Αθήνα, Ελλάδα

23.74°C
Few Clouds
SP_WEATHER_Πεμ
17.78°C / 23.18°C
SP_WEATHER_Παρ
17.46°C / 21.26°C
SP_WEATHER_Σαβ
16.82°C / 20.37°C
Image

Μόνιμο μακιγιάζ στα χείλη: Πριν ή μετά τα fillers;

Μόνιμο μακιγιάζ στα χείλη: Πριν ή μετά τα fillers;

Τα γεμάτα, πλούσια χείλη φαίνεται πως κυριαρχούν στις τάσεις ομορφιάς τα τελευταία χρόνια.

Στις μέρες μας, η ενίσχυση των χειλιών μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους. Είτε μέσω του μόνιμου μακιγιάζ, που δίνει μια ψευδαίσθηση πληρότητας, είτε με δερματικά fillers, που εγχέονται στα χείλη με σκοπό την απόκτηση τρισδιάστατου όγκου. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διαμορφώσει τα χείλη του όπως προτιμά. Για ένα επιπλέον εφέ, μπορεί να εφαρμόσει και τις δύο επιλογές!

Συνιστάται, βέβαια, να εφαρμόζεται πρώτα η τεχνική του μόνιμου μακιγιάζ…

Όταν μιλάμε για χείλη, όλα έχουν σχέση με το σχήμα. Επειδή, λοιπόν, η εφαρμογή permanent make up στα χείλη συνεπάγεται την τροποποίηση του σχήματος τους, σχεδιάζοντας ένα περίγραμμα με την έγχυση χρωστικών ουσιών, η προσθήκη όγκου μέσω fillers μπορεί να καταστρέψει το σχήμα τους. Με τα ήδη “πειραγμένα” χείλη, η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι χαμηλότερη, αφού δεν υπάρχει ξεχωριστό περίγραμμα.

Τούτου λεχθέντος, εάν κάποιος πελάτης σας ζητήσει εφαρμογή μόνιμου μακιγιάζ στην περιοχή των χειλών αφού έχει τοποθετήσει ενέσιμα fillers, δεν είναι απαραίτητο να αρνηθείτε.

Ωστόσο, θα πρέπει να ενημερώσετε τον πελάτη ότι υπάρχει πιθανότητα τα fillers να μετακινηθούν λόγω του τραύματος της βελόνας. Μπορεί επίσης, μετά το πέρας της διαδικασίας, να υπάρξει περισσότερο πρήξιμο στην περιοχή από ότι συνήθως.

Πόσο σύντομα μετά τα fillers μπορείτε να εφαρμόσετε το μόνιμο μακιγιάζ;

Σε περίπτωση που ο πελάτης σας έχει υποβληθεί σε διαδικασία τοποθέτησης fillers, όμως παρόλα αυτά ζητά τις υπηρεσίες σας, καλό θα ήταν να περιμένετε τουλάχιστον 6 εβδομάδες, προκειμένου να σταθεροποιηθεί το υλικό που έχει τοποθετηθεί στα χείλη.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ορισμένοι permanent make up artists αρνούνται να παρέμβουν στα χείλη του πελάτη έως ότου έχουν παρέλθει τουλάχιστον 6 μήνες από την τελευταία ένεση filler (αλλά σε αυτό το σημείο, είναι πιθανό το υλικό να έχει ήδη διαλυθεί).

Lips

Αυτό που κάνει το μόνιμο μακιγιάζ εξαιρετικό για τους πελάτες είναι η μαγική του ικανότητα να αναζωογονεί την εμφάνιση ενός ατόμου, κάνοντας το να φαίνεται νεότερο και πιο εντυπωσιακό.

Ο συνδυασμός του permanent make up με άλλες μεθόδους μπορεί να αποφέρει πραγματικά υπέροχα αποτελέσματα, όμως θα πρέπει πάντα να γίνεται με τον σωστό τρόπο, στη σωστή σειρά, έτσι ώστε να επιτευχθεί ένα όμορφο και πάνω από όλα ασφαλές αποτέλεσμα.

Πηγή: PMUHub

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα...

Image

Προτεινόμενα

Image
Image

Ειδησιογραφικό site για τους επαγγελματίες της ομορφιάς στους τομείς της περιποίησης άκρων, κομμωτικής, επαγγελματικών καλλυντικών, αισθητικής, επαγγελματικού μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος, επαγγελματικής κατάρτισης, τατουάζ & piercing, και κέντρων περιποίησης ανδρών (Barber).

Design and Development by:

Image
Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter!

Menu

Popular Tags

About

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Όλα τα τελευταία νέα μια φορά την εβδομάδα!