Νέα φόρμουλα Stabilizing Repair Cream από τη Dermalogica

Νέα φόρμουλα Stabilizing Repair Cream από τη Dermalogica

Σχεδόν το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού περιγράφει το δέρμα του ως ευαίσθητο ή πολύ ευαίσθητο. Παρόλα αυτά, η εύρεση κατάλληλων προϊόντων για την αντιμετώπισή του, για τους καταναλωτές μπορεί να φαντάζει αδύνατη.

Αυτό συμβαίνει, επειδή το ευαίσθητο δέρμα φαίνεται και έχει διαφορετική αίσθηση για το κάθε άτομο. Άλλοτε εμφανίζονται ήπιες, περιστασιακές εξάρσεις, ενώ σε άλλα άτομα παρουσιάζεται συνεχής ερυθρότητα και δυσφορία. Οι αιτίες επίσης, ποικίλλουν. Μερικές φορές το ευαίσθητο δέρμα είναι κληρονομικό, ενώ άλλες φορές συνδέεται με το άγχος, τη διατροφή, τα συστατικά των καλλυντικών ή με την ατμοσφαιρική ρύπανση. Οι παράγοντες ενδέχεται να εντοπίζονται δύσκολα και να αποφεύγονται ακόμη πιο δύσκολα. Ανεξάρτητα από την αιτία, ένα πράγμα είναι σίγουρο, ο προστατευτικός μανδύας του ευαίσθητου δέρματος, συχνά καταστρέφεται, αποδυναμώνεται και χρειάζεται μια ευκαιρία να αποκατασταθεί.

Σε αυτό το σημείο, πρωταγωνιστεί η νέα φόρμουλα Stabilizing Repair Cream που καταπραΰνει το δέρμα κατά την επαφή, επανορθώνει τον λιπιδικό μανδύα του δέρματος και τον ενισχύει, αντιμετωπίζοντας τα σημεία ευαισθησίας. Μαλακτική, ενυδατική φόρμουλα με καταπραϋντικά ενεργά συστατικά που δρα θεραπευτικά, ανακουφίζοντας από την ευαισθησία αμέσως μετά την εφαρμογή, ενώ το δέρμα γίνεται πιο ανθεκτικό με την πάροδο του χρόνου.

Βασικά οφέλη:

• Καταπραΰνει αμέσως με την εφαρμογή
• Επανορθώνει τον λιπιδικό φραγμό
• Ενδυναμώνει το δέρμα, βοηθώντας το να έχει υπό έλεγχο τα σημεία της ευαισθησίας

Η Stabilizing Repair Cream περιέχει τα ακόλουθα ενυδατικά και καταπραϋντικά δραστικά συστατικά:

• Η Σύνθεση Κεραμιδίων της dermalogica (Ceramide-Building Complex) παρέχει θρεπτικά λιπίδια, ενισχύει το δερματικό φραγμό, βοηθώντας το δέρμα να παράγει τα δικά του κεραμίδια, ώστε να συγκρατηθεί η υγρασία και να κοντρολάρει τα σημεία της ευαισθησίας.

• Η Cica (Centella Asiatica) συμβάλλει στην εξισορρόπηση της υγρασίας του δέρματος. Έχει ληφθεί με τη χρήση μιας πιο βιώσιμης διαδικασίας, σχεδιασμένης για μέγιστη απόδοση.

• Οι Γαλακτοβάκιλλοι από ζύμωση (Lactobacillus Ferment) βοηθούν το δέρμα να παραμείνει ενυδατωμένο.
Η πιο βιώσιμη διαδικασία παραγωγής συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση της χρήσης νερού + ενέργειας.

• Το Φυτό Ρόδο της Ιεριχούς (Resurrection Plant Extract) ενυδατώνει και ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό.

• Το Εκχύλισμα Πιπεριάς Τασμανίας (Tasmania Lanceolata Extract) καταπραΰνει το δέρμα και μειώνει την εμφάνιση της ερυθρότητας. 100% φυσικής προέλευσης. Η πιστοποιημένη πηγή συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας.

• Η Ρίζα Πουναρνάβα (Punarnava ή Boerhavia Diffusa) μειώνει την εμφάνιση της ερυθρότητας του δέρματος, το καταπραΰνει και το ανακουφίζει.

Κλινικές μελέτες:

Βοηθά να σταματήσει η ευαισθησία στο δέρμα μέσα σε 1 εβδομάδα*.

1x1 BA PDP Tile Stabilizing Repair Cream

**Βλέπετε μείωση της ερυθρότητας, του ερεθισμού και του κνησμού μέσα σε 1 εβδομάδα. Ανεξάρτητη κλινική μελέτη, σε 31 άτομα, δύο εφαρμογές την ημέρα για διάστημα οκτώ εβδομάδων.

Διάθεση:

Η φόρμουλα Stabilizing Repair Cream διατίθεται σε συσκευασία 50ml. Θα τη βρείτε μόνο στα εξουσιοδοτημένα κέντρα Dermalogica.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.