Ανόρθωση προσώπου σε οκτώ σημεία

Ανόρθωση προσώπου σε οκτώ σημεία

Η ανόρθωση του προσώπου σε οκτώ σημεία είναι μια σχετικά νέα, πολύ δημοφιλής, μη επεμβατική μέθοδος, που χρησιμοποιείται ευρέως τα τελευταία χρόνια, για τη φυσική αναδόμηση - ανόρθωση του προσώπου.

Αξιοποιεί το υαλουρονικό οξύ, δομικό συστατικό του ανθρώπινου δέρματος, το οποίο συντίθεται βιοτεχνολογικά σε ενέσιμα σκευάσματα διαφόρων πυκνοτήτων. Εφαρμόζεται σε οκτώ διακριτές περιοχές του προσώπου, όπου η χαλάρωση των ιστών είναι εντονότερη και εμφανής.

Ενδείξεις

Η σύγχρονη αυτή μέθοδος, αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για άνδρες και γυναίκες με μέτρια χαλάρωση, που δεν θέλουν να υποβληθούν σε χειρουργικό lifting, αλλά επιθυμούν να διορθώσουν το περίγραμμα του προσώπου, χωρίς να αλλάξουν ριζικά την εικόνα τους.

700 500

Εφαρμογή

Η εμφύτευση του υαλουρονικού οξέος γίνεται στο ιατρείο, με τη χρήση αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας. Ανάλογα με το σημείο εφαρμογής, επιλέγεται υλικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά ελαστικότητας και ρευστότητας. Η νέα τεχνική εφαρμογής με micro-cannula, κάνει τη διαδικασία τελείως ανώδυνη και ατραυματική, ενώ της προσδίδει απόλυτη ακρίβεια.

Η κάθε περίπτωση, ωστόσο, εξατομικεύεται και είναι πιθανή η εφαρμογή ατομικού θεραπευτικού πλάνου αντιμετώπισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις του προσώπου.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μια ή περισσότερες συνεδρίες.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και η διάρκειά τους κυμαίνεται από 12-18 μήνες. Ο χρόνος αποθεραπείας περιορισμένος (2-3 ημέρες) και αφορά στην υποχώρηση του ήπιου οιδήματος.

Με τη συνδυαστική θεραπεία επιτυγχάνονται τα εξής:

- Λείανση των ανεπιθύμητων ρυτίδων

- Αποκατάσταση του χαμένου όγκου του προσώπου

- Ενυδάτωση του δέρματος, η βελτίωση της ελαστικότητας του

- Διόρθωση της χαλάρωσης

Πηγή: Τάσος Αναστασόπουλος, M.D.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.