Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

Νέα εμφυτεύματα στήθους B-Lite

Νέα εμφυτεύματα στήθους B-Lite

Είναι γεγονός ότι η σύγχρονη και συνεχώς εξελισσόμενη πλαστική χειρουργική, αλλάζει τα δεδομένα της ζωής προς το καλύτερο. Στις μέρες μας, όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στους ειδικούς αναζητώντας ένα καλοσχηματισμένο στήθος. Στην περίπτωση της πλαστικής στήθους, οι δεξιότητες του χειρουργού θα πρέπει να συνδυάζονται με την ποιότητα των εμφυτευμάτων αλλά και τα σωστά χαρακτηριστικά του ασθενούς προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τα τελευταία πενήντα χρόνια, οι χειρουργικές δεξιότητες αναπτύσσονται ραγδαία. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τα εμφυτεύματα στήθους. Τα εμφυτεύματα πρώτης γενιάς έκαναν την εμφάνιση τους την δεκαετία του 1960 και είχαν υψηλό ποσοστό ρήξης. Αντίστοιχη αποτυχία σημείωσαν και τα εμφυτεύματα δεύτερης γενιάς προκαλώντας ακόμη περισσότερες ρήξεις. Τα εμφυτεύματα τρίτης γενιάς που εμφανίστηκαν την δεκαετία του 1980 σημείωσαν μια μεγάλη βελτίωση καθώς διέθεταν ένα στρώμα φραγμού για τη μείωση της διάχυσης της σιλικόνης μέσω του κελύφους και πιο συνεκτικά πηκτώματα σιλικόνης. Λίγο αργότερα, τη δεκαετία του 1990, είδαμε την ανάπτυξη της ποιότητας στις τεχνικές κατασκευής και την δημιουργία πιο σταθερών και ανατομικών εμφυτευμάτων. Από το 2014 μέχρι και σήμερα, πλαστικοί χειρούργοι ανά τον κόσμο αναζητούν εμφυτεύματα μικρότερου βάρους επιδιώκοντας την ελαχιστοποίηση της έλξης της βαρύτητας στο στήθος του πελάτη.

Τα εμφυτεύματα στήθους B-Lite είναι μια νέα ελαφριά επιλογή για την αύξηση και την ανοικοδόμηση του μαστού.

Τα νέα αυτά ενθέματα είναι έως και 30% ελαφρύτερα από τα παραδοσιακά καθώς μειώνουν το βαρυτικό στρες στο μαλακό ιστό του μαστού, ενώ παράλληλα διατηρούν το σχήμα και τη σταθερότητα του μακροπρόθεσμα.

Implants

Η τεχνολογία

Τα ελαφριά εμφυτεύματα στήθους B-Lite συνδυάζουν γνωστά και κλινικά αποδεδειγμένα υλικά με έναν καινοτόμο τρόπο προκειμένου να παρέχουν φυσική πληρότητα με ελάχιστο βάρος.

Οι μικροσφαίρες είναι το μαγικό συστατικό. Συνδέοντας μόνιμα μικροσκοπικές κοίλες σφαίρες στο gel σιλικόνης, ο κατασκευαστής κάνει τα εμφυτεύματα έως και 30% ελαφρύτερα από τα συνηθισμένα. Βασισμένα στην τεχνολογία της NASA, τα ενθέματα αυτά αποτελούν παγκόσμια καινοτομία και πατέντα που δίνει σιγουριά και σταθερότητα στο αποτέλεσμα.

Αναζητήστε τα νέα ενθέματα στήθους B-Lite εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!