Μύθοι και αλήθειες για τα hair extensions

Μύθοι και αλήθειες για τα hair extensions

Αρκετοί είναι οι μύθοι που κυκλοφορούν γύρω από το θέμα της τοποθέτησης hair extensions. Ένας από τους βασικότερους είναι το ότι τα extensions καταστρέφουν τη φυσικότητα του μαλλιού. Ο συγκεκριμένος μύθος είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους και έχει ως αποτέλεσμα αρκετές γυναίκες να επηρεάζονται και να φοβούνται να προβούν στην τοποθέτηση extension, παρά τα τεράστια πλεονεκτήματα που προσφέρουν.

Τα hair extensions καταστρέφουν τα μαλλιά, ή όχι;

Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα δεν μπορεί να δοθεί με ένα ναι ή ένα όχι. Σε γενικές γραμμές, η τοποθέτηση extensions δεν προκαλεί κάποια φθορά ή καταστροφή στην φυσικότητα των μαλλιών. Ωστόσο, προκειμένου να ισχύσει αυτό, σημαντικό ρόλο παίζει τόσο η ποιότητα του προϊόντος που θα τοποθετήσετε, όσο και η τεχνική.

Ποιότητα των hair extensions

Βασικός παράγοντας για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια των φυσικών μαλλιών είναι η ποιότητα των extension που θα τοποθετηθούν. Εάν η τρίχα και η κερατίνη των extension είναι 100% φυσική, τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για τα μαλλιά. Αντιθέτως, μεγάλος είναι ο κίνδυνος εάν η ποιότητα των μαλλιών που θα τοποθετηθούν είναι χαμηλή, χωρίς πιστοποίηση φυσικής τρίχας Remy.

hairexte

Επιπρόσθετα, σημαντικό παράγοντα αποτελεί και η κόλλα που θα χρησιμοποιηθεί στα extensions κερατίνης. Μια κακής ποιότητας κόλλα με πολυαμίδιο και σιλικόνη, μπορεί να καταστρέψει την φυσική τρίχα. Αυτός είναι και ο λόγος που στην εταιρεία Siempre Hair Extensions χρησιμοποιούν extensions από 100% φυσική τρίχα και 100% ασφαλείς κόλλες άριστης ποιότητας.

Μέθοδος τοποθέτησης

Η επιλογή της τοποθέτησης hair extensions με την τεχνική των micro rings, αποδεδειγμένα δεν προκαλεί καμία απολύτως φθορά στα μαλλιά. Ειδικότερα, η τεχνική των micro rings δεν περιλαμβάνει κάποια μορφή θερμότητας. Η σύνδεση των φυσικών μαλλιών με τα extensions γίνεται με την χρήση μικροκυλίνδρων, οι οποίοι στο εσωτερικό τους περιλαμβάνουν στρώση κερατίνης. Κάτι που, φυσικά, θα εξασφαλίσει την μέγιστη προστασία των μαλλιών.

Τοποθέτηση από κάποιον με εξειδίκευση στα extensions

Το άτομο που θα αναλάβει την τοποθέτηση των μαλλιών παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο αν τελικά θα επηρεαστεί η φυσικότητά τους ή όχι. Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση hair extensions πρέπει πάντοτε να γίνεται από κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία. Σημασία δεν έχει να διαθέτετε άδεια κομμωτή, αλλά και την ανάλογη εξειδίκευση και εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Συμπέρασμα

Εν κατακλείδι, εάν τα extensions που θα τοποθετήσετε είναι 100% φυσικά και η τοποθέτησή τους γίνει σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες πρακτικές, τότε σίγουρα δεν θα καταστρέψει ούτε θα φθείρει τα φυσικά μαλλιά. Αντιθέτως, τα extensions θα συμβάλουν στην ταχύτερη αύξηση του φυσικού μάκρους.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.