Quantcast
Image

Ανακαλύψτε το ανανεωμένο FUSIO-DOSE από την Kérastase

Ανακαλύψτε το ανανεωμένο FUSIO-DOSE από την Kérastase

Θέλοντας να ανταποκριθεί στις τρέχουσες ανάγκες του σύγχρονου κομμωτηρίου, η Kérastase ανανέωσε το σύστημα Fusio-Dose για να υποστηρίξει τους κομμωτές στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στις πελάτισσές τους ακριβώς ό,τι χρειάζονται και θέλουν για τα μαλλιά τους.

Η νέα ανανεωμένη προσέγγιση περιλαμβάνει προηγμένες τεχνολογίες φροντίδας των μαλλιών και ισχυρά συστατικά από την περιποίηση της επιδερμίδας, σε μια εύχρηστη συλλογή από Concentré και Booster.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ FUSIO-DOSE

Το Fusio-Dose είναι μια μοναδική υπηρεσία υγρής περιποίησης που παρέχεται στα κομμωτήρια από επαγγελματίες κομμωτές. Μέσω της ανάμειξης -επιτόπου- ενός εξατομικευμένου συνδυασμού Concentré και Booster, η τελετουργία αυτή αντιμετωπίζει την κύρια αλλά και μια δευτερεύουσα ανάγκη των μαλλιών, με μία ισχυρή δόση περιποίησης. Γρήγορη και εύκολη στην εφαρμογή, απελευθερώνει εκατομμύρια σταγονίδια ενεργών συστατικών μεταμορφώνοντας αμέσως τα μαλλιά. Είναι ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών και κάθε ανάγκη.

CONCENTRÉ + BOOSTER: ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

TO CONCENTRÉ

  • Καλύπτει την κύρια ανάγκη των μαλλιών, την οποία προσδιορίζει ο κομμωτής κατά τη διάρκεια της διάγνωσης.
  • Αντιμετωπίζει την ξηρότητα, το πορώδες, την έλλειψη πυκνότητας, και άλλα δομικά προβλήματα.
  • Αντιστοιχεί σε μια από τις έξι βασικές σειρές περιποίησης Kérastase.

Concentré

 

TO BOOSTER

  • Έχει αποτέλεσμα ομορφιάς, και καλύπτει μια προσωπική ανάγκη που διατυπώνει η ίδια η πελάτισσα.
  • Στοχεύει στη λάμψη, τη θρέψη, τη φωτεινότητα του χρώματος, και σε άλλα θέματα καλλυντικής φύσης.
  • Είναι εμπλουτισμένο με ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται στην περιποίηση της επιδερμίδας, και τα οποία οι πελάτισσες τα γνωρίζουν και τα ζητούν

boosters

 

 

 

ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ

Το σύστημα Fusio-Dose εκσυγχρονίστηκε πλήρως, ώστε να απευθύνεται σε μια νέα γενιά καταναλωτριών που ασχολούνται και είναι εξοικειωμένες με την υγεία και την περιποίηση. Με έξι Concentré και πέντε Booster, η νέα σειρά Fusio-Dose προσφέρει 30 πιθανούς συνδυασμούς για κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης με εξατομικευμένο τρόπο και άμεσα, μεταμορφωτικά αποτελέσματα.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ

Αξιοποιώντας τις πολυάριθμες επιστημονικές καινοτομίες πίσω από τις εμβληματικές σειρές της μάρκας, καθένα από τα έξι Concentré Fusio-Dose προσφέρει μια σούπερ ενισχυμένη δόση στοχευμένης περιποίησης αντιμετωπίζοντας αμέσως τις πιο επείγουσες ανάγκες των μαλλιών.

Σχεδιασμένα να εξασφαλίζουν μέγιστη αποτελεσματικότητα, τα Concentré είναι εμπλουτισμένα με τα πιο ευεργετικά διαθέσιμα συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις. Έως και 100 φορές μικρότερα από ό,τι αυτά των παραδοσιακών συνθέσεων, τα μόρια Fusio-Dose ενσωματώνονται σε λεπτόρρευστα και υπερ-λεπτόρρευστα γαλακτώματα υψηλής συμπύκνωσης για βέλτιστη, εκπληκτικά ανάλαφρη περιποίηση.

Τα νέα Booster εμπλουτίζουν το μείγμα με ισχυρά ενεργά συστατικά που φέρνουν την ιδέα της περιποίησης της επιδερμίδας στον λουτήρα. Έτσι, για πρώτη φορά στο κομμωτήριο, χρησιμοποιούνται αναγνωρισμένα συστατικά από την περιποίηση της επιδερμίδας, τα οποία επιλέχθηκαν για τα οφέλη τους για τα μαλλιά αλλά και για τις συναφείς αναζητήσεις SEO. Booster και Concentré, μαζί, προσφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα που μεταμορφώνουν πραγματικά τα μαλλιά σε μία τελετουργία.

ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Με το λανσάρισμα της νέας σειράς Fusio-Dose, η εμπειρία λιανικής στο κομμωτήριο θα αναβαθμιστεί στο σύνολό της. Οι τοίχοι Fusio-Dose θα ανανεωθούν για να συμπεριλάβουν το νέο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, με ισχυρότερη οπτική ταυτότητα στον λουτήρα, διευκολύνοντας την πελάτισσα να αλληλεπιδράσει με την ιστορία των προϊόντων και να κατανοήσει πληρέστερα πώς αυτά ανταποκρίνονται στις δικές της ανάγκες. Για τον κομμωτή που θέλει να προσφέρει μια πιο ενημερωτική εμπειρία στις πελάτισσές του, τα προϊόντα Fusio-Dose είναι εξοπλισμένα με έναν κωδικό QR πάνω στη συσκευασία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μάρκα και το Fusio-Dose, επικοινωνήστε με την ομάδα της Kérastase.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.