Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

Me Line: Η μόνη μάρκα που ειδικεύεται σε θεραπείες για υπερχρωματισμό

Me Line: Η μόνη μάρκα που ειδικεύεται σε θεραπείες για υπερχρωματισμό

Το μέλασμα είναι η πιο κοινή διαταραχή υπερχρωματισμού και επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους. Συνήθως χαρακτηρίζεται από υπερχρωματικούς λεκέδες που συμμετρικά εντοπίζονται στο κέντρο του προσώπου, στα μάγουλα ή στην κάτω περιοχή του προσώπου.

Πολλοί παράγοντες εμπλέκονται στην εμφάνιση του μελάσματος. Η έκθεση στον ήλιο φαίνεται να είναι ο πιο σημαντικός από αυτούς. Εκτός αυτού, πολλοί ειδικοί επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει κάποια γενετική ευαισθησία σε όσους υποφέρουν από υπερχρωματισμό.

Επιπλέον, επικρατεί η αντίληψη ότι οι αλλαγές ορμονών εμπλέκονται στην εμφάνισή των κηλίδων, ιδίως στις παρακάτω περιπτώσεις: εγκυμοσύνη, χρήση αντισυλληπτικών, αλλοιώσεις στη λειτουργία του θυρεοειδούς, χρήση ορισμένων φαρμάκων και ή ορισμένων καλλυντικών.

Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικούς πληθυσμούς αποκάλυψαν ότι ακόμη και μια μικρή εμφάνιση μελάσματος στην περιοχή του προσώπου μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική συναισθηματική και ψυχολογική κατάπτωση, γι' αυτό και η σωστή αντιμετώπιση του είναι εξαιρετικά σημαντική.

Η γκάμα προϊόντων Me Line αναπτύχθηκε στα εργαστήρια Innoaesthetics, με σκοπό να προσφέρει μια καινοτόμο θεραπευτική δραστηριότητα.

Η βαθιά γνώση σχετικά με την ανάπτυξη και την εξέλιξη του μελάσματος και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει τους διαφορετικούς φωτοτύπους του δέρματος, επέτρεψε στο εξειδικευμένο προσωπικό της, να σχεδιάσει προϊόντα που αντιμετωπίζουν αυτά τα συγκεκριμένα προβλήματα χρωματισμού του δέρματος με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.

Melansma

Πολλές επιστημονικές έρευνες τους οδήγησαν να βρουν τον ιδανικό τύπο: ένα συνδυασμό ενεργών συστατικών που δρα στην προ-σύνθεση της μελανίνης, καθώς και στην άμεση δραστηριότητα (σύνθεση) και έπειτα στη σύνθεση της τυροσινάσης που ελέγχει τα διάφορα στάδια που εμπλέκονται στην εναπόθεση της μελανίνης στους ιστούς.

Τα προϊόντα δέρματος Me Line Caucasian χρησιμοποιούνται ουσιαστικά στη θεραπεία του μελάσματος για τους φωτοτύπους δέρματος I - IV.

Η συνέργεια των δραστικών συστατικών επιτρέπει: την αναστολή της ορμονικής δραστηριότητας στο μελανοκύτταρο, τον έλεγχο της δραστηριότητας των ελεύθερων ριζών, τη βελτίωση της κατάστασης του επιδερμικού ιστού, την ενεργοποίηση της ενζυματικής δραστηριότητας, τον αποκλεισμό της τυροσινάσης, καθώς και την ενίσχυση της επιδερμικής ανανέωσης για να μειώσει την περιεκτικότητα χρωστικής στο κύτταρο.

Το πρωτόκολλο θεραπείας περιλαμβάνει δύο προϊόντα οικιακής φροντίδας που συμπληρώνουν την επαγγελματική θεραπεία που εφαρμόζεται. Αυτά τα δύο προϊόντα θα βοηθήσουν στον έλεγχο της δραστηριότητας της μελανίνης και της παραγωγής ενζύμου τυροσινάσης. Τα προϊόντα αυτά είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της θεραπείας καθώς ενισχύουν την αποτελεσματικότητά της και παρατείνουν τις επιπτώσεις της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: Melineskin

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!