Κάνε δυναμική είσοδο στον χώρο της ομορφιάς με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Eyelashes For You

Κάνε δυναμική είσοδο στον χώρο της ομορφιάς με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Eyelashes For You

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Eyelashes For You παρέχουν πιστοποιημένη εξειδίκευση και όλα τα εφόδια για μια δυναμική είσοδο στο χώρο της ομορφιάς.

Τα τελευταία τρία χρόνια η Eyelashes For You δραστηριοποιείται εκτός από την εφαρμογή lash extensions τόσο στην παροχή εκπαιδευτικών σεμιναρίων όσο και στην εμπορία και προώθηση επαγγελματικών ειδών επέκτασης βλεφαρίδων.

Έχοντας ένα ευρύ δίκτυο καταξιωμένων συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι σε θέση να παρέχει τελευταίας τεχνολογίας και άριστης ποιότητας εργαλεία και πρώτες ύλες ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Ελληνίδων, σε επαγγελματίες που απαιτούν το καλύτερο για τους πελάτες τους. Δεν είναι τυχαίο που η Eyelashes For You αγγίζει την κορυφή στις προτιμήσεις των lash artists.

EFYProducts

Εκπαιδευτικά σεμινάρια

  • Lash lift
  • One by one
  • 3-D
  • Russian Volume
  • Cat eye effect
  • Brow Lamination & Tint

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια απευθύνονται σε νέους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο χώρο, καθώς και σε επαγγελματίες που θέλουν να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους ή να τις εμπλουτίσουν με εξειδίκευση στις νέες τεχνικές που προστάζει η τελευταία λέξη της μόδας.

Γιατί να επιλέξω την Eyelashes for you;

Γιατί στην Eyelashes For You αφουγκραζόνται τις ανάγκες σας! Ενημερώνονται για όλες τις νέες τάσεις και προσαρμόζουν τον τρόπο διδασκαλίας ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε εκπαιδευόμενου.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται αποκλειστικά δια ζώσης μόνο σε ένα άτομο τη φορά, έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να έχει την αμέριστη προσοχή του εκπαιδευτή και να μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του.

Η υποστήριξη δεν σταματά με το πέρας του σεμιναρίου αλλά συνεχίζεται για όσο διάστημα χρειαστεί. Παρέχεται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις τεχνικές επέκτασης βλεφαρίδων καθώς επίσης και έκπτωση ή ειδικά διαμορφωμένη τιμολογιακή πολιτική για όσους επιλέξουν περισσότερες από μία ενότητες. Στο τέλος του σεμιναρίου παρέχεται certificate of attention lash specialist!

Eyelashes For You:

  • Για εσάς που θέλετε να διδαχθείτε από τους καλύτερους και δε συμβιβάζεστε με μετριότητες
  • Για εσάς που δεν μείνατε ικανοποιημένοι με την προηγούμενη εκπαίδευση σας
  • Για εσάς που θέλετε να μπείτε στο κόσμο της ομορφιάς
  • Για εσάς που αναζητάτε τα καλύτερα πιστοποιημένα προϊόντα

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα eyelashesforyou.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.