Quantcast
Image

Τα 6 fillers προσώπου με τη μεγαλύτερη ζήτηση για το 2021

Τα 6 fillers προσώπου με τη μεγαλύτερη ζήτηση για το 2021

Αν και ο αριθμός των ατόμων που επιλέγουν να τοποθετήσουν δερματικά πληρωτικά μειώθηκε από 3,8 εκατομμύρια το 2019 σε 3,4 εκατομμύρια το 2020, πολλοί κορυφαίοι δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί αισθάνονται πιο απασχολημένοι από ποτέ, παρά τους κοινωνικούς περιορισμούς στα πλαίσια της πανδημίας.

Είστε περίεργοι να μάθετε τι είδους διαδικασίες πλήρωσης ζητούν οι πελάτες τελευταία; Παρακάτω, βρείτε τις έξι τάσεις που έχουν προβλέψει οι ειδικοί λίγο πριν από το καλοκαίρι.

Διόρθωση στο πρήξιμο κάτω από τα μάτια

"Το πιο κοινό παράπονο που συνεχίζουμε να ακούμε από τους ασθενείς είναι ότι έχουν σακούλες κάτω από τα μάτια και ότι τα μάτια τους φαίνονται κουρασμένα", εξηγεί ο Δρ. Lin. Ως εκ τούτου, για να μειώσει το πρήξιμο και να βελτιώσει τις σακούλες των ματιών, ο ίδιος χρησιμοποιεί τα πληρωτικά με στόχο να προσθέσει όγκο στην περιοχή κάτω από τα μάτια και να εξαλείψει τις σκιές.

Διαμόρφωση προσώπου σε σχήμα καρδιάς

Αντί για μια τετράγωνη δομή του προσώπου, ο Δρ. Emer υποστηρίζει ότι οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο το σχήμα καρδιάς. "Κάνουν περισσότερα πράγματα για να προβάλουν το πηγούνι, να σηκώσουν τα μάγουλα, κάνουν ενέσεις έτσι ώστε το φρύδι και τα μάτια να είναι πιο ανοιχτά και συνεπώς το πρόσωπο να φαίνεται πιο λεπτό". Αυτή η τάση συνεπάγεται την πλευρική ανύψωση του μάγουλου χρησιμοποιώντας τα υλικά πλήρωσης στα ζυγωματικά.

Ενίσχυση της μύτης

Ο Δρ. Peter Lee υποστηρίζει ότι η χρήση πληρωτικών για την ενίσχυση και την εξομάλυνση του περιγράμματος της μύτης έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος την ονομάζει μη χειρουργική ρινοπλαστική. "Για ασθενείς με μεγάλο ραχιαίο κοίλωμα, η χρήση πληρωτικών σε μια στρατηγική τοποθεσία μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση της μύτης και να επιτύχει κάποια ανύψωση της άκρης", εξηγεί. "Για ασθενείς που έχουν πολύ μικρή μύτη, μπορούμε να τονίσουμε το συνολικό σχήμα της μύτης για πιο σαφή ορισμό".

Οριοθετημένα χείλη

Οι τάσεις για το σχήμα των χειλιών πλέον αφορούν λιγότερο τον όγκο και περισσότερο το σχήμα, σύμφωνα με τον Δρ. Bhanusali. "Σίγουρα υπάρχει λιγότερη ζήτηση για μεγάλα χείλη και μεγαλύτερο αίτημα για προσδιορισμό του σχήματος τους", εξηγεί. Για τον σκοπό αυτό, χρησιμοποιείται συνήθως ένα παραδοσιακό πληρωτικό υαλουρονικού οξέος.

Ο Δρ. Lee συμφωνεί με την παραπάνω άποψη. «Η πιο πρόσφατη τάση είναι αυτή της φυσικότητας, της ισορροπίας και της διαμόρφωσης των χειλιών με τέτοιο τρόπο ωστε να φαίνονται πιο νεανικά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ενέσεις στα ζυγωματικά

"Οι ενέσεις στα μάγουλα γίνονται η νέα ένεση στα χείλη", υποστηρίζει ο Δρ. Lin. Τα πληρωτικά σε αυτήν την περιοχή χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν την ένταση γύρω και πάνω από τα ζυγωματικά προσφέροντας μια πληρέστερη, πιο νεανική εμφάνιση στο πρόσωπο. "Η ψευδαίσθηση μιας πιο καθορισμένης δομής των οστών και του περιγράμματος του προσώπου γίνεται όλο και πιο επιθυμητή".

Γωνιακό σαγόνι

Όσον αφορά το σαγόνι, η Δρ. Catherine Chang, αναφέρει πως λαμβάνει πλέον περισσότερα αιτήματα για ενίσχυση του πηγουνιού και της γωνίας της γνάθου. "Η Restylane Lyft και η Voluma είναι καλά υλικά για αυτήν την περιοχή καθώς τείνουν να κρατούν το σχήμα τους καλύτερα", λέει.

Πηγή: The Zoe Report

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.