Η Σχολή Αισθητικής & Ομορφιάς κέρδισε τις εντυπώσεις στην Beauty Greece 2022!

Η Σχολή Αισθητικής & Ομορφιάς κέρδισε τις εντυπώσεις στην Beauty Greece 2022!

Ο Τομέας Αισθητικής και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς – BEAUTY GREECE 2022 – που πραγματοποιήθηκε στο M.E.C. Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο στις 30/04 – 02/05/2022.

Η ομάδα του School of Beauty του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για μία ακόμη φορά κατέπληξε όλους τους παρευρισκόμενους, επαγγελματίες και μη, μέσα από πληθώρα θεματικών projects και events και τις τρεις ημέρες της Διεθνούς Έκθεσης!

Η Διεθνής Έκθεση/ Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς παραμένει εδώ και 27 χρόνια, ο σημαντικότερος εκθεσιακός θεσμός της βιομηχανίας της ομορφιάς, στην χώρα μας.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν σε έναν άρτια οργανωμένο εκθεσιακό χώρο, τις κορυφαίες εταιρείες προϊόντων ομορφιάς, να γνωρίσουν τις πιο σύγχρονες τεχνικές και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες εξέλιξής τους, μέσα από τις παρουσιάσεις στο Συνέδριο, αλλά και τα προτεινόμενα σεμινάρια επαγγελματικής εξειδίκευσης.

Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα της Έκθεσης, Σάββατο 30/04, η Ομάδα της Σχολής Αισθητικής και Ομορφιάς παρουσίασε δύο εντυπωσιακά και άκρως δημιουργικά projects, “Euphoria” και “Sugar Coat”.

BLOGPOST beautyArtboard 6 copy 2

Κατά την live προετοιμασία του μακιγιάζ και των κομμώσεων των μοντέλων στην έκθεση Beauty Greece 2022

Με έμπνευση από τα πολύχρωμα ζαχαρωτά και τα χρώματα της άνοιξης, η ομάδα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δημιούργησε ευφάνταστα νύχια, μαλλιά και μακιγιάζ καλήγοντας σε ένα απόλυτα λαχταριστό αποτέλεσμα! Στη συνέχεια παρουσίασαν το θεματικό project “Euphoria”, μέσα από ένα άκρως δημιουργικό Makeup και Hairstyling, σε τόνους του μπλε, γεμάτο λάμψη και ένταση!

Την δεύτερη ημέρα της έκθεσης, την Κυριακή 01/05, η ομάδα της Σχολής Ομορφιάς και Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρουσίασε δύο υπέροχα θεματικά projects “Nymfes” και “Greek Mythology”, με έμπνεση από την ελληνική μυθολογία.

BLOGPOST beautyArtboard 6 copy

Κατά τη διάρκεια της live διαδικασίας του bodypainting και creature SFX για το project “Greek Mythology”

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live, βήμα προς βήμα, τις τεχνικές bodypainting και creature SFX για τη δημιουργία του τελικού αποτελέσματος.

Την τελευταία ημέρα της έκθεσης, Δευτέρα 02/05, η ομάδα του School of Beauty παρουσίασε το project “Birds of Paradise”, με έμπνευση από τα πολύχρωμα φτερά των εξωτικών πουλιών σε ένα εντυπωσιακό και high fashion αποτέλεσμα!

Κατά τη διάρκεια επιμέλειας του make up και του hairstyling των μοντέλων από τους σπουδαστές και τους καθηγητές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

BLOGPOST beautyArtboard 6

Παρουσίαση και φωτογράφιση του project “Birds of Paradise”

Οι καθηγητές της Σχολής Ομορφιάς & Αισθητικής που εργάσθηκαν για τη δημιουργία των συκεκριμένων projects ήταν οι: Δέσποινα Γαβριηλίδου, Ελεάνα Δημοπούλου, Δημήτρης Καρούλιας, Αναστασία Κουλουμπίνη, Σοφία Μελαμπιανάκη, Φωτεινή Παπαγεωργίου, Κατερίνα Σαρμονικά και Ναταλία Τσιμιδάκη.

Υποστηρικτές της δράσης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: ESP Hellas, Kryolan Hellas, karima one of a kind και Selena kornarou.

Photo Credits: Ιωάννης Βαρούτης, Δήμητρης Μανόλης και Τάσος Αφέντρας.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - Σχολής Αισθητικής και Ομορφιάς

Ο τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, έχει βραβευτεί με Creativity Award 2019 – 2020 για τη δημιουργικότητά του στη συμμετοχή δράσεων της Σχολής. Τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους Αισθητικούς, Make-up Artists, Ποδολόγους, με πολυετή επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.

Στόχος των δράσεων της Σχολής Αισθητικής και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, είναι όλοι οι σπουδαστές να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και καταρτισμένοι να εφαρμόσουν τη θεωρητική εκπαίδευση στην πράξη.

Δείτε περισσότερα στο iekdelta.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.