Ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου με την υπογραφή της Iolite

Ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου με την υπογραφή της Iolite

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ, γνωστό και ως micropigmentation, tattooing, microblading και SPMU, είναι μια αισθητική διαδικασία που περιλαμβάνει μικρές ποσότητες χρωστικής ουσίας που εμφυτεύονται στο δερματικό στρώμα. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας είναι μια φυσική εμφάνιση μικροσκοπικών τριχών ή χρώματος για τα φρύδια, ένα τέλεια καθορισμένο «υγρό» eyeliner ή ισορροπημένα, ογκώδη χείλη, ανάλογα με τις επιλογές των πελατών σας.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια εξαιρετική επιλογή για πελάτισσες που θέλουν 24ωρο μακιγιάζ χωρίς μουτζούρες, για να ξυπνήσουν νιώθοντας όμορφες με ένα έτοιμο μακιγιάζ.

Είναι μια πολύ ασφαλής επιλογή θεραπείας στα χέρια πλήρως εκπαιδευμένων τεχνικών. Η έγχρωμη χρωστική ουσία είναι υποαλλεργική, μη αντιδραστική και είναι κατασκευασμένη από φυσικό σίδηρο.

Θα σας παρουσιάσουμε ένα προϊόν που σίγουρα θα σας προσφέρει ελευθέρια κίνησης στις εφαρμογές σας.

Ασύρματη περιστροφική μηχανή στυλό για τατουάζ με κινητήρα Japan 5Pcs

 Japan5Pcs

Συσκευασία

Το κέλυφος του ασύρματου περιστροφικού στυλό τατουάζ είναι σκαλισμένο από κράμα αλουμινίου και διαθέτει 5 διαφορετικές λειτουργίες, για τις καθημερινές σας εφαρμογές.

Τέλειος Σχεδιασμός

Το στυλό τατουάζ με ασύρματη μπαταρία είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο για εύκολη εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ και μπορεί να λειτουργεί για περίπου 5 συνεχόμενες ώρες τουλάχιστον, ανάλογα με την χρήση. Η τάση, το επίπεδο της μπαταρίας και ο χρόνος χρήσης θα εμφανίζονται μέσω της οθόνης LED.

Τρόπος Χρήσης

Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να ξεκινήσετε το ασύρματο περιστροφικό στυλό τατουάζ, η τάση μπορεί να ρυθμιστεί μέσω των κουμπιών (+) και (-) με την τάση 0,1 V σε κάθε πάτημα. Το ασύρματο στυλό διαθέτει μπαταρία 3,7V λιθίου 2000mAh, LED- Digital Display.

Ευρεία Χρήση

Σε αντίθεση με μια παραδοσιακή περιστροφική μηχανή - στυλό, η ασύρματη συσκευή της Iolite παρέχει πλήρη ελευθερία στην εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ οπουδήποτε και με όποιον τρόπο θέλετε.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα iolitelashes.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.