Χρήσιμες συμβουλές για τα Braid extensions

Χρήσιμες συμβουλές για τα Braid extensions

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν επεκτάσεις πλεξούδας σε διάφορα χτενίσματα προκειμένου να δώσουν την αίσθηση πως έχουν μακρύτερα και πιο υγιή μαλλιά. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι επεκτάσεις πλεξούδας μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν βλάβη και θραύση στα μαλλιά. Το ερώτημα που προκύπτει, λοιπόν, είναι εάν αξίζουν το ρίσκο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ενημερωθείτε σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των επεκτάσεων πλεξούδας και το πώς να μειώσετε την πιθανότητα θραύσης.

Τι είναι οι επεκτάσεις πλεξούδας;

Οι επεκτάσεις πλεξούδας είναι συνθετικά ή πραγματικά μαλλιά που κόβονται ή ράβονται στη φυσική τρίχα. Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι πλεγμένων χτενισμάτων που μπορείτε να επιτύχετε με επεκτάσεις:

1. Πλέξιμο σε Box Braids

Με αυτό το χτένισμα, τα μαλλιά χωρίζονται σε πολλά μικρά τμήματα. Στη συνέχεια, οι προεκτάσεις πλέκονται στα φυσικά μαλλιά. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται σε ολόκληρο το κεφάλι, με τελικό αποτέλεσμα πολλών μακριών, μικρών πλεξούδων.

2. Πλέξιμο των επεκτάσεων σε γωνίες

Σε αυτό το χτένισμα, τα μαλλιά πλέκονται κοντά στο κεφάλι σε μικρά τμήματα. Οι προεκτάσεις των μαλλιών δίνουν στα cornrows επιπλέον πάχος και μήκος. Παραδοσιακά, τα cornrows πλέκονται σε παράλληλες γραμμές από το μέτωπο έως τον αυχένα του λαιμού.

3. Πλεξούδες πλέγματος

Με αυτήν τη μέθοδο, οι επεκτάσεις μαλλιών προσαρτώνται σε γωνίες με ένα βελονάκι. Μόλις τοποθετηθούν οι επεκτάσεις, μπορούν να διαμορφωθούν εκ νέου σε πλεξούδες.

Braid exte

Πώς να μειώσετε τη ζημιά

- Πριν τοποθετήσετε τις πλεξούδες, ανανεώστε τα μαλλιά με conditioner. Αυτό θα διασφαλίσει ότι τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής είναι σε πιο υγιή κατάσταση προτού προσθέσετε το επιπλέον βάρος και την ένταση των πλεξούδων.

- Ποτέ μην πλέκετε πολύ σφιχτά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή (και ακόμη και μη αναστρέψιμη) βλάβη στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής. Επιπλέον, οι πολύ σφιχτές πλεξούδες μπορεί να προκαλέσουν στις πελάτισσες σας έντονους πονοκεφάλους. Εάν παρατηρήσετε λευκά ή κόκκινα εξογκώματα κατά μήκος του τριχωτού της κεφαλής, θα πρέπει να χαλαρώσετε ή να αφαιρέσετε τις πλεξούδες. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα σημάδια μιας μορφής τριχόπτωσης που προκαλείται από υπερβολικά σφιχτά χτενίσματα και πλεξούδες.

- Προτείνετε στις πελάτισσες σας να πλένουν το τριχωτό της κεφαλής αρκετές φορές την εβδομάδα προκειμένου να αποτρέψουν τη συσσώρευση σμήγματος και νεκρών κυττάρων του δέρματος. Μπορείτε επίσης να προτείνετε τη χρήση μιας μαλακής οδοντόβουρτσας για να καθαρίσουν απαλά το τριχωτό.

- Ενυδατώστε το τριχωτό της κεφαλής με λάδια, όπως λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο. Η διατήρηση της ενυδάτωσης του τριχωτού της κεφαλής είναι σημαντική για πιο υγιή μαλλιά.

Αφαιρέστε τις πλεξούδες μετά από 8 εβδομάδες. Εάν τα μαλλιά παραμείνουν πλεκτά για πολύ καιρό, μπορεί να καταλήξουν σε ζημιά ή και θραύση.

Πηγή: Viviscal

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.