Ολοκληρωμένο σύστημα Β2Β παραγγελιών παρουσιάζει η L’Oréal Dermatological Beauty

Ολοκληρωμένο σύστημα Β2Β παραγγελιών παρουσιάζει η L’Oréal Dermatological Beauty

H L’Oréal Dermatological Beauty λανσάρει το ολοκληρωμένο οικοσύστημα παραγγελιών LDB partner shop, για όλες τις μάρκες των δερμοκαλλυντικών της L’Oréal στην Ελλάδα, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου των δερμοκαλλυντικών στο ελληνικό φαρμακείο.

To LDB Partner Shop δίνει τη δυνατότητα στον φαρμακοποιό να πραγματοποιήσει εύκολα και γρήγορα όλο το 24ωρο την παραγγελία του, αποτελώντας έναν εύχρηστο ιστότοπο για τη λήψη παραγγελιών και την αυτόνομη εύρεση πληροφοριών και μία συμπληρωματική ψηφιακή υπηρεσία, η οποία καλύπτει τις ανάγκες του ελληνικού φαρμακείου.

Στο ldbpartnershop.com ανανεώνεται διαρκώς ο προϊοντικός κατάλογος της κάθε μάρκας, οι τιμές, καθώς και οι εμπορικές δραστηριότητες της εταιρείας (προσφορές, νέα προϊόντα κλπ). Επιπλέον ο φαρμακοποιός έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε παραγγελία, ενώ η παράδοση είναι δωρεάν.

Ο φαρμακοποιός μπορεί να ενημερώνεται για τα νέα και τις τάσεις της αγοράς, να αποθηκεύει την λίστα της επιλογής του προκειμένου να επιταχύνει τη διαδικασία της παραγγελίας του, ενώ η παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

Με το LDB Partner Shop η σχέση του φαρμακοποιού με τον υπεύθυνο πωλήσεων ενισχύεται, καθώς ο ρόλος του αναβαθμίζεται σε επιχειρηματικό σύμβουλο με στόχο την περεταίρω ανάπτυξη του κλάδου των δερμοκαλλυντικών προϊόντων στο φαρμακείο αλλά και τη συνολική βιώσιμη ανάπτυξη του φαρμακείου του πελάτη του.

LDB partner shop x Academy: Η σύνδεση της νέας πλατφόρμας πωλήσεων με την πλατφόρμα εκπαίδευσης είναι γεγονός! Το όραμά της L’Oréal για γρήγορη & αποτελεσματική εκπαίδευση, επικοινωνία, και αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών έγινε πραγματικότητα. Εύκολη πλοήγηση –που παρέχει την ίδια εμπειρία χρήσης από όλες τις συσκευές desktop, laptop, tablet, mobile- και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

«Στη L’Oréal Dermatological Beauty (LDB), στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε τους φαρμακοποιούς μέσα από καινοτόμες προτάσεις και με πολύτιμο σύμμαχο μας τις απεριόριστες δυνατότητες που μας δίνει το digital περιβάλλον. Το L’Oréal Dermatological Beauty Partner Shop είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που έρχεται για να υποστηρίξει και να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα του φαρμακοποιού καθώς πλέον μπορεί να πραγματοποιεί εύκολα & γρήγορα όλο το 24ωρο τις παραγγελίες του. Παράλληλα, ενισχύεται η σχέση με τον υπεύθυνο πωλήσεων της περιοχής του και γίνεται ακόμα πιο ουσιώδης, μέσα από τη συνεχή επιχειρηματική υποστήριξη» δήλωσε ο Kώστας Κορρές, Εμπορικός Διευθυντής L’Oréal Dermatological Beauty.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το LDB Partner Shop στο ldbpartnershop.com/gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.