Γιατί τα Nano Hair Extensions θεωρούνται το μέλλον των επεκτάσεων;

Γιατί τα Nano Hair Extensions θεωρούνται το μέλλον των επεκτάσεων;

Οι επεκτάσεις μαλλιών είναι υπέροχες, αλλά συχνά προσελκύουν έντονα βλέμματα όταν κάποιος τις αντιληφθεί. Εδώ έρχονται τα Nano Hair Extensions να λύσουν κάθε πρόβλημα των πελατών σας.

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη καινοτομία στις επεκτάσεις μαλλιών. Αυτές οι μικροσκοπικές, εντελώς διακριτικές τούφες δημιουργούν μια φυσική εμφάνιση και είναι ιδανικές για όσους έχουν λεπτά μαλλιά. Παρακάτω θα δούμε τους λόγους που τα Nanos θεωρούνται η crème de la crème των επεκτάσεων μαλλιών.

Φαίνονται εκπληκτικά φυσικά

Φανταστείτε μεγάλες, άφθονες τούφες χωρίς το άγχος αυτών των ενοχλητικών δεσμών που μπορεί να προεξέχουν. Πλέον, μπορείτε να προσφέρετε αυτό το αποτέλεσμα στους πελάτες σας χάρη στα Nanos. Με δαχτυλίδι 90% μικρότερο από τα τυπικά micro rings, τα Nanos είναι εξαιρετικά διακριτικά, σχεδόν μη ανιχνεύσιμα και ιδιαίτερα ελαφριά.

Ιδανικό για λεπτά μαλλιά

Μέχρι πρόσφατα, οι πελάτισσες με λεπτή τρίχα δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοημένες όσον αφορά τις επεκτάσεις μαλλιών. Είτε επιλέγουν κλιπ ή micro rings, μερικές φορές τα λεπτά μαλλιά δεν αρκούν για να κρυφτούν οι σύνδεσμοι στη ρίζα, με αποτέλεσμα μια αφύσικη εμφάνιση.

Τα Nanos έρχονται για να αλλάξουν αυτήν την κατάσταση. Χάρη στον λεπτό σχεδιασμό τους, είναι κατάλληλα για λεπτά και εξαιρετικά ελαφριά ξανθά μαλλιά. Οι μικροσκοπικοί δακτύλιοι είναι σχεδόν αόρατοι ακόμη και κάτω από τα πιο αραιά μαλλιά. Τα Nano rings μπορούν να τοποθετηθούν πιο κοντά στο πρόσωπό της πελάτισσας, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακό όγκο σε όλο το κεφάλι.

Χωρίς θερμότητα ή κόλλα

Με τις επεκτάσεις μαλλιών Nano, όλοι μπορούν να απολαύσουν πυκνά, μακριά μαλλιά χωρίς τον κίνδυνο να καταστραφεί η τρίχα. Και αυτό διότι δεν χρησιμοποιείται θερμότητα, κόλλα ή χημικές ουσίες για να εφαρμοστούν οι επεκτάσεις. Τα νήματα συνδέονται με κερατίνη και ενώνονται κομμάτι – κομμάτι στα φυσικά μαλλιά της πελάτισσας σας.

Μπορεί να επαναχρησιμοποιηθούν και να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό για τις πελάτισσες σας από το να πρέπει να ασχολούνται συνεχώς με τις επεκτάσεις μαλλιών τους. Συνήθως, θέλουν να τοποθετήσουν τις επεκτάσεις και έπειτα να τις ξεχάσουν. 

Με τη σωστή φροντίδα, τα Nano hair extensions θα διαρκέσουν έως και έξι μήνες. Τα ραντεβού συντήρησης θα πρέπει να προγραμματίζονται περίπου κάθε 8 έως 12 εβδομάδες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα αυξάνεται το μάκρος των μαλλιών.

Πηγή: We Heart

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.