν και το Οκταπεπτίδιο -11, το οποίο αναστέλλει το ένζυμο της υαλουρονιδάσης, καθυστερώντας την αποδόμηση του υαλουρονικού οξέος στον οργανισμό.

Το υαλουρονικό οξύ στη σύνθεση του CG Styler 600 είναι χαμηλής συγκέντρωσης (10 mg ανά ml) και διασταυρωμένο με τον νέο παράγοντα PEGDE, ο οποίος εξασφαλίζει σημαντικά μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των αλυσίδων του υαλουρονικού και αυξάνει την αντοχή στο μηχανικό στρες και τις πηγές θερμότητας.

Λόγω της αυξημένης ελαστικότητας, το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό χωρίς να προκαλούνται κοκκιώματα  στο δέρμα.

Το CG Styler 600 εφαρμόζεται με επιτυχία στις ρυτίδες της περιστοματικής περιοχής, τις ρυτίδες «παρένθεσης», αλλά και στο «πόδι της χήνας» και τον λαιμό.

CG Styler 600

phaceMedical

Από το 2014, η phaceMedical προσφέρει στην Ελληνική αγορά ιατρικής αισθητικής επαγγελματικά, καινοτόμα και υψηλής αποτελεσματικότητας φαρμακοκαλλυντικά διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών με εξειδίκευση στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

Τόσο τα προϊόντα της, όσο και η τεχνογνωσία της βοηθούν τους επαγγελματίες της υγείας του δέρματος να αντιμετωπίσουν με επιτυχία δερματικές παθήσεις όπως η φωτογήρανση, η υπερμελάγχρωση, η κοινή και η ροδόχρους ακμή και άλλες.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της phaceMedical, αλλά και στις σελίδες της στα Social Media: Facebook, Instagram & LinkedIn.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!