Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

Bro-Tox και μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου

Bro-Tox και μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου

Παραδοσιακά, ο τομέας της ομορφιάς δεν συσχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τους άνδρες. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει μεγάλη αλλαγή στις τάσεις, καθώς η βιομηχανία της ανδρικής περιποίησης εξελίσσεται ραγδαία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μη επεμβατικές θεραπείες με fillers και ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης για τους άνδρες να γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς.

Στις μέρες μας, οι μη χειρουργικές επεμβάσεις, ειδικά σχεδιασμένες για τους άνδρες, μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελείς. Ένας έμπειρος επαγγελματίας μπορεί όχι μόνο να παράσχει αισθητικές και αντιγηραντικές λύσεις, αλλά και να βελτιώσει την συναισθηματική ευεξία, ενισχύοντας τα αρρενωπά χαρακτηριστικά των πελατών του.

Τι μπορούν να κάνουν οι μη επεμβατικές θεραπείες για τους άνδρες;

Πολλοί άνδρες ίσως να μην συνειδητοποιούν το τεράστιο φάσμα των επιλογών θεραπείας που προσφέρονται και τις λεπτές βελτιώσεις που μπορούν να επιτευχθούν. Έχουν περάσει οι ημέρες που οι αισθητικές επεμβάσεις παρέπεμπαν σε μεγάλα χείλη και ένα μέτωπο χωρίς έκφραση. Η αισθητική έχει προχωρήσει σημαντικά και σήμερα είναι μια μορφή τέχνης, καθώς οι επαγγελματίες του κλάδου χρησιμοποιούν μη χειρουργικές τεχνικές προκειμένου να τονίσουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για τους άνδρες, αυτό μπορεί να σημαίνει αποκατάσταση και βελτίωση των σημείων γήρανσης ή ενίσχυση της αρρενωπότητας.

Θεραπείες για άνδρες - "Bro-tox"

Με την πάροδο του χρόνου οι περισσότεροι άνδρες αναπτύσσουν ρυτίδες στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια. Για παράδειγμα, η βαθιά γραμμή που σχηματίζεται στο μέτωπο τους όταν συνοφρυώνονται αποτελεί ένα κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων ανδρών. Το "Bro-Tox" μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξομαλύνει αυτές τις ανεπιθύμητες ρυτίδες. 

Η αντιμετώπιση πολλών περιοχών για μια συνολική πιο αρρενωπή εμφάνιση είναι μια πρακτική που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στις μέρες μας. Υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που παραδοσιακά θεωρείται πως ενισχύουν το στοιχείο της αρρενωπότητας, όπως ένα ισχυρό Jawline (κάτω γνάθος), ένα ευρύ περίγραμμα του προσώπου, προεξέχοντα ζυγωματικά και ένα ευθύγραμμο πηγούνι. Φυσικά, κάθε πελάτης είναι μοναδικός και θα απαιτήσει τη βελτίωση διαφορετικών περιοχών. Ορισμένοι μπορεί να επιτρέψουν στον ειδικό να επέμβει σε ένα ή δύο σημεία, ενώ άλλοι μπορεί να απαιτήσουν την έγχυση μιας μικρής ποσότητας προϊόντος σε πολλαπλές περιοχές του προσώπου. Μια θεραπεία ενίσχυσης της αρρενωπότητας του προσώπου μπορεί να περιλαμβάνει τα εξής:

Ενίσχυση της κάτω γνάθου

Μια τέλεια επιλογή όταν πρόκειται για την βελτίωση της δομής και της μορφής στο αρσενικό πρόσωπο. Το filler μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγκεκριμένα σημεία της σιαγόνας για να προσθέσετε τον όγκο και να δημιουργήσετε τη δομή ενός τυπικού αρρενωπού σχήματος.

Υποστήριξη των ζυγωματικών

Η ενίσχυση του μεσαίου μέρους του προσώπου προκειμένου να επιτευχθεί η ανόρθωση στα ζυγωματικά, συμβάλει στην εναρμόνιση των χαρακτηριστικών του. Η έγχυση προϊόντος στα μάγουλα δημιουργεί ένα συνολικό αποτέλεσμα ανόρθωσης στο πρόσωπο, επηρεάζοντας ακόμη και τις ρυτίδες που δημιουργούνται από το χαμόγελο.

Βελτίωση περιγράμματος του πηγουνιού

Οι επεμβάσεις στο κάτω μέρος του προσώπου φαίνεται να είναι εξίσου σημαντικές για τους περισσότερους άνδρες. Η προσθήκη μιας μικρής ποσότητας filler στο πηγούνι είναι μια τεχνική ιδιαίτερα χρήσιμη για τους ασθενείς με αδύναμο ή αναλογικά μη ισορροπημένο πηγούνι.

Βελτίωση των χειλιών

Πολλοί άνδρες πελάτες επιλέγουν, επίσης μια πολύ λεπτή βελτίωση των χειλιών τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι ειδικοί χρησιμοποιούν μια μικρή ποσότητα filler για να χαλαρώσουν ελαφρώς τα χείλη. Περίπου 0.5ml προϊόντος είναι αρκετά για να επιτευχθεί ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Πηγή: Pblmagazine 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!